Hledat  

Tajná kamera

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Tajná kamera

Příspěvekod Otack » pát 23. kvě 2025, 23:14

Zdravím norníci. Zajímalo by mě, jestli si někdo točíte svoje akce na skrytou kameru, např. v hodinkách nebo brýlích.?
Docela mě to láká. Samozřejmě pro svoji potřebu, na památku. Už tolikrát jsem viděl na privátu kameru, že si říkám, že když můžou nahrávat ťapiny, tak proč ne zákazníci :D
Otack

Re: Tajná kamera

Příspěvekod tomiq » úte 6. led 2026, 18:00

Zdarec, jo, zkusil jsem strčit mobil do kapsy na batohu - záznam nic moc vzhledem k tomu, že holka měla v pokoji tlumené červené světlo :x Zkusmo jsem PS zesvetlil, ale na prd. Zvuk ok. Tož asi jedině ji požádat, že to mám rád při plným/denním světle :D
tomiq

Příspěvekod navstevnigerijec » čtv 8. led 2026, 15:25

Na tajno můžeš vytáhnout telefon když nakládáš zezadu (jestli ti jde o adrenalin), ale asi bych to nedoporučoval není to moc košér a možná dostaneš kopanec, se spíš zkus domluvit za pár stovek navíc.
I am Adeyeye Ogunwusi, a prince in Nigeria. I have just come into a large amount of money but want to offshore it to protect it from my political enemies. If you send 2000 USD to this routing number, I will send back 2,000,000 USD to you for safekeeping
navstevnigerijec

Příspěvekod Dobermann » čtv 8. led 2026, 18:37

nezkoušeli. a doufám, že tě chytne a dostaneš nakládačku od pasáka... :roll:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Sukater » pát 9. led 2026, 18:03

To bych neziskoval kámo, jsi dost naivní, ty holky tam většinou nejsou samy, nikdy nevíš, kdo je za zavřenými dveřmi, pak se nediv, když na tebe pošle rozzureneho pasaka nebo psa. Pokud máš opravdu takovou potřebu si něco natočit, určitě bych to nezkoušel na profesionalku na private, spíše na amaterku do auta nebo na hotelu. Je to ale tak trochu nezákonné natáčet si takové intimní věci bez souhlasu nataceneho, byt tebou si to hlavně nechám pro sebe a určitě to nedávám na internet, tapina tě může i zazalovat, i ona má právo na ochranu svého soukromí.
Sukater

Zpět na Diskuse na téma