Hledat  

Anketa - v jaký čas chodíte na priváty?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

V jaký čas navštěvuje priváty?

Dopoledne (do 12 hodin)
26
27%
Odpoledne (12-18)
36
37%
Navečer (18-22)
22
23%
V noci (18-??)
13
13%

Celkem hlasů : 97

Anketa - v jaký čas chodíte na priváty?

Příspěvekod Esteban » úte 26. lis 2013, 22:43

Zdravím,

jenom mě zajímá časové aktivity.

Já chodím většinou odpoledne.
Esteban

Re: Anketa - v jaký čas chodíte na priváty?

Příspěvekod turistabrno » čtv 28. lis 2013, 20:52

Zajímaly by mne konkrétní důvody proč chodit , či proč chodíte, na priváty dopoledne. Na nic nenarážím ani se nedivím, spíš ze zajímavosti. Mě se tedy nejvíc líbí v noci, má to tu atmosféru, i do oken privátu nesvítí slunce a je přítmí, po cestě domů se stavím třeba do nějakého baru na sklenku a v klidu si popřemýšlím o prožitým zážitku, jen tak sám se sklenkou :D uděláme resumé večera a alou dobrou.. Jak to máte s tím dopolednem?
turistabrno

Příspěvekod martin666 » čtv 28. lis 2013, 21:18

aniž bych hlasoval v anketě, tak jsem návštěvníkem spíše dopoledním či odpoledním a to především z důvodů organizace času v práci / po práci. Mimo toho myslím, že je lepší být první či druhý zázakník než 5. nebo 10., který danou dívku ten den navšívil. To vychází z předpokladu, že dívka může být dopoledne čerstvější než v 10 hod. v noci... Samozřejmě se to dá vyvrátit tvrzením, že dívka by měla dobře obsloužit i 5. či 10. zázazníka dne, ale to jsou hodně světlé výjimky než pravidlo, aby i v noci byla děvčata plná energie... můžu se mýlit, a proto určitě by bylo prospěšné, kdyby tady bylo více příspěvků k tomu tématu
martin666

Příspěvekod honovo » stř 4. pro 2013, 12:36

Rekl bych, ze je to jako s lyzovanim. Vice si uziju dopoledne - upraveny svah nez odpoledne - rozbredlou (prip. zledovatelou) hmotu. Snad jsem to rekl jasne :oo:
honovo

Příspěvekod vulcan » stř 4. pro 2013, 14:56

honovo píše:Rekl bych, ze je to jako s lyzovanim. Vice si uziju dopoledne - upraveny svah nez odpoledne :

No jo, ale má to jednu podmínku.. :idea:
ráno to musí pořádně upravit rolba, jinak je to o hubu.. :wink:
vulcan

Příspěvekod lukš » stř 4. pro 2013, 23:13

to mas pravdu, jak je rano rozmr....j svah tak si poradne nezajezdis :wink:
lukš

Příspěvekod honovo » čtv 5. pro 2013, 11:35

vulcan píše:No jo, ale má to jednu podmínku.. :idea:
ráno to musí pořádně upravit rolba, jinak je to o hubu.. :wink:

Bud rolba anebo pocitam s panenskym snehem, takze vyjedu stopu do snehu jako prvni --:o Soudim tak podle inzeratu typu "Dnes uplne nova...", "Touto praci nedotcena..." apod. :wink:
honovo

Příspěvekod gogo123 » čtv 5. pro 2013, 22:19

turistabrno píše:Zajímaly by mne konkrétní důvody proč chodit , či proč chodíte, na priváty dopoledne. Na nic nenarážím ani se nedivím, spíš ze zajímavosti. Mě se tedy nejvíc líbí v noci, má to tu atmosféru, i do oken privátu nesvítí slunce a je přítmí, po cestě domů se stavím třeba do nějakého baru na sklenku a v klidu si popřemýšlím o prožitým zážitku, jen tak sám se sklenkou :D uděláme resumé večera a alou dobrou.. Jak to máte s tím dopolednem?

No heleď, dopoledne chodí chlapi co mají třeba odpolední směnu ...nebo ti, co mohou kdykoli odejít ze zaměstnání si vyladit motor. :wink: Já měl nejraději dopoledne, představa, že slečna má v koutku zbytek semena mne netáhla, nebo jsem si zabukoval jako první ten den. :lol: Ženáči to asi řeší během dne ....

Ale pobavil jsem se jak si dáš sklenku a přemýšlíš nad zážitkem :lol: :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod turistabrno » pát 6. pro 2013, 16:52

gogo123 píše:Já měl nejraději dopoledne, představa, že slečna má v koutku zbytek semena mne netáhla, nebo jsem si zabukoval jako první ten den. :lol:

Tak ti pěkně děkuju, ted už na skleničku jen abych zapomněl :lol: To abych těm ťapinám teď mydlil pusu než na to vlítnem :lol: :D
turistabrno

Příspěvekod lance7 » pon 9. pro 2013, 17:50

Tak já chodím na privát tehdy kdy se mě chce. Třeba letos se mě ještě nechtělo... :cry: :D
Ne, vážně. Chodím jak dopoledne (můžu klidně i hned v 9 hod nebo v pravé poledne, nemám s tím žádný problém), tak odpoledne, vyjímečně i pozdě v noci (po koncertu, bowlingu a tak, když mám lehce - nebo i těžce - upito). Spíš se řídím podle toho jak mám čas, chuť (ta je ale, na rozdíl od času, skoro furt 8) ), no a to především, kdy je k mání dotyčná vybraná. A taky preferuju abych byl pokud možno první ten den než poslední. Ať si každý říká co chce, ale většinou je to na dotyčné poznat kolik toho má ten den za sebou. Čest výjimkám, které to na sobě nedají znát. Navíc většinou chodím k takovým, kde se téměř "dveře netrhnou", takže opravdu raději zavčasu, bo by se na mě taky nemuselo vůbec dostat. Nedokáže mě nic nasrat víc, než když uslyším v telefonu, že ten den už nemá na mě čas... :evil:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod Kure » úte 10. pro 2013, 13:04

Přidám svým názorem k tomuto tématu také trochu do mlýna s krátkým úvodem:
Platí obecně, což mohou potvrdit ti, kteří mají stálý partnerský vztah a v noci spí se svou partnerkou, že nejlepší na ranním milování je to,
že chlap ví na 100 %, že je ten den první! (co si budeme namlouvat, že?) :D
Co se návštěv privátů týče: Určitě je lepší být ten den první (i když nemusím, pokud má dívka doma přítele... :) ) z důvodů, které už byly
zmíněny některými norníky a nechci je opakovat.
Pokud to však někomu nevyhovuje z mnoha důvodů, tak se zkrátka musí smířit s tím, že hold bude xtý. Nedovedu si ani představit situaci,
kdyby chtěli být všichni první :) To by si holky nevydělaly ani na "polívku" :D
Nelze přemýšlet nad tím, že bylo přede mnou x chlapů. To bych si ten sex vůbec neužil. Pokud dívka dbá na řádnou hygienu(sprcha, ústa)
a hezky voní, nevidím problém nejít k dívce třeba i poslední. Pokud však alespoň základní hygiena není, a snad každý chlap to pozná, dělám
otočku a vícekrát k ní nejdu! A že se jich takových během mého noření už dříve našlo! No, jsou samy proti sobě: to šetření na mýdlu, ústní
vodě, vodě jako takové + špatný časový harmonogram (nestíhá se pěkně připravit na dalšího klienta) se jim nakonec nevyplatí - přijdou o
o penízky a o stálého klienta! Ale komu není rady...
Takže asi tolik
Noření zdar! :D
Kure

Příspěvekod vulcan » úte 10. pro 2013, 16:07

Kure píše: ...že chlap ví na 100 %, že je ten den první !

To by musel chodit za holkou vždy těsně po půlnoci..
Kure píše: .. Určitě je lepší být ten den první (i když nemusím, pokud má dívka doma přítele... :) .. Nelze přemýšlet nad tím, že bylo přede mnou x chlapů. To bych si ten sex vůbec neužil.

Respektuji názor kolegy Kuřete, ale fakt se takto na věc nejde nahlížet :wink:
Ledaže by se předpokládalo, že pochva má samočistící schopnost stejně jako třeba voda v jezeře.. :oops:

Chce-li někdo opravdu mít dívku spíše pro sebe, tak nejde hledat v těchto vodách privátních,
ale určitě se najde mezi studentkami nebo ryzími neprofi amatérkami.
Chápu, takové se hledají obtížněji než privátní - tam jednoduše zavoláš.. ale ty neprofi zase obvykle mají sex tak 3-4x do měsíce,
a často výdělek není až tak pro ně klíčový.
pokud dívka dbá na řádnou hygienu(sprcha, ústa)
a hezky voní, nevidím problém nejít k dívce třeba i poslední. Pokud však alespoň základní hygiena není, a snad každý chlap to pozná, dělám
otočku a vícekrát k ní nejdu! + špatný časový harmonogram (nestíhá se pěkně připravit na dalšího klienta)..

Mělo by to platit oboustranně. :idea:
Stejně tak by mně bylo trapné, kdybych nepřišel na privát čistý, vykoupán, upraven.. a tím v dobrém rozpoložení,
tak totéž považuji za normální i u dívky,
dívka navíc by měla mít určitou empatii, jak navodit příjemnou atmosféru, to nezachrání punčoškami, podpatky či výstřihem..
(i když toto vše rád taky mám..)
ale nenuceným, milým chováním. Nejen verbálně , ale hlavně nonverbálně.
Není nic horšího, když holka otevře dveře, skoro se ani nepředstaví, neuvítá, strčí do ruky ručník a houkne "tak , na jak dlouho?"

Toto umění empatie často nemá do činění s inteligencí dívky, spíše, jak je vychována, jaká je.
A určitě v tom hraje roli i ten, kdo přichází, chová-li se jako buran, tak se asi nedá čekat příjemný přístup.
vulcan

Příspěvekod Kure » úte 10. pro 2013, 18:50

Citace Vulcana: To by musel chodit za holkou vždy těsně po půlnoci..

Špatně jsi to, kolego Vulcane, pochopil....Řádně si to přečti. Měl jsem na mysli např. manželský pár, když spíš celou
noc vedle manželky :D
Ale o nic nejde, jen o upřesnění
Čau
Kure

Příspěvekod vulcan » úte 10. pro 2013, 21:03

Kure píše:Citace Vulcana: To by musel chodit za holkou vždy těsně po půlnoci..
Špatně jsi to, kolego Vulcane, pochopil....Řádně si to přečti. Měl jsem na mysli např. manželský pár, když spíš celou noc vedle manželky :D

Neboj, Kure, já vím, jak jsi to myslel, to je snad jasné..
jen jsem to "vážné" téma chtěl trochu odlehčit.
vulcan

Příspěvekod mlekardan » stř 18. pro 2013, 11:28

tak pokud je holka prase, tak to asi nezachrání ani to, že je člověk ten den první :D naopak když se před každým klientem dá do pucu a netváří se jako boží umučení, tak ani nepoznáte, kolik jich před váma bylo... já teda chodím spíš po večerech, protože mi to tak nějak vyhovuje a žádné etxrémní únavy a "oťapkanosti" jsem si ještě nevšiml :wink: (tedy u některých samozřejmě ano, ale to vpadalo spíše na trvalou únavu a oťapkanost, ne jen večerní)
mlekardan

Další

Zpět na Diskuse na téma