Zdravím,
jenom mě zajímá časové aktivity.
Já chodím většinou odpoledne.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
honovo píše:Rekl bych, ze je to jako s lyzovanim. Vice si uziju dopoledne - upraveny svah nez odpoledne :
vulcan píše:No jo, ale má to jednu podmínku..
ráno to musí pořádně upravit rolba, jinak je to o hubu..
turistabrno píše:Zajímaly by mne konkrétní důvody proč chodit , či proč chodíte, na priváty dopoledne. Na nic nenarážím ani se nedivím, spíš ze zajímavosti. Mě se tedy nejvíc líbí v noci, má to tu atmosféru, i do oken privátu nesvítí slunce a je přítmí, po cestě domů se stavím třeba do nějakého baru na sklenku a v klidu si popřemýšlím o prožitým zážitku, jen tak sám se sklenkou uděláme resumé večera a alou dobrou.. Jak to máte s tím dopolednem?
gogo123 píše:Já měl nejraději dopoledne, představa, že slečna má v koutku zbytek semena mne netáhla, nebo jsem si zabukoval jako první ten den.
Kure píše: ...že chlap ví na 100 %, že je ten den první !
Kure píše: .. Určitě je lepší být ten den první (i když nemusím, pokud má dívka doma přítele... .. Nelze přemýšlet nad tím, že bylo přede mnou x chlapů. To bych si ten sex vůbec neužil.
pokud dívka dbá na řádnou hygienu(sprcha, ústa)
a hezky voní, nevidím problém nejít k dívce třeba i poslední. Pokud však alespoň základní hygiena není, a snad každý chlap to pozná, dělám
otočku a vícekrát k ní nejdu! + špatný časový harmonogram (nestíhá se pěkně připravit na dalšího klienta)..
Kure píše:Citace Vulcana: To by musel chodit za holkou vždy těsně po půlnoci..
Špatně jsi to, kolego Vulcane, pochopil....Řádně si to přečti. Měl jsem na mysli např. manželský pár, když spíš celou noc vedle manželky
Uživatelé procházející toto fórum: alest a 6 návštevníků