|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Swarley72 píše:Obdivuji a cenim si nasazeni moderatora overovat fakta u devcat. Na druhou stranu jsem trochu zklaman, protoze nemam pocit, ze si moderator dal namahu udelat to same pro mne. Vim, ze moc tady nepisu, no nikdy bych nesiril nepravdy - staci projet vsechny moje prispevky. Ani v predchozim postu jsem netvrdil, ze to Anicka dela. Proto nechapu permanentni ban. Rikal jsem jen at se zkusi zeptat u ni. Z Anicky jsem totiz mel pocit, ze to ma rada tvrde (placani, kousani, skrabani - to byl duvod, proc jsem za ni uz vic krat nesel - za mne hodne na hrane, kdyz se bavime o diskretnim konicku). Jestli to vazne bylo cez caru tak se vsem omlouvam. Jinak budu rad za obnoveni puvodniho profilu. Dekuji.
Aristotelés píše:Největší hloupost je diskutovat o hlouposti s hloupými.
sumiiik píše:...On totiž zdejší dozorce má svoje pravidla,které si z většiny určuje sám. A běda jak se mu někdo znelíbí...
sumiiik píše:...MASHERE PROSÍM VRAŤ SE...
Swarley72 píše:Obdivuji a cenim si nasazeni moderatora overovat fakta u devcat. Na druhou stranu jsem trochu zklaman, protoze nemam pocit, ze si moderator dal namahu udelat to same pro mne. Vim, ze moc tady nepisu, no nikdy bych nesiril nepravdy - staci projet vsechny moje prispevky. Ani v predchozim postu jsem netvrdil, ze to Anicka dela. Proto nechapu permanentni ban. Rikal jsem jen at se zkusi zeptat u ni. Z Anicky jsem totiz mel pocit, ze to ma rada tvrde (placani, kousani, skrabani - to byl duvod, proc jsem za ni uz vic krat nesel - za mne hodne na hrane, kdyz se bavime o diskretnim konicku). Jestli to vazne bylo cez caru tak se vsem omlouvam. Jinak budu rad za obnoveni puvodniho profilu. Dekuji.
Che píše:Poslední z možností je apelovat na vlastníka webu, aby mě moderování zbavil.
sumiiik píše:Che píše:Poslední z možností je apelovat na vlastníka webu, aby mě moderování zbavil.
Ještě jsi tady zapomněl napsat jednu možnost že budeš urážet a postihovat toho kdo si dovolí mít jiný názor než ty...
Už jsem tak učinil,uvidím jak se k tomu admin postaví.
Zažil jsem období totality kdy jeden "soudruh" rozhodoval o tom co se může a co ne.Netušil jsem že se stejné arogance a namyšlenosti dočkám i v dnešní době...
Pořád nemůžu pochopit jak ses k tomuto postu dostal,zjevil jsi se tady v podstatě nedávno tak mám strach aby tam nebyla nějaká provázanost s adminem...
Ale třeba se k tomu postaví jako chlap a vyřeší tento problém.
Pokud by se mu podařilo tě z postu moderátora vypráskat myslím že nejenom já bych si dost oddechl.
Kolegů kterým se nelíbí tvoje arogantní a namyšlené chování je tady určitě víc tak uvidíme jak to dopadne.
Chtěl jsem tady založit diskusi na téma s názvem "Jaký je váš názor na práci/nepráci zdejšího moderátora?"
Aby se kdo chce mohl vyjádřit ke způsobu vedení tohoto fóra. Určitě by se našel někdo kdo by překonal strach z vyhrožování a vyjádřil by se.
Ale asi to nemá cenu,zase by to skončilo červeně označené v odpadu a mě by bylo arogantně vyhrožováno banem...
acx píše:sumiiik píše:
Ještě jsi tady zapomněl napsat jednu možnost že budeš urážet a postihovat toho kdo si dovolí mít jiný názor než ty...
....Aby se kdo chce mohl vyjádřit ke způsobu vedení tohoto fóra. Určitě by se našel někdo kdo by překonal strach z vyhrožování a vyjádřil by se.
Ale asi to nemá cenu,zase by to skončilo červeně ...
Co takhle diskuze, pokud má někdo jiný názor než ty.
Komu z kolegů se nelíbí Tvé arogantní a namyšlené chování, kdy podporuješ naprosté zmetky, co prosazují svoje ego na úkor důstojnosti a pracovní koreknosti slečen?Co víš o zrmdech, kteří se neštítí ničeho a vydírají a obtěžují ťapiny?
Chceš zmrdy bránit, jak poznáš, že někteří nejsou, jsi jedním z nich ..
.... V každém případě, pokud někdo označí slečnu jako ochotnou se nechat zlískat, zmalovat do modra, .... poštvat na ni sexuální sadisty je výsledkem ducha mdlého a ti by zde, pokud jim nedojde, co mohou vyvolat, nemají o dělat.
sumiiik píše:Moc hezky napsané,taky jsi myslím že jsi nelhal a už vůbec že bys někoho ohrožoval,ale mám obavu že Ti to nepomůže.
On totiž zdejší dozorce má svoje pravidla,které si z většiny určuje sám. A běda jak se mu někdo znelíbí...
acx píše:...V každém případě, pokud někdo označí slečnu jako ochotnou se nechat zlískat, zmalovat do modra, atd. a nemá pro to souhlas slečny nebo tyto služby od ní nezískal hned na poprvé na základě její pevné taxi, tak poštvat na ni sexuální sadisty je výsledkem ducha mdlého a ti by zde, pokud jim nedojde, co mohou vyvolat, nemají o dělat.
Che píše:sumiiik píše:Moc hezky napsané,taky jsi myslím že jsi nelhal a už vůbec že bys někoho ohrožoval,ale mám obavu že Ti to nepomůže.
On totiž zdejší dozorce má svoje pravidla,které si z většiny určuje sám. A běda jak se mu někdo znelíbí...
... Lákat na holku sadisty a potenciálně agresivní individua, aniž jistě vím, že je s podobnými praktikami svolná nebo tento typ služeb přímo cíleně poskytuje, je přinejmenším velmi hloupé a ještě více nezodpovědné!
acx píše: ... Nenapsal jsem, že sumík je zmrd, jen jsem otočil jeho argumentaci vůči Che na něho ... . Zajímavé je, že jsi reagoval na stejný obsah jen na Sumíka, vůči Che jsi se nevyjádřil. Sumíkovi útoky na něho ...
To jen, aby se vzájemná nevraživost, vlastně ji chápu jako jednostranou, dostala z emocionální polohy do rozumové, hledalo se řešení a ne zničit vše a nemít představu, co potom.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků