Hledat  

Výzva k bojkotu ceny 1300/h (a vyšší) ;-)

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Výzva k bojkotu ceny 1300/h (a vyšší) ;-)

Příspěvekod barbar » pon 23. dub 2012, 16:10

Kiora píše: .. jen hlupak by prodaval hluboko pod cenou kvuli skrblikum...
ja nevim co byste jeste chteli, panove :) pokud na to nemate, tak se uskromnete a kaslete na bojkoty...to si nechte az nebude na chleba

Je to kravka a doufam, ze ji nekdo za ty kecy robije pysk. Vychvalovany pasak Richard by ji mel usmernit.
barbar

Příspěvekod gogo123 » pon 23. dub 2012, 18:27

barbar píše:Je to kravka a doufam, ze ji nekdo za ty kecy robije pysk. Vychvalovany pasak Richard by ji mel usmernit.

Nechte ji bejt, alespoň je tady sranda, když už tady není Chatman .... :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » pon 23. dub 2012, 18:41

Vsichni chceme mit to co chceme koupit co nejlevnejsi.

Myslim ze moje cena 800/1200 je v poradku, myslim ze v bojkotu 1500 jste mi takove ceny davali za priklad nebo ne? :D
A 1200 nebo 1300...nevim no, vazne resite i tu stokorunu? A jasne, me nikdo nenuti delat spolecnici, stejne jako vas nenuti nikdo ty spolecnice navstevovat...jestli nechcete platit, tak se trosku snazte a sbalte holku treba na diskotece zadarmo, no ne? :)

A skrbliky nazyvam ty, kteri resi kazdou korunu, coz nekteri z vas tady delaji. Nevim no, jsou klienti a klienti...jedni prijdou, daji mi 1000, ja jim donesu 2kila zpatky do tech osmiseti a oni se kolikrat smejou ze jim vubec nesu zpatky :D No a pak jsou ti, kteri po navsteve privatu utikaji na forum a pisou vlakna jako jsou tahle. Nevim, jako tech 1500, oukej, to bych jeste pochopila ale toto...v brne nebudou ceny jako v jinych mestech protoze v jinych mestech jsou jine najmy...a ano, vsecko se zdrazuje, lidi maji min penez ale plati to ze i pres to vsechno stale chteji lide vydelat i usetrit. Nebo schvalne mi reknete, jake ceny si predstavujete? 300/500? Nebo jak? Nevim no, myslim ze i prostitutka ma nejakou svoji cenu :wink:
A normalni prace mi nesmrdi, krome teto cinnosti se ji dokonce i venuji.

A propo, nemusime si nadavat, ze jsem nekomu nesedla uznavam, protoze ani ja nejsem dokonala, ale pokud teda uz o tady tech vecech musime diskutovat, tak diskutujme.
Kiora

Příspěvekod gogo123 » pon 23. dub 2012, 18:59

Andreo,
když jdeš do Tesca nakupovat a platíš 700 necháš té chuděře 1000 Kč. Myslím, že pracuje více a má mnohem větší zodpovědnost za pětinový příjem.....
A můžeš nám prozradit čím si vyděláváš kromě tohoto, protože znám děvčata, která si vydělávala prací a rozhodně jsou mnohem více pokorné a dokonce i mnohem lepší prostitutky, než ty. Alespoň mám takovou zkušenost... :)

PS: když jsem byl u tebe dal jsem ti 1500 s tím, že si je můžeš nechat ale ty jsi mi vrátila 300. Nějak ti teď nerozumím :?: :?: Že by u tebe propukla nějaká neznámá nemoc. :(
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » pon 23. dub 2012, 22:52

gogo ale no tak, nechme té tvé komedie s těma třema stovkama jak se každé ptáš jestli chce tři stovky nebo to aby ses vrátil, jako nejsem úplný debil, je pro mě výhodnější když budu mít dvakrát 1200 než jednou 1500, ale někdo místo keců nechá prostě 300 a vrací se...

není to samozřejmě povinnost nechávat dýško, nejsme v restauraci že :D ale když mi ho někdo nabídne tak ho přece neodmítnu...stejně jako když mi ho nedá tak si o něj neříkám...věř že by se každé hodily ty tři stovky které tak vehementně nabízíš...prostě prachy se buď nechají nebo se nedávají, ale také divadlo umíš vymyslet asi jenom ty :) (bez urážky samozřejmě)

jinak, řešíme priváty a ne tesco, všichni víme že to je tak trochu jiná dimenze...

a určitě tady všem budu říkat kde dělám a co jsem zač ne, aby tady pak ještě kolovaly fotky z fejsbuku a osobní údaje jako jména mých rodičů a podobně, jak se stalo kdysi kolegyni :D je to ale naprosto normální práce, kterou dělá spousta lidí...nic neobvyklého :)

a pokorná v jakém smyslu? drž hubu a krok? hmm...to mi nikdy nešlo, všem diskutujícím se tímto omlouvám. že jsou lepší prostitutky je jasné, stejně jako jsou rozdíly mezi klienty :)
Kiora

Příspěvekod gogo123 » pon 23. dub 2012, 23:12

Kiora píše:gogo ale no tak, nechme té tvé komedie s těma třema stovkama jak se každé ptáš jestli chce tři stovky nebo to aby ses vrátil, jako nejsem úplný debil, je pro mě výhodnější když budu mít dvakrát 1200 než jednou 1500, ale někdo místo keců nechá prostě 300 a vrací se...

To stejný jsi psala v Goldu, že se tobě vrací a nechávají ti dýško.....sama tomu nevěříš, protože tvá neschopnost být přivětivá odrazuje každého se k tobě vracet. Teď možná zneužíváš dobrého jména privátu Bella ale není to tvá zásluha. Na takových jako ty by brzo zkrachoval. Jsi arogantní ženská, kterou brzo někdo nakope do hader. Já to asi nebudu, protože jsem si tě vyškrtl ze seznamu kvůli úsporám :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » pon 23. dub 2012, 23:38

No vraceli se ale pochopitelne nenechavali dyska tak casto protoze tam byly vyssi ceny...

A privetiva jsem, jen to je pokazde to same, nahodou tady napisu co si myslim a z duvodu absence rozumnych argumentu se na me snasi jen urazky a nadavky...nema smysl se vubec pokouset se o necem bavit tady...
Berete to az moc vazne, doufala jsem ze si tady muzem i ze sebe udelat srandu, ale asi né no :)

A zrovna na tebe gogo, jsem byla privetiva vzdy (nebo aspon v obou pripadech kdy jsme se videli).

Ale jak rikam, kaslu na to...nema to smysl tady neco vysvetlovat nebo se o cokoliv jineho snazit...hrach na zed :)

Mejte se pekne :)
Kiora

Příspěvekod Praseslav » úte 24. dub 2012, 0:02

Kolegové, nenechte si od holek nakecat, že vysoký ceny jsou normální. Kiora je krásný příklad. Není to tak dávno, kdy se s námi v sousedním vláknu „do krve“ hádala, že její cena 1500/h je OK, protože 500Kč si prostě její pasák zaslouží! A dnes je k mání za 1200 a nemá s tím problém. Hádám, že by tuhle práci dělala i za 700/h (určitě bude tvrdit opak). Jenomže proč by to dělala, když my trotlové jsme ochotný cálovat víc.
Praseslav

Příspěvekod Kiora » úte 24. dub 2012, 11:55

no,tak jeste k tomuto:

holt jsem si nechala nakukat kecy od pasaka a casem jsem dosla na to ze mu tu petistovku urcite davat nechci. no nic,duveriva andrea zas sedla na lep,moje minus :)
pak asi i proto jsem od nej odesla...

nevim,tyto sluzby vzdycky byly drazsi nez treba kadernik a podobne. protoze neprodavame ani tak tu sluzbu jako spis prodavame sebe. a je jasne ze z toho chci vytezit co nejvic,jako kazdy 'podnikatel' :)
jinak za tech 700kc by to slo pouze v pripade kdybych neodevzdavala z pokoje...zbylo by mi pak 400,coz uz je v nekterych normalnich zamestnanich realna hodinova sazba :)

jde tady o to,ze tohle neni normalni zamestnani,neni to normalni sluzba,tudiz i cena neni 'normalni'. I kdyz tech 1200-1300kc pro vetsinu uz neni nic neprekonatelneho. je to o tom,ze bud to date nebo ne,to je cele :)
Kiora

Příspěvekod gogo123 » úte 24. dub 2012, 12:17

Kiora píše:no,tak jeste k tomuto:

...zbylo by mi pak 400,coz uz je v nekterych normalnich zamestnanich realna hodinova sazba :)

Zase zaperlila :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod nemesis000 » úte 24. dub 2012, 13:39

Kiora píše: ... tyto sluzby vzdycky byly drazsi nez treba kadernik a podobne. protoze neprodavame ani tak tu sluzbu jako spis prodavame sebe. a je jasne ze z toho chci vytezit co nejvic,jako kazdy 'podnikatel' :)
jinak za tech 700kc by to slo pouze v pripade kdybych neodevzdavala z pokoje...zbylo by mi pak 400,coz uz je v nekterych normalnich zamestnanich realna hodinova sazba :)

Kiora, :shock: :shock: myslím, že o sobě nevědomky prozrazuješ, že jsi fakt prostoduchá kravka. Pardon.
Abys měla hodinovou sazbu 400 za hodinu, tak bys musela taky hodně toho umět a ne jen roztahovat nohy na privátě. To není o tom, že by chlap měl k společnici být přezíravý, ale je třeba si uvědomit trochu svoje společenské postavení, a nemyslím to nijak povýšeně, ale opravdu realisticky.
I ta kadeřnice musí něco vystudovat, vyučit se a umět učesat a vydělá si několikrát méně než Ty. A když pominu některé podvodníky, tak většina co mají velké hodinové výdělky, tak musejí hodně vynikat nebo toho znát.. architekti, programátoři, doktoři, inženýři.. řemeslníci. A bedle toho, že prodávají svoji službu jako ty, tak taky musejí být příjemní na lidi.
nemesis000

Příspěvekod nemesis000 » úte 24. dub 2012, 13:49

Kiora píše: jde tady o to,ze tohle neni normalni zamestnani,neni to normalni sluzba,tudiz i cena neni 'normalni'. I kdyz tech 1200-1300kc pro vetsinu uz neni nic neprekonatelneho. je to o tom,ze bud to date nebo ne,to je cele :)

No problém pro tebe je, že většinou dá chlap raději logicky méně, hlavně v tuto dobu,
je spousta nabídek za nižší ceny a zároveň navštíví někoho, kdo nemá takové podivné představy jako ty.
To, že to není normální zaměstnání, s tím nehraje roli, naopak. A´t říkáš, co říkáš, máš docela vysoký výdělek i tak, a žádné daně neodvádíš.
nemesis000

Příspěvekod Kiora » úte 24. dub 2012, 18:03

no pozor, tech 400 na hodinu neni blbost, dokonce jsem mela moznost si tak obcas vydelavat...asi nemate prehled a pak mi nadavate :D

a ano,i tak si vydelam vic nez vetsina ostatnich,asi to bude tim ze prodavam sve telo,za coz si logicky vemu vic nez kdybych byla tou kadernici ktera se sice na to musela 3 roky ucit,ale zato nikdo ji v tom salone neohmatava :)
a jo,byla to ma svobodna volba samozrejme,nedelam to proto ze bych byla blba nebo lina...ta prace mi nevadi pokud se lidi chovaji slusne a jsou prijemni...
a chci na tom logicky co nejvic vydelat,kazdy obchodnik chce prodat co nejdraz;)
Kiora

Příspěvekod vydra » stř 25. dub 2012, 23:29

Ach jo. Kiora musí mít poslední slovo, bohužel je patrno, že jí vůbec nedochází, jak hloupá její slova jsou. Doporučuji jí změnit profesi - 400 Kč za hodinu za něco jiného, než práci v Bella, které kazí pověst (!), při její kvalifikaci jistě někde dostane, sic! :) A po tom, co tu předvádí, zřejmě i bude muset. Jak se říká, poslední, který ještě její perly nečetl a půjde za ní, nechť zhasne:)
vydra

Příspěvekod Praseslav » čtv 26. dub 2012, 7:28

Kiora píše:no pozor, tech 400 na hodinu neni blbost, dokonce jsem mela moznost si tak obcas vydelavat...asi nemate prehled a pak mi nadavate :D

a ano,i tak si vydelam vic nez vetsina ostatnich,asi to bude tim ze prodavam sve telo,za coz si logicky vemu vic nez kdybych byla tou kadernici ktera se sice na to musela 3 roky ucit,ale zato nikdo ji v tom salone neohmatava :)
a jo,byla to ma svobodna volba samozrejme,nedelam to proto ze bych byla blba nebo lina...ta prace mi nevadi pokud se lidi chovaji slusne a jsou prijemni...
a chci na tom logicky co nejvic vydelat,kazdy obchodnik chce prodat co nejdraz;)

400/h ? :shock: Tos dělala poradkyni premiéra Nečase? To si nepleť s normální prací, ve vládě jsou jenom samý kurvy. :lol:
Praseslav

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma