Vsichni chceme mit to co chceme koupit co nejlevnejsi.
Myslim ze moje cena 800/1200 je v poradku, myslim ze v bojkotu 1500 jste mi takove ceny davali za priklad nebo ne?

A 1200 nebo 1300...nevim no, vazne resite i tu stokorunu? A jasne, me nikdo nenuti delat spolecnici, stejne jako vas nenuti nikdo ty spolecnice navstevovat...jestli nechcete platit, tak se trosku snazte a sbalte holku treba na diskotece zadarmo, no ne?

A skrbliky nazyvam ty, kteri resi kazdou korunu, coz nekteri z vas tady delaji. Nevim no, jsou klienti a klienti...jedni prijdou, daji mi 1000, ja jim donesu 2kila zpatky do tech osmiseti a oni se kolikrat smejou ze jim vubec nesu zpatky

No a pak jsou ti, kteri po navsteve privatu utikaji na forum a pisou vlakna jako jsou tahle. Nevim, jako tech 1500, oukej, to bych jeste pochopila ale toto...v brne nebudou ceny jako v jinych mestech protoze v jinych mestech jsou jine najmy...a ano, vsecko se zdrazuje, lidi maji min penez ale plati to ze i pres to vsechno stale chteji lide vydelat i usetrit. Nebo schvalne mi reknete, jake ceny si predstavujete? 300/500? Nebo jak? Nevim no, myslim ze i prostitutka ma nejakou svoji cenu
A normalni prace mi nesmrdi, krome teto cinnosti se ji dokonce i venuji.
A propo, nemusime si nadavat, ze jsem nekomu nesedla uznavam, protoze ani ja nejsem dokonala, ale pokud teda uz o tady tech vecech musime diskutovat, tak diskutujme.