Hledat  

Holky a HIV

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Příspěvekod Reno » čtv 24. srp 2006, 20:28

Ad jedna - je fascinující, že pracienta AIDS centra ví, kde která holka a pod jakým pseudonymem pracuje, ad dvě - že to pouští do éteru - to je na žalobu, ad tři - riziko přenosu orálem mi přijde nizké, i když neříkám že není, ad čtyři - obráceně to snad nejde (musela by mně kousnout do krve).
Reno

Příspěvekod Petrolín » pát 25. srp 2006, 7:21

Milý Reno, nauč se číst, Milanov neříkal, že má informace z pacient centra AIDS ale z občanského združení Rozkoš bez rizika. Tohle združeníposkutuje testy anonymně, na základě přezdívky, takže se mi to zdá věrohodné.
Petrolín

Příspěvekod Reno » pát 25. srp 2006, 7:49

No v každém případě taková "diskrétnost" pracovníků toho sdružení zaručeně vede k tomu, že se tam všichni budou s důvěrou obracet. V každém případě jaké je riziko přenosu při orálním styku - podle mně nevelké.
Reno

Příspěvekod Petrolín » pát 25. srp 2006, 11:11

Tak pro holku, která si nechá sperma nastříkat do pusy je riziko značné. Věřil bych tomu, že holky, co dělají orál bez ochrany častu AIDS skutečně mají. Jen si představ, že taková holka spolyká denně sperma od třeba deseti nebo dvaceti chlapů. Stačí malá oděrka v puse nebo paradontoza a má AIDS stoprocentně. Mimochodem, pokud má holka paradontozu, tak dochazi ke krvácení a může nakazit i tebe. Já osobně si nechávám dělat orál přes gumu. Kromě AIDS existuje i syfilis, který se orálem přenáší velice dobře.
Petrolín

Příspěvekod Reno » pát 25. srp 2006, 13:15

Co na to říká odborná literatura?
Cituji:
Orální sex představuje velmi nízké, ale nikoli nulové riziko z hlediska přenosu HIV infekce. Bylo popsáno několik desítek případů, kde zřejmě k přenosu došlo právě při orálním sexu. Jak sám píšete, výron semene do úst je jedna ze skutečností, která toto riziko zvyšuje.
Mezi další dva faktory, které mohou riziko zvýšit, patří jednak nákaza nebo přítomnost jiné sexuálně přenosné choroby, třeba kapavky nebo chlamydiové infekce. Tyto choroby se poměrně snadno přenesou i při orálním sexu a mohou zvýšit riziko přenosu i HIV. Dalším faktorem je vysoká virová nálož HIV pozitivního partnera (k níž dochází například 3-4 týdny po nákaze v rámci tzv. akutní infekce anebo v pokročilém stádiu choroby). Pak by zřejmě mohlo i k přenosu stačit i množství viru v tzv. kapce touhy (sekretu, který vychází před ejakulací).
Záleží na každém, aby si zvolil, jaké riziko je ochoten podstoupit. Jsou lidé, kteří se vyhýbají orálnímu sexu, jsou lidé, kteří při něm používají kondom, ale myslím, že většina mužů toto malé riziko podstupuje, jen dbají na to, aby u nich nedošlo k ejakulaci do úst. A protože bezpečnější sex je jen bezpečnější a nikoli zcela bezpečný, tak doporučujeme třeba jednou za dva roky si přece jen raději dojít i na HIV test.

Takže: ano je to možné, ale já si myslím, že kurev co to polykají zase tak moc není (respektive, jsou to low-end holky typu stará rakovina z Hybešovy:-) V každém případě, na ty tři místa co tady Milanov jmenoval bych asi nešel...
Reno

Příspěvekod rafau » pát 25. srp 2006, 15:03

Nezdá se mi to, resp. nechci tomu uvěřit... Myslím, že takovéto informace by se v žádném případě nemaly dostst ven. Na druhou stranu dneska je u nás možné všechno ale pokud to holky vědí, což asi vědět budou, protože dostanou výsledky testů, tak je to trestný čin.

A holky rotují, takže teď můžeš na nakaženou narazit kdekoli.

Riziko u orálního sexu je vyšší pro tu dívku, která polyká sperma resp. si ho nechá nastříkat do pusy. Riziko přenosu z dívky na muže je minimální. Stejně tak jako ještě nebyl prokázán přenos viru HIV komárem. Myslím, že množství krve v komárovi není o moc menší než v ústech v případě paradentozy...
rafau

Příspěvekod Reno » pát 25. srp 2006, 15:12

Krom toho jsem někde narazil na informaci,která říká, že při nechráněném styku s HIV pozitivním máš šanci 10-20% že se nakazíš... nikoliv 100, to znamená i když máš styk s HIV pozitivní neznamená to, že musíš AIDS dostat...
Reno

Příspěvekod kominík » pát 25. srp 2006, 20:05

Jen bych rád podotknul k hodnověrnosti zdejších informací:
Na to jak zjistit hodnověrně že některá holka je HIV+ existují 2 metody.
1)Vidět papíry ze špitálu které toto diagnostikují - ovšem v tom případě každý kdo tuto informaci šíří dál bez souhlasu dotyčné páchá trestný čin, a pochybuji že by kterákoli postižená tento souhlas dala :roll: (navíc si nedokážu představit že by některá skutečně nakažená holka nechala povalovat diagnózu tak aby ji příp.klient měl na očích a nebo nechala klienta samotného tak dlouho aby jí mohl projíždět šuplíky a skřínky kde by mohla mít něco schované :roll: )
2)Sám od ní HIV+ chytit - v tom případě taktéž pochybuju že by hlavní starostí postiženého bylo o tom informovat zrovna tady ostatní - tito lidé mají v naprosté většině úplně jiné starosti(mám na mysli deprese a pod a rozhodně nemyslí na to jak co nejrychleji varovat ostatní :| )Navíc by postižený pravděpodobně v případě nakažené kurvy spíše kontaktoval Policii,už jen proto aby se jí trochu pomstil tím že on je sice marod, ale ona bude marod a ještě zavřená. :evil:
Takže mi z toho jednoznačně vyplývá jediné:Zdejší "zaručené"informace o tom která holka je HIV+ jsou jen kecy,ať už pasáků,konkurenčních holek nebo jedinců kteří cítí potřebu se exhibovat a dokáží to jen touto písemnou formou.
PS.Pro rýpaly - nejsem ani pasák ani postižená sociální pracovnice,jen mám zdravý selský rozum který ve svém věku už dokážu používat a nejsem vyplašený nezkušený 18tilletý panic který neví co ho může na privátu potkat,a který má o šíření AIDS zhruba stejné znalosti jako já o tamagoči. :oral:
kominík

Příspěvekod Zelezny » sob 26. srp 2006, 11:26

kominík píše:Jen bych rád podotknul k hodnověrnosti zdejších informací:
Na to jak zjistit hodnověrně že některá holka je HIV+ existují 2 metody.
1)Vidět papíry ze špitálu které toto diagnostikují - ovšem v tom případě každý kdo tuto informaci šíří dál bez souhlasu dotyčné páchá trestný čin, a pochybuji že by kterákoli postižená tento souhlas dala :roll: (navíc si nedokážu představit že by některá skutečně nakažená holka nechala povalovat diagnózu tak aby ji příp.klient měl na očích a nebo nechala klienta samotného tak dlouho aby jí mohl projíždět šuplíky a skřínky kde by mohla mít něco schované :roll: )
2)Sám od ní HIV+ chytit - v tom případě taktéž pochybuju že by hlavní starostí postiženého bylo o tom informovat zrovna tady ostatní - tito lidé mají v naprosté většině úplně jiné starosti(mám na mysli deprese a pod a rozhodně nemyslí na to jak co nejrychleji varovat ostatní :| )Navíc by postižený pravděpodobně v případě nakažené kurvy spíše kontaktoval Policii,už jen proto aby se jí trochu pomstil tím že on je sice marod, ale ona bude marod a ještě zavřená. :evil:
Takže mi z toho jednoznačně vyplývá jediné:Zdejší "zaručené"informace o tom která holka je HIV+ jsou jen kecy,ať už pasáků,konkurenčních holek nebo jedinců kteří cítí potřebu se exhibovat a dokáží to jen touto písemnou formou.
PS.Pro rýpaly - nejsem ani pasák ani postižená sociální pracovnice,jen mám zdravý selský rozum který ve svém věku už dokážu používat a nejsem vyplašený nezkušený 18tilletý panic který neví co ho může na privátu potkat,a který má o šíření AIDS zhruba stejné znalosti jako já o tamagoči. :oral:

Více méně souhlas, doporučuji počkat na příští rok na těchto stránkách:
http://www.rozkosbezrizika.cz/01_htm/05 ... Y_2005.htm jsou informace (dole) o statistice HIV za rok 2005 - dohromady našli jen 2 případy z asi 2456. Příší rok tam budou určitě i za tento rok!

Já osobně používám kondom i na orál, nicméně kondom může v pochvě prasknout (to už se mě stalo) a zde je riziko přenosu HIV z ženy na muže podle Rodinné encyklopedie zdraví asi 2,5 % (samozřejmě pokud je žena nakažená). Každý si to musí sám promyslet! [/b]
Život je jediná věc ze které nevyvázneme živí!!!
Zelezny

Příspěvekod Petrolín » sob 26. srp 2006, 13:06

Každopádně, já bych si bez gumy nenechal dělat od kurvy orál ani za nic. Nejde jen o AIDS, ale existují taky choroby jako syfilis, kapavka, hepatitida atd. Tyhle choroby jsou mnohem více rozšířené, než AIDS. Navíc nevylučuji, že skutečně mohla z centra ROZKOŠ BEZ RIZIKA uniknout pravdivá informace a opravdu jsou na uvedených místech holky HIV pozitivní. Používám ale vždy gumu na všechny praktiky, takže bych snad nic chytit neměl.
Petrolín

Největší expert na HIV - MILANOV

Příspěvekod david2 » čtv 21. zář 2006, 21:36

MILANOVE - Tvoje blábolení o tom, jak víš, kdo je v Brně HIV-pozitivní, je velice úsměvné, ale taky velice debilní! Takové "zaručené" a poplašné zprávy, by měl admin, hned mazat. Svoje celé jméno s adresou, sem napsat nechceš, že jo??
david2

Re: Největší expert na HIV - MILANOV

Příspěvekod Zelezny » sob 30. zář 2006, 21:18

david2 píše:MILANOVE - Tvoje blábolení o tom, jak víš, kdo je v Brně HIV-pozitivní, je velice úsměvné, ale taky velice debilní! Takové "zaručené" a poplašné zprávy, by měl admin, hned mazat. Svoje celé jméno s adresou, sem napsat nechceš, že jo??

Zajímavý, že se tady od té doby neobjevil. Začínám si myslet, že to mělo účel poškodit uvedené, ale nemyslím si, že by to měl admin mazat. Nech´t se k tomu každý postaví podle svého.
Zelezny

Příspěvekod jerrym » sob 4. lis 2006, 20:08

také si myslím, že se jedná o pomluvení určitých jmen, nicméně je potřeba vzít v úvahu i tu možnost, že zde ( v Brně ) jsou dívky, které mají různé nemoci. Osobně jsem vyskoušel min. 30 holek z Brna a jejich přístupy jsou naprosto rozdílné. Také se dost divím, že spousta chlapů vyžaduje kuřbu bez, zvláště když vezmeme v úvahu že převážná část z nás je ženatá a má doma i děti. Nechci tímto nějak moralizovat, ale na privát chodím pro rozptýlení se z " domácího sexu " :-(( Rozhodně si ale nepotřebuji nakazit celou rodinu nějakou nemocí, takže bez gumy ani ranu !!!, ale jak jsem již říkal je to každého věc a každý má na ni svůj názor. Takže mrdu dzar a ať se nám všechny nemoci vyhýbají :-)))
jerrym

Příspěvekod Saharas » sob 4. lis 2006, 21:20

Sdílím naprosto stejný názor,jako je psáno v předešlém příspěvku.
Saharas

Příspěvekod Zelezny » stř 8. lis 2006, 20:00

Též souhlasím, přesně tak to je. I když vyzkoušet 30 holek a to ještě jen v brně je fakt dost. Já kompletuji teprve třetí pětku a vidím že jsou i lepší (nebo horší?).
Zelezny

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma