|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
kominík píše:Jen bych rád podotknul k hodnověrnosti zdejších informací:
Na to jak zjistit hodnověrně že některá holka je HIV+ existují 2 metody.
1)Vidět papíry ze špitálu které toto diagnostikují - ovšem v tom případě každý kdo tuto informaci šíří dál bez souhlasu dotyčné páchá trestný čin, a pochybuji že by kterákoli postižená tento souhlas dala (navíc si nedokážu představit že by některá skutečně nakažená holka nechala povalovat diagnózu tak aby ji příp.klient měl na očích a nebo nechala klienta samotného tak dlouho aby jí mohl projíždět šuplíky a skřínky kde by mohla mít něco schované )
2)Sám od ní HIV+ chytit - v tom případě taktéž pochybuju že by hlavní starostí postiženého bylo o tom informovat zrovna tady ostatní - tito lidé mají v naprosté většině úplně jiné starosti(mám na mysli deprese a pod a rozhodně nemyslí na to jak co nejrychleji varovat ostatní )Navíc by postižený pravděpodobně v případě nakažené kurvy spíše kontaktoval Policii,už jen proto aby se jí trochu pomstil tím že on je sice marod, ale ona bude marod a ještě zavřená.
Takže mi z toho jednoznačně vyplývá jediné:Zdejší "zaručené"informace o tom která holka je HIV+ jsou jen kecy,ať už pasáků,konkurenčních holek nebo jedinců kteří cítí potřebu se exhibovat a dokáží to jen touto písemnou formou.
PS.Pro rýpaly - nejsem ani pasák ani postižená sociální pracovnice,jen mám zdravý selský rozum který ve svém věku už dokážu používat a nejsem vyplašený nezkušený 18tilletý panic který neví co ho může na privátu potkat,a který má o šíření AIDS zhruba stejné znalosti jako já o tamagoči.
david2 píše:MILANOVE - Tvoje blábolení o tom, jak víš, kdo je v Brně HIV-pozitivní, je velice úsměvné, ale taky velice debilní! Takové "zaručené" a poplašné zprávy, by měl admin, hned mazat. Svoje celé jméno s adresou, sem napsat nechceš, že jo??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků