|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
jivecu píše:Zopakuji jen když nebude co jinýho brát a já budu fakt potřebovat, jinak ne...
tojejedno píše:jivecu píše:Zopakuji jen když nebude co jinýho brát a já budu fakt potřebovat, jinak ne...
Kdyz nebude co brat a budes potrebovat, tak si vyhonnesponzoruj slapky co by si o tebe neoprely ani kolo...
jivecu píše:tojejedno píše:jivecu píše:Zopakuji jen když nebude co jinýho brát a já budu fakt potřebovat, jinak ne...
Kdyz nebude co brat a budes potrebovat, tak si vyhonnesponzoruj slapky co by si o tebe neoprely ani kolo...
Sice nevim z ceho usuzujes a proc urazis, ale uz jsem to psal jednomu aktivistovi do SZ, kdyz holka vezme 1500 a nenabidne ani to co inzeruje, je to spatny![]()
PS: kazdy nechodi norit jen proto, ze si netroufme sbalit koc na diskotece nebo doma nema hezkou manzelku, nekde to dela i z jinych duvodu.... ale jak se rika, podle sebe soudim tebe
tojejedno píše:Andre46 píše:Ano, slečnu jsem mělChodím k ní pravidelně. Jak v Plzni, tak teď v Brně
Moc milá a příjemná slečna, která to v posteli umí
Nikdy se mi nestalo, že by mě nechala vlézt do postele bez sprchy. Sem tam jde do sprchy se mnou, ale většinou jdu sám. Ona vždy voňavá a vymydlená
Za ty roky vím, že nefetuje a ani feťáky nebere. Kamarád, kterému jsem jí doporučil na ní zkusil chems a byl odmítnut ve dveřích.
Co se přestěhovala, tak je stále stejná...jen prostředí se změnilo
Za mě k lepšímu
Slečnu rád vždy doporučím
A ted tu o snehurce prosim![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků