|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Weedman23 píše:tojejedno píše:André kamo nevim jestli ses realnej nornickej kolega nebo ne ale proste kdyz se nekdo takhle registruje a jeste ten den hned prvni vec co pise je vysoce pozitivni recenze, tak to proste pusobi podezrele... Jak uz psal kolega, deje se to docela casto, at uz fake pozitivni recenze, nebo naopak fake negativni recenze, snaha pospinit, uskodit...
To nema cenu resit je dost mozne ze to pise ta svlecna
tojejedno píše:Weedman23 píše:tojejedno píše:André kamo nevim jestli ses realnej nornickej kolega nebo ne ale proste kdyz se nekdo takhle registruje a jeste ten den hned prvni vec co pise je vysoce pozitivni recenze, tak to proste pusobi podezrele... Jak uz psal kolega, deje se to docela casto, at uz fake pozitivni recenze, nebo naopak fake negativni recenze, snaha pospinit, uskodit...
To nema cenu resit je dost mozne ze to pise ta svlecna
Jsem si tim temer na 100% jist, i kdyz musim ocenit solidni pravopis a velice aktivni ucast v diskuzi, oproti jinym podobnym pokusum to pusobi celkem verohodneMimochodem o dva prispevky vyse dalsi novy ucet a opet pozitivni recenze
Nahoda? Nemyslim si......
adamnovak23 píše:Nicol rozhodně psychicky nemocná je. Už při návštěvě u ji byly dost znatelné výkyvy nálad. Potvrzeno i její kolegyni Lili, která kvůli ní před několika měsíci opustila své působiště na stejné adrese a přesunula se jinam.
Rozhodně by to dotyčná osoba měla co nejdříve začít řešit.
adamnovak23 píše:Proč tedy odešla?
Dívky z Brna na sex
Hlavní diskuse - především hodnocení dívek. Dotazy na dívky, které nemají téma v hlavní diskuzi, jsou v kategorii Dotazy.
vulcan píše:Borče, nezdá se ti, že by to mělo být v Dotazech ?![]()
![]()
Nebo píšeš o té ženě nějakou recenzi ?Dívky z Brna na sex
Hlavní diskuse - především hodnocení dívek. Dotazy na dívky, které nemají téma v hlavní diskuzi, jsou v kategorii Dotazy.
borec123 píše:vulcan píše:Borče, nezdá se ti, že by to mělo být v Dotazech ?![]()
![]()
Nebo píšeš o té ženě nějakou recenzi ?Dívky z Brna na sex
Jo máš pravdu je to špatně vložené mělo by to být v dotazech ... omlouvám se. Ale ted´ nevím, jak to mám předělat do těch dotazů a smazat už mi to taky nejde
jivecu píše: Ceny 1200/1700, dal jsem za 1200.
Holka takovej prumer vzhledem, nicim neoslovi.
Kour spis podprumer
Samotna akce takova prkenna, litoval sem i tech 1200 za 30min.
vulcan píše:
Koukněte se, kolik poměrně hezkých holek je v tzv. masážích.
Nepodporujte ty masáže, zbytečně lákají děvčata k tomu patlání olejem a honění. A dělají z toho vědeckou činnost.
![]()
Podívejte, jak agresivní inzerci mají Masérny. Úplná degenerace / degradace nornické činnosti.![]()
Na Masheru jsem jim vyhradil "rezervaci" mimo sledované forum, na světácích mají zcela utrum.
Nic ve zlém, ale to je tolik chlapů línejch souložit ?
Uživatelé procházející toto fórum: Miraxx a 4 návštevníků