Ono těch inzerátů je dost, stačí je přečíst, třeba
Praha, věk: Nezadán, znamení:
Mladičká nymfomanka hledá přítele a šéfa v jedné osobě, nejlepe muž kolem 30 let, bez zavazku, vyšší postavy, ne vychrtlý s firmou v Praze, kde mě zaměstná jako svou sekretářku
Odopvědět na inzerát:
madam.kolet@centrum.czVloženo: 7.6 2010 13:28:08, ID inzerátu: 194686
další
Hledám muže
08.06.2010 08:15
Hledám slušného chlapa na úrovni 100% zdraví bez zasahování do soukromí,který by rád pomohl obyčejné holce-žádné fifleně se zaplacením poplatků na podnájem 20 000tis.Spěchá!!Korunky bych potřebovala při první schůzce jelikož mě tlačí čas.Nejsem profi.Za to ti nabízím pravidelné schůzky můžeme jít na večeři,skleničku v klidu si popovídat,potom ti nabízím sex,masáž...atd.Taky doprovody do společnosti.Možnost podpisu 4 směnek po 5tis.1 směnka = 1 schůzka v délce 3-8hod. .Je mi 27let jsem Phy mám štíhlounkou postavu,blondýnka.Pokud Tě můj inzerát zaujal určitě písni.Jen pokud to myslíš vážně:-)Budu se těšit 607963393
Upřesňující informace k inzerátu
Kdo uvěří, ať tam běží ....
Ústecký kraj, věk: 22, znamení: Lev
Ahoj jsem mladá studentka, která potřebuje finančně pomoct, jsou sice prázdniny, ale potřebuju penízky na další školní rok. Jde o to, že mi odpovíte na tento inzerát a já vám obratem zašlu číslo mého účtu, na který pošlete minimálně 100 Kč, až transakce proběhne, pošlu své nahé fotky rozkroku.
Odopvědět na inzerát:
janickalvice@email.czVloženo: 8.6 2010 11:00:17, ID inzerátu: 194716
tak to si nějaký chlap chce přivydělat