Hledat  

Offtopic - Zajímavé inzeráty svlečen

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Offtopic - Zajímavé inzeráty svlečen

Příspěvekod Ondiii » sob 7. zář 2024, 22:15

Další nula, co dává nohy do praku za prachy, podprůměrného vzhledu, ale s egem v oblacích. Snad si svého prince najde. Je prý hodně vybíravá. V chatu poptávala piko .

Ahoj potřebuju si rychle a slušně vydělat.. na rovinu píšu že jsem vybíravá a chlapci nad 35 let zbytečný psát. Nejlepe bych frajera se sportovní postavou, ale to bych tu chtěla asi moc. Nebránila bych se ani trojce MMZ nebo s párem i když jsem ještě nikdy trojku s párem neměla asi by mě nevadilo vyzkoušet.Nabídka musí být zajímavá.. nemám žádné ceny ani služby s každým je to individuální podle chemie. A když už mě teda úplně nesedne tak prostě aspoň musí nabídnout fakt pěknou částku. Prostory nemám ale nemám problém být buď venku nebo v tvých prostorech. Kdo by měl nějakou nabídku poslite prosím fotku s věkem a případně jakej máte nápad :) děkuji.

https://www.amateri.com/cs/lide/posts/3167345
Ondiii

Re: Offtopic - Zajímavé inzeráty svlečen

Příspěvekod bushmills » ned 8. zář 2024, 10:38

Ondiii píše:Další nula, co dává nohy do praku za prachy, podprůměrného vzhledu, ale s egem v oblacích. Snad si svého prince najde. Je prý hodně vybíravá. V chatu poptávala piko .

Ahoj potřebuju si rychle a slušně vydělat.. na rovinu píšu že jsem vybíravá a chlapci nad 35 let zbytečný psát. Nejlepe bych frajera se sportovní postavou, ale to bych tu chtěla asi moc. Nebránila bych se ani trojce MMZ nebo s párem i když jsem ještě nikdy trojku s párem neměla asi by mě nevadilo vyzkoušet.Nabídka musí být zajímavá.. nemám žádné ceny ani služby s každým je to individuální podle chemie. A když už mě teda úplně nesedne tak prostě aspoň musí nabídnout fakt pěknou částku. Prostory nemám ale nemám problém být buď venku nebo v tvých prostorech. Kdo by měl nějakou nabídku poslite prosím fotku s věkem a případně jakej máte nápad :) děkuji.

https://www.amateri.com/cs/lide/posts/3167345

Škoda, že tu poptávanou sportovní postavu taky nenabízí :wink:
bushmills

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma