Ahoj,
máte někdo zkušenosti v Brně s nabídkou mileneckých azylů a některý který by jste doporučily?
Díky
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
automaxi píše:Já bych doplnil dotaz? je v Brně nějaký azylek kde je gynekologické křeslo, O jediným vím na Zlatníkách. A jinde?
sumiiik píše:A co takhle trochu se snažit??
To by uměl každý nehledat a jenom se ptát...
Co kdyby sis nahoru do okýnka napsal třeba slovo "azyl"?
Pajon píše:OK, jen jsem se zeptal, měl jsem celkem nepříjemnou zkušenost s azylem v Líšni kdy jsem přijel v domluvený čas a nikde nikdo, docela blbá situace když máš domluvenou společnost kterou máš za 20 minut vyzvednout. Naštěstí mě zachránil hotel v Komárově kde je možné jít na pokoj krátkodobě jak jsem zjistil téměř kdykoliv, ale pořád je to hotel což mě úplně nevyhovuje.....
sumiiik píše:Pajon píše:OK, jen jsem se zeptal, měl jsem celkem nepříjemnou zkušenost s azylem v Líšni kdy jsem přijel v domluvený čas a nikde nikdo, docela blbá situace když máš domluvenou společnost kterou máš za 20 minut vyzvednout. Naštěstí mě zachránil hotel v Komárově kde je možné jít na pokoj krátkodobě jak jsem zjistil téměř kdykoliv, ale pořád je to hotel což mě úplně nevyhovuje.....
Myslíš Zíkova v Líšni? Tam jsem byl kdysi ve dvou azylech,myslel jsem že už to tam nefunguje.
Já teď často využívám Slevačskou nebo Čelakovského v Židenicích,tam je to v pohodě.
530i píše:Hlavně ne na Božetěchovu, ručníky špinavé, že se jich člověk bojí dotknout. Povlečení postele taky nebudilo velkou důvěru. V rohu kuchyně prázdné petky od piva
Co asi nejhorší, panička si fotí občanky
acx píše:Která Božetěchova, znám nejméně 2
530i píše:Co asi nejhorší, panička si fotí občanky
sumiiik píše:530i píše:Co asi nejhorší, panička si fotí občanky
Pokud si někdo říká "Azyl pro milence" tak je blbost fotit si občanku,potom je diskrétnost v prdeli...
530i píše:Hlavně ne na Božetěchovu, ručníky špinavé, že se jich člověk bojí dotknout. Povlečení postele taky nebudilo velkou důvěru. V rohu kuchyně prázdné petky od piva
acx píše:530i píše:Hlavně ne na Božetěchovu, ručníky špinavé, že se jich člověk bojí dotknout. Povlečení postele taky nebudilo velkou důvěru. V rohu kuchyně prázdné petky od piva
Která Božetěchova, znám nejméně 2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků