Hledat  

všeobecne o cenach kvalite atd

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

všeobecne o cenach kvalite atd

Příspěvekod erofoto » sob 5. srp 2006, 11:09

Pánové nezdá se Vám že se v brně zdražuje? donedavna nebyl problem najit peknou mladou ochotnou i za 1200,1300 , ale kdyz ted volam tak ochota uz po telefonu moc neni, navic vsude je temer 1500, pokud je to 1200,1300 tak je to divna osoba, navic sou tu takove divne móresi ze rekne bohuslava martinu 87 az si tam tak ti rekne 50, navic inzeruje jich asi 6 od tam ve skutecnosti se jen vydavaji za tu ktera ma to cislo a po prichodu je tma 1 nebo max 2. já sem na mladsi, pekný stihlí, takze sem si ted dal rpacu a obvolal a nektere i prijel podivat ale reknu vam je to katastrofa.
nema nekdo navhr jak jim dat najevo ze by se meli zamyslet?
erofoto

Re: všeobecne o cenach kvalite atd

Příspěvekod Zelezny » sob 5. srp 2006, 17:02

erofoto píše:Pánové nezdá se Vám že se v brně zdražuje? donedavna nebyl problem najit peknou mladou ochotnou i za 1200,1300 , ale kdyz ted volam tak ochota uz po telefonu moc neni, navic vsude je temer 1500, pokud je to 1200,1300 tak je to divna osoba, navic sou tu takove divne móresi ze rekne bohuslava martinu 87 az si tam tak ti rekne 50, navic inzeruje jich asi 6 od tam ve skutecnosti se jen vydavaji za tu ktera ma to cislo a po prichodu je tma 1 nebo max 2. já sem na mladsi, pekný stihlí, takze sem si ted dal rpacu a obvolal a nektere i prijel podivat ale reknu vam je to katastrofa.
nema nekdo navhr jak jim dat najevo ze by se meli zamyslet?

Návrhy nepomůžou. Jako ekonom můžu říct, že pomůže jen více dívek (vyšší nabídka) a nebo menší poptávka ze strany zákazníků (nižší poptávka). A nebo si najít přítelkyni :lol: .
Život je jediná věc ze které nevyvázneme živí!!!
Zelezny

Příspěvekod Petrolín » stř 9. srp 2006, 6:59

Kolega má pravdu, existuje jediné řešení, jak donutit brněnské kurvy snížit jejich extrémně vysoké ceny, snížit poptávku. Snížit potávku prostě znamená, že za těma kurvama my chlapi nebudeme chodit. To bys pak viděl, jak by šly ceny na polovinu, kdybychom se byli schopni domluvit mezi sebou a přestali v Brně chodit za kurvama. Ideální by bylo domluvit se všichni a jezdit společně do Prahy, tam jsou kurvy mladé, krásné a levné. Při tom množství, co nás tady je, by se vyplatilo vypravit do Prahy autobus.
Petrolín

Příspěvekod Saharas » stř 9. srp 2006, 10:07

Promiň,nechci se tě dotknout,ale tohle může napsat opravdu jen Petrolín.:))
Saharas

Příspěvekod Rudoch » stř 9. srp 2006, 11:41

Saharas píše:Promiň,nechci se tě dotknout,ale tohle může napsat opravdu jen Petrolín.:))

Náhodou, vypraví se autobus, vezmou se manželky, který si zatím pochodí po Praze, případně i s děckama, ať vidí svět, ne?
Rudoch

Příspěvekod Saharas » stř 9. srp 2006, 12:21

Tak na tohle by mě manželka asi neskočila:)))
Saharas

Příspěvekod rore » stř 9. srp 2006, 14:52

Saharas píše:Tak na tohle by mě manželka asi neskočila:)))

Řekneš jí že jedeš za svou účetní která se přestěhovala protože má v Práglu víc klientů - ani nebudeš moc kecat.... :D :D
rore

Příspěvekod technik » čtv 10. srp 2006, 10:51

A možná by se ten výlet dal pojmout tak, že by se pak proplatil z FKSP, ne??? :lol:
technik

Příspěvekod Libor » ned 13. srp 2006, 19:47

Na jednom privátě (bordelu) je jich 5-6. To odpovídá. Většinou je tam 1 atraktivní, která vlastně táhne "reklamu" a ten zbytek. Pokud zrovna 4 šoupou má ta, co zrovna nešoupe, k dispozici mobil svůj a i mobily těch, co zrovna šoupou. Když zazvoní, zvedá - ano to jsem já, fotka je moje :shock: !!! A tak se můžeme dostat k nějaké hrůze, ke které by člověk nevlez ani zadara :? . Naštěstí tento model není 100% pravidlo :wink: .
Libor

Pánové nezdá se Vám že se v brně zdražuje?

Příspěvekod Libor » pon 14. srp 2006, 7:41

Svoji roli v tom má masivní reklama z bordelů. Bordely mají nastavenou cenu 1500/hod. Je to asi jeden majitel, a nebo se dohodli. Pokud se díváte na inzerci na sex privátě, opakují se tam stále dokola, třeba každý druhý den, ty samé holky. A ty co dělají na skutečných privátech mají inzerci podstatně méně často. A další možností je, že v rámci konkurenčního boje privát zavřou, a přejdou pod pasáka do bordelu. Samozřejmě že i vydry, na které by nikdo nevlez, si potom mohou foukat, využívat situace, a šroubovat ceny nahoru. Jakou roli v tom hraje veletrh těžko odhadnout.
Libor

Zpět na Diskuse na téma