sppavol píše:Hravě přes půl milionu říkáš, já vím Mio, že ty jsi schopna, když přijedeš, sice pracovat každý den až od půlnoci, ale je pravda, že většina evropských žen by takovou extrémní pracovní dobu nedala. Nevím, jak jsou na tom asijské ženy, ale při tom by se většina žen asi psychicky i fyzicky zhroutila brát každý den 9 lidi na hodinu. A i když se jim někdy povede vzít více lidí, vždy potřebuji nějakou tu pauzu. Jsou to ženy, ne roboti ne sex.
Ale když jsou příjmy z prostituce 100 000kc až 500 000kc při velkém vytížení, proč většina tapin se tomu věnuje jen brigadne při civilním zaměstnání? Proč tolik tapin cestuje? Proč si pořád mění fotky, nicky, čísla? A to dělají i tapiny modelkovskeho typu.
Ahoj... Tady zapomínáš na jednu velkou a důležitou podstatnou věc. Ten klient jde sice na hodinu, ale každý a to velká většina nesouloží celou hodinu. Po příchodu si dají sprchu, pak si lehnou, někteří si chtějí třeba nějakou dobu nejdříve vykládat a navést pro ně příjemnou atmosféru a nebo nejdříve chtějí se mazlit a pak sex a pak si chtějí vykládat, masáž atd. Rozhodně tě za ten den opravdu skoro nikdo ne.... celou hodinu. Někdo je spokojený za krátkou dobu, někdo si to užije o něco déle, ale opravdu to není tak, že by na té dívce někdo rajtoval celou hodinu. Ale výjimky jsou.
Někdo si zaplatí hodinu a odejde mnohem dříve, třeba spěchá už do práce, jen projížděl přes Brno, nečekaný hovor a tak různě. To jsou jen nejčastější případy.
Znám pár holek, co klidně měly i více jak devět klientů denně, tedy, když už někdo k nim přišel. Opravdu to není žádný extrém.
Chápu, že někteří mají v představě, jak ta dívka musí být za tu hodinu sedřená, ale třeba dejme tomu mít pět, až deset minut sex během hodiny nic náročného zase tak není a zbytek hodiny příjemně relaxuješ. Hlavně, když se ten sex dívce líbí a má ho ráda.
Takže za tu hodinu co si klient zaplatí má ta dívka určitě dost velkou pauzu.
A to Vám ještě prozradím, že nejsou vůbec žádnou výjimkou případy, kdy třeba přišel někdo, komu sex zakazovala víra a on dívkám dával 5000 Kč za hodinu a jen jim celou hodinu šahal na prsa, nic víc. Ale to bych podobných případů mohla psát mnoho.
Co se týče tvého dalšího dotazu.... To je strašně individuální. Záleží jaké ta dívka má priority. Za tu dobu jsem opravdu poznala plno dívek. Nechci tu nějak pomlouvat, ale napíšu upřímně jak to je.
Je tam opravdu plno faktoru. Některá dívka, žena to dělá, že má třeba ona, její rodina dluhy a tak to dělá s odporem a je psychicky schopna zvládnout občas nějakého klienta, nebo nemá tolik nároků na život a stačí ji třeba pár stovek na den.
Na Jakubáku jsem třeba pár dnů měla jednu dívku. Vstala o půl dvanácté, přes půl hodiny blokovala koupelnu, pak se šla najíst, pak vzala jednoho klienta a stačilo jí 800 Kč na celý den. Večer zkoušela na privátu rozjíždět alkoholové večírky a nebo chtěla tahat ven do baru ostatní holky.
Naopak jsem zažila dívku, kde si s přítelem chtěli koupit bazén, za pár dnu na bazén vydělané a dívka přestala pracovat. Jestli pak potřebovali něco zase jiného a začala pracovat, to už nevím.
Nebo některé to civilní zaměstnání mít musí, třeba skrz úřady a většinou hlavně skrz rodinu. V dnešní době si hned někdo všimne, že si můžeš něco dovolit koupit a víš, jak v dnešní době lidé jsou závistiví, dělají pomluvy atd. No a jak by ta dívka doma vysvětlila, že má nějaké peníze, když by nechodila do práce.
Samozřejmě podstatnou část výdělku zatají. Taky v té práci třeba nemá dost volno, pak to musí skloubit nějak doma, aby na to nepřišel přítel, rodina a musí najít nějakou výmluvu.
O tom bych tu mohla podrobněji psát fakt hodně dlouho a konkrétní případy. Znám taky plno dívek co dělaly prostituci jako práci a pak šly do normálního zaměstnání a za chvíli byly zase zpět
Opravdu těžko se pro ty dívky pak přestává tuhle práci dělat. To je asi tak nejčastější k tvému dotazu, proč to dělají brigádně k civilnímu zaměstnání.
A nyní k zbytku... Dívka která je chytrá, upřímná, na nic si nehraje, sex jí baví a není ležící prkno, vychcaná a falešná a umí se ke klientům chovat, nebere si nesmyslné příplatky jako 500 Kč za líbání, 500 Kč za to, že se nechá lízat nepotřebuje někam cestovat, měnit si jména, telefonní čísla, dávat cizí fotky a nemusí být ani žádná modelka.
Taky většina chlapů co mě tedy říkalo, má raději normální ženy, než nějaké modelky, protože si na ně prostě nevěří.
Začínala jsem v Brně s jednou dívkou, která měla přírodní prsa číslo šest. Telefon ji zvonil celý den. Akorát ta dívka byla strašně otrávená životem, každému do toho telefonu nadávala, byla na ty klienty zlá, sprostá, to samé i zde na recenzích. Mě de facto též pak pomlouvala, okrádala mě o peníze, nechala i dluh za energie atd.
I když byla pěkná a k tomu ty velké přírodní pevné prsa a zájem byl o ní hodně velký, svým chováním si vše pokazila. A pak začala jezdit do ciziny, protože v ČR byla už známá na více místech a taky ruský majitel reklamních stránek ji za osobní problém s ní už nepovolil žádnou reklamu.
Takže může být dívka pěkná jak chce, může mít přednosti jaké chce, ale především jde o to, jak se chová a jaká je.
Jednou jsem dívkám vysvětlovala, že když si říkají příplatek 500 Kč za orál bez, že z deseti klientů jim to dají třeba dva a xxx z nich o tom napíší recenzi a tím přijdou o klienty.
Když si řeknou třeba 200, nebo 300 Kč co je nějaký nepsaný standart, tak jim to dá více jak polovina z těch deseti a nebudou to nějak řešit.
No moc těch ne chytrých si to k srdci nevzalo
To je prostě úplně jiný svět a fakt bych potřebovala hodně času něco z mála to sem napsat a taky nechci tu nějak spamovat a psát dlouhé romány. Třeba se mnou někdo napíše knihu
Ale pokud Vás cokoli zajímá, ráda odpovím a poodkryju jak to vlastně chodí.
Mia