Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Mia 702369930 / 702 369 930

Příspěvekod ezop123 » ned 1. zář 2024, 11:26

Ahoj Mio, kam smeruje fungovani tveho privatu? Bude jeste nekdy plnej hezkejch a milejch holek?
ezop123

Příspěvekod frantavb » ned 1. zář 2024, 14:45

ezop123 píše:Ahoj Mio, kam smeruje fungovani tveho privatu? Bude jeste nekdy plnej hezkejch a milejch holek?

Pokud si pamatuji tak Mia to tady už psala že ten privát není její, jen svolila propůjčit mu svoje jméno. A to by ani oficiálně nešlo, nevzpomenu si teď na ten správný termín jak je to v zákoně.
frantavb

Příspěvekod Miaaa » pon 2. zář 2024, 9:16

ezop123 píše:Ahoj Mio, kam smeruje fungovani tveho privatu? Bude jeste nekdy plnej hezkejch a milejch holek?

Ahoj... Už bohu dík žádný privát nemám :-) A jak jsem již psala, ani bych žádný už nechtěla. To by vše museli zlegalizovat, protože takové, že dá dívka někomu denní nájem a pak tam dívka provozuje erotické služby je pořád kořistění z prostituce a když budou chtít, tak tě na tom udělají.
A hlavně bych tam měla jen holky z Asie, protože si nedokážeš představit jak jsou holky neschopné, falešné atd. Hlavně ta dívka z Asie a ještě k tomu, když je mladšího vzhledu, si dokáže hravě za měsíc vydělat i přes půl milionu a to jen za devět klientů denně a při 2000 Kč za hodinu. To si doma rozhodně nikdy nevydělá.
Samozřejmě si to dokážou vydělat i naše holky, ale z velké většiny ty holky jsou lenivé, neschopné, neumějí se ke svým klientům chovat a taky žijí ze dne na den a stačí jim pár tisíc, které hned utratí.
Ten privát se jen jmenuje jak já, neměla jsem s tím nějak problém, Jakubák se už stejně nikdy nevrátí. Takže na tom privátě jen pracuji, když jsem v ČR, protože tam mám dobré podmínky a nemusím někde odevzdávat z jedné hodiny 500 Kč nějakému pasákovi.
Fakt se to nevyplatí, řeknu ti jen, kolik jsem třeba v roce 2015 platila náklady za energie.
Voda cca 80 tisíc ročně, Plyn cca 110 tisíc ročně, elektřina cca 40 tisíc ročně a ještě k tomu nájemné.... Jeden byt 15 tisíc měsíčně, druhý 12,5 měsíčně a ještě jsem tam měla jeden a ten 7,5 měsíčně. No a představ si jaké ceny byly v roce 2015 a jaké jsou nyní.
Vlastně jsem jim ještě platila i reklamu, která taky měsíčně vyšla na cca 10 tisíc, pak kondomy, hygienické potřeby.... Měly se tam jak prase v....
Si pamatuji, jak jsem několikrát dojela do Brna na Jakubák a všechny okna v tom velkém bytě včetně balkonu otevřené dokořán a ty ..... zapnutý kotel a topily na maximum.
A strašně těžce se hledají spolehlivé a milé dívky, kterým by záleželo na dobrém jménu nějakého podniku.
Já bych už na to prostě nervy neměla :-)
A legalizace prostituce je asi hodně v nedohledu :-) Ale kdyby v nějaké blízké době přeci jen proběhla, tak věřte, že bych se snažila v Brně udělat něco na co by se hodně dlouho nezapomnělo a bylo vyhlášené hodně daleko :-)
Jenže tu je další problém. Když chce třeba jet do ČR pracovat legálně občan Thajska, Kambodže atd., tak každý měsíc ze všech žádostí o pracovní povolení vylosují jen 18 lidí.
Nedá se to nijak uplatit, obejít. Třeba za masérku z Thajska s vyřízeným pracovním povolením jsou Vám ochotni dát i přes 50 tisíc Kč.
Měj se hezky, Mia
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Re: Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Příspěvekod sppavol » pon 2. zář 2024, 11:04

Hravě přes půl milionu říkáš, já vím Mio, že ty jsi schopna, když přijedeš, sice pracovat každý den až od půlnoci, ale je pravda, že většina evropských žen by takovou extrémní pracovní dobu nedala. Nevím, jak jsou na tom asijské ženy, ale při tom by se většina žen asi psychicky i fyzicky zhroutila brát každý den 9 lidi na hodinu. A i když se jim někdy povede vzít více lidí, vždy potřebuji nějakou tu pauzu. Jsou to ženy, ne roboti ne sex.
Ale když jsou příjmy z prostituce 100 000kc až 500 000kc při velkém vytížení, proč většina tapin se tomu věnuje jen brigadne při civilním zaměstnání? Proč tolik tapin cestuje? Proč si pořád mění fotky, nicky, čísla? A to dělají i tapiny modelkovskeho typu.
sppavol

Příspěvekod sppavol » pon 2. zář 2024, 11:36

Takže žena, která je žádaná, jednoduše své prostory má, nedelá eskort, nechodí do auta, nestojí nikde na ulici, taky má normální pracovní dobu třeba do 18:00, nepotřebuje delat do půlnoci, nepotřebuje cestovat, protože zakázek má dostatek a hlavne pracuje na plný úvazek, ne jen tak brigádne, protože když se ti skutečne daří, nemusíš delat nic jiného než brát zakázky, žádné civilní zamestnání nepotřebuješ.
U tebe Mio, bych řekl, že jsi taková výjimka, protože v Česku jednoduše nezijes, proto ta delší pracovní doba je zřejmé pochopitelná, když jsi tady jen 3 měsice do roka.
sppavol

Příspěvekod Miaaa » pon 2. zář 2024, 12:14

sppavol píše:Hravě přes půl milionu říkáš, já vím Mio, že ty jsi schopna, když přijedeš, sice pracovat každý den až od půlnoci, ale je pravda, že většina evropských žen by takovou extrémní pracovní dobu nedala. Nevím, jak jsou na tom asijské ženy, ale při tom by se většina žen asi psychicky i fyzicky zhroutila brát každý den 9 lidi na hodinu. A i když se jim někdy povede vzít více lidí, vždy potřebuji nějakou tu pauzu. Jsou to ženy, ne roboti ne sex.
Ale když jsou příjmy z prostituce 100 000kc až 500 000kc při velkém vytížení, proč většina tapin se tomu věnuje jen brigadne při civilním zaměstnání? Proč tolik tapin cestuje? Proč si pořád mění fotky, nicky, čísla? A to dělají i tapiny modelkovskeho typu.

Ahoj... Tady zapomínáš na jednu velkou a důležitou podstatnou věc. Ten klient jde sice na hodinu, ale každý a to velká většina nesouloží celou hodinu. Po příchodu si dají sprchu, pak si lehnou, někteří si chtějí třeba nějakou dobu nejdříve vykládat a navést pro ně příjemnou atmosféru a nebo nejdříve chtějí se mazlit a pak sex a pak si chtějí vykládat, masáž atd. Rozhodně tě za ten den opravdu skoro nikdo ne.... celou hodinu. Někdo je spokojený za krátkou dobu, někdo si to užije o něco déle, ale opravdu to není tak, že by na té dívce někdo rajtoval celou hodinu. Ale výjimky jsou. :-)
Někdo si zaplatí hodinu a odejde mnohem dříve, třeba spěchá už do práce, jen projížděl přes Brno, nečekaný hovor a tak různě. To jsou jen nejčastější případy.
Znám pár holek, co klidně měly i více jak devět klientů denně, tedy, když už někdo k nim přišel. Opravdu to není žádný extrém.
Chápu, že někteří mají v představě, jak ta dívka musí být za tu hodinu sedřená, ale třeba dejme tomu mít pět, až deset minut sex během hodiny nic náročného zase tak není a zbytek hodiny příjemně relaxuješ. Hlavně, když se ten sex dívce líbí a má ho ráda.
Takže za tu hodinu co si klient zaplatí má ta dívka určitě dost velkou pauzu.
A to Vám ještě prozradím, že nejsou vůbec žádnou výjimkou případy, kdy třeba přišel někdo, komu sex zakazovala víra a on dívkám dával 5000 Kč za hodinu a jen jim celou hodinu šahal na prsa, nic víc. Ale to bych podobných případů mohla psát mnoho. :-)
Co se týče tvého dalšího dotazu.... To je strašně individuální. Záleží jaké ta dívka má priority. Za tu dobu jsem opravdu poznala plno dívek. Nechci tu nějak pomlouvat, ale napíšu upřímně jak to je.
Je tam opravdu plno faktoru. Některá dívka, žena to dělá, že má třeba ona, její rodina dluhy a tak to dělá s odporem a je psychicky schopna zvládnout občas nějakého klienta, nebo nemá tolik nároků na život a stačí ji třeba pár stovek na den.
Na Jakubáku jsem třeba pár dnů měla jednu dívku. Vstala o půl dvanácté, přes půl hodiny blokovala koupelnu, pak se šla najíst, pak vzala jednoho klienta a stačilo jí 800 Kč na celý den. Večer zkoušela na privátu rozjíždět alkoholové večírky a nebo chtěla tahat ven do baru ostatní holky.
Naopak jsem zažila dívku, kde si s přítelem chtěli koupit bazén, za pár dnu na bazén vydělané a dívka přestala pracovat. Jestli pak potřebovali něco zase jiného a začala pracovat, to už nevím. :-)
Nebo některé to civilní zaměstnání mít musí, třeba skrz úřady a většinou hlavně skrz rodinu. V dnešní době si hned někdo všimne, že si můžeš něco dovolit koupit a víš, jak v dnešní době lidé jsou závistiví, dělají pomluvy atd. No a jak by ta dívka doma vysvětlila, že má nějaké peníze, když by nechodila do práce.
Samozřejmě podstatnou část výdělku zatají. Taky v té práci třeba nemá dost volno, pak to musí skloubit nějak doma, aby na to nepřišel přítel, rodina a musí najít nějakou výmluvu.
O tom bych tu mohla podrobněji psát fakt hodně dlouho a konkrétní případy. Znám taky plno dívek co dělaly prostituci jako práci a pak šly do normálního zaměstnání a za chvíli byly zase zpět :-) Opravdu těžko se pro ty dívky pak přestává tuhle práci dělat. To je asi tak nejčastější k tvému dotazu, proč to dělají brigádně k civilnímu zaměstnání.

A nyní k zbytku... Dívka která je chytrá, upřímná, na nic si nehraje, sex jí baví a není ležící prkno, vychcaná a falešná a umí se ke klientům chovat, nebere si nesmyslné příplatky jako 500 Kč za líbání, 500 Kč za to, že se nechá lízat nepotřebuje někam cestovat, měnit si jména, telefonní čísla, dávat cizí fotky a nemusí být ani žádná modelka.
Taky většina chlapů co mě tedy říkalo, má raději normální ženy, než nějaké modelky, protože si na ně prostě nevěří.
Začínala jsem v Brně s jednou dívkou, která měla přírodní prsa číslo šest. Telefon ji zvonil celý den. Akorát ta dívka byla strašně otrávená životem, každému do toho telefonu nadávala, byla na ty klienty zlá, sprostá, to samé i zde na recenzích. Mě de facto též pak pomlouvala, okrádala mě o peníze, nechala i dluh za energie atd.
I když byla pěkná a k tomu ty velké přírodní pevné prsa a zájem byl o ní hodně velký, svým chováním si vše pokazila. A pak začala jezdit do ciziny, protože v ČR byla už známá na více místech a taky ruský majitel reklamních stránek ji za osobní problém s ní už nepovolil žádnou reklamu.
Takže může být dívka pěkná jak chce, může mít přednosti jaké chce, ale především jde o to, jak se chová a jaká je.
Jednou jsem dívkám vysvětlovala, že když si říkají příplatek 500 Kč za orál bez, že z deseti klientů jim to dají třeba dva a xxx z nich o tom napíší recenzi a tím přijdou o klienty.
Když si řeknou třeba 200, nebo 300 Kč co je nějaký nepsaný standart, tak jim to dá více jak polovina z těch deseti a nebudou to nějak řešit.
No moc těch ne chytrých si to k srdci nevzalo :-)
To je prostě úplně jiný svět a fakt bych potřebovala hodně času něco z mála to sem napsat a taky nechci tu nějak spamovat a psát dlouhé romány. Třeba se mnou někdo napíše knihu :-)
Ale pokud Vás cokoli zajímá, ráda odpovím a poodkryju jak to vlastně chodí.
Mia
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Miaaa » pon 2. zář 2024, 12:30

sppavol píše:Takže žena, která je žádaná, jednoduše své prostory má, nedelá eskort, nechodí do auta, nestojí nikde na ulici, taky má normální pracovní dobu třeba do 18:00, nepotřebuje delat do půlnoci, nepotřebuje cestovat, protože zakázek má dostatek a hlavne pracuje na plný úvazek, ne jen tak brigádne, protože když se ti skutečne daří, nemusíš delat nic jiného než brát zakázky, žádné civilní zamestnání nepotřebuješ.
U tebe Mio, bych řekl, že jsi taková výjimka, protože v Česku jednoduše nezijes, proto ta delší pracovní doba je zřejmé pochopitelná, když jsi tady jen 3 měsice do roka.

Na to výše jsem již odpověděla. Většinou to civilní zaměstnání potřebují jako krytí skrz úřady a rodinu, přítele.
Na to druhé... Jsem ti též vlastně už odpověděla, jen dodám.... Některé dívce stačí málo na přežití a žije ze dne na den, některé na přilepšenou, koupě bytu, auta, na nějakou dobu se zabezpečit a výjimky umí ty vydělané peníze dále zhodnotit a investovat a přitom si je i normálně s rodinou užít. Ted přemýšlím, jestli jsem za těch pár let takovou dívku poznala :-)
Taky najdeš tímhle řemeslem strašně hodně zajímavých kontaktů a přátel, nejednou byla dívka zaměstnaná klientem v jeho firmě.
Já si pamatuji, jak jsem jednou dostala nabídku dělat manažerku i mít podíl v jednom podobném podniku spojeném s wellness v Rakousku. :-)
Samozřejmě má tohle řemeslo i plno rizik a to v podobě psychopatů. Minulý rok jsem nadala jednomu .... co se objednal a nepřišel a na netu bylo pak upozornění, že tohle neudělal jen mě a ve dvě ráno kopání na dveře, řvaní abych otevřela a vlítnula na Skořepku zásahovka, že prý se tam schovává hledaná dívka. Že jim přišlo udání. Já jsem v celém bytě spala sama a moc příjemné to nebylo, když nevíš kdo se dobývá do bytu. Opravdu není to občas vše růžové jak se zdá :-)
M.
Naposledy upravil Miaaa dne pon 2. zář 2024, 15:54, celkově upraveno 1
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod sppavol » pon 2. zář 2024, 12:56

Tak k tomu se dá napsat jen jediné, děkuji za velmi vyčerpávající odpověď. :)
sppavol

Příspěvekod christopher » úte 3. zář 2024, 13:37

Sečteno podtrženo ty ženské to mají strašně jednoduché. Já bych mohl šukat klidně každý den, místo toho šukam 1x za měsíc a ještě mě to stojí těžce vydřené 3 litry.. :cry:
christopher

Příspěvekod mmom » stř 4. zář 2024, 14:55

Ahoj Mio, chtěl bych se zeptat, kdy budeš opět v Brně ? :)
mmom

Příspěvekod Miaaa » stř 4. zář 2024, 16:29

mmom píše:Ahoj Mio, chtěl bych se zeptat, kdy budeš opět v Brně ? :)

Ahoj... Začátkem, nebo v polovině března 2025.
Mia
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod mmom » čtv 5. zář 2024, 14:48

Miaaa píše:
mmom píše:Ahoj Mio, chtěl bych se zeptat, kdy budeš opět v Brně ? :)

Ahoj... Začátkem, nebo v polovině března 2025.
Mia

Tak to si ještě počkám a s radostí, žádná jiná vás nenahradí :oops:
mmom

Příspěvekod Milan777 » čtv 3. říj 2024, 7:27

christopher píše:Sečteno podtrženo ty ženské to mají strašně jednoduché. Já bych mohl šukat klidně každý den, místo toho šukam 1x za měsíc a ještě mě to stojí těžce vydřené 3 litry.. :cry:

Je to tak bohužel funguje tenhle zkurveny sexuální svět taky mě to sere
Milan777

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma