Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

forum sociálně slabších jedinců

Příspěvekod vulcan » pát 16. srp 2024, 9:12

sppavol píše: Zase závist? Kdyby jste znali můj příjmem, asi byste si sedli na zadek. ...

Pavle,
toto je forum sociálně slabších jedinců, to nevíš ?
Všichni čekáme na podporu a pak si jdeme zašukat. :D

Z tebe jsem opravdu párkrát sedl na zadek, když jsem viděl tvou názorovou vyprahlost. Bohužel , nejsi sám.

sppavol píše: Pište si to co chcete, já už Vám stejně neodpovím...

Zamáčkl jsem slzu, inu, život jde dál i bez sppavola.
vulcan

Re: Lili 776241624 / 776 241 624

Příspěvekod Dobermann » pát 16. srp 2024, 9:29

Moderator maže příspěvky, ale původní pomlouvačný a čistě spekulativní, od člověka, který (á) u ní ani nebyl (a) nechá na původním místě… che che che
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pát 16. srp 2024, 10:16

sppavol píše:Zase závist? Kdyby jste znali můj příjmem, asi byste si sedli na zadek. A právě proto mi to nesedí, když je tak dokonalá a úžasná, proč musí mít civilní zaměstnání, rozšíření obzorů no jasně, když vydělávám v průměru kolem 100 000 měsíčně, nepůjdu přece jen tak dělat za 25 000kc, jedině kdyžtak snad nebudu mít ani snad toho jednoho klienta denně, takže Lili podle mě nemůže ani 60 000 měsíčně mít, jinak by pracovat fakt nešla. Úžasná je pro Vás, ne pro ostatní.

v tom je právě ten zádrhel. můžeš mít miliardy a stejně můžeš bejt závistivej a nepřející:) a jak furt kalkuluješ kolik má nebo může mít nebo mít nemůže - to je comming out:) nás tady zajímá povětšinou jaký je její přístup k zákazníkům
Dobermann

Příspěvekod Che » pát 16. srp 2024, 10:50

Dobermann píše:Moderator maže příspěvky, ale původní pomlouvačný a čistě spekulativní, od člověka, který (á) u ní ani nebyl (a) nechá na původním místě… che che che

Tak jestli si všimnul "ty pane objektivoto sama", nechal jsem tam ty kecy o dietě a tvojí, i dle mého názoru, případnou reakci. Dále jsem tam nechal posty, které alespoň částečně Lili hodnotí a reagují na onen post (pokud by tam nebyl, asi by to nedávalo úplně smysl). A jen zbytek toho OT smetí jsem přesunul.
Tak jdi laskavě někam!
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Re: Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Příspěvekod Dobermann » pát 16. srp 2024, 12:02

No však jsi to měl smazat všechno truhliku
Dobermann

Příspěvekod Che » pát 16. srp 2024, 12:14

Dobermann píše:No však jsi to měl smazat všechno truhliku

Tak se na podobné diskuse o ho... vykašlete. Jen přiděláváte práci.
Jasně, někdy člověk zareagovat prostě musí. Ale je dobré si uvědomit, že po určité době se diskuse s blbcem mění na diskusi blbců dvou a včas ji nechat plavat. To je nejlepší medicína nejen proti zasírání fóra.
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Příspěvekod Dobermann » sob 17. srp 2024, 10:47

Tak já to nezačal a když někdo píše takové nechutné pomluvy, navíc vycucané z prstu…
Musel jsem reagovat
Dobermann

Příspěvekod Miaaa » sob 17. srp 2024, 15:50

Osobně jsem tyto nepravdivé pomluvy zažila za celou dobu několikrát. A to bylo především od psychopatů, kteří u mě ani nikdy nebyli. Naposled jeden kameraman svateb, který si tu dokonce udělal minimálně 10 profilů z kterých psal pomluvy a ještě si na ty své psané komentáře odpovídal. To nemluvím o tom, že lidem co žijí zde v Thajsku vykládá co dělám a kdo jsem.
A když jsem si dovolila se bránit, tak ještě jsem byla ta nejhorší a jak já si vlastně můžu dovolit se tu bránit, když podle některých hrdinů přes internet bych měla nejraději držet hubu a krok.
Když si pročtete mé vlákno, tak tam najdete plno jemu podobných.
Stačilo, aby nějaká zhrzená princezna co neměla kšefty a dávala to za vinu mě, řekla, nebo si pobrečela nějakému svému klientovi co z ní byl úplně vedle, aby mě začal psát recenze a už to bylo :-) Myslím, že si tu pár lidí může dát ruku na srdce...
Nebo jsem si dovolila napsat něco o církvi a i když to bylo pravdivé, tak prostě silně věřící mě to neodpustil a hned mě napsal xxx docela nechutných komentářů :-) Hlavně ke mě pak chodil dál, jako by se nic nedělo :-)
Pak tu byl třeba další, který pak vše raději smazal a nakonec se mě omluvil, že mě záviděl vydělané peníze.
Dále mě vyhrožovalo pár zhrzených klientů co jsem odmítla už brát udáním na finanční úřad, ale do dnes žádná zpětná vazba jak vše tedy dopadlo :-)
Nebo stačilo fakt nedopatřením, člověk není neomylný, třeba splést domluvu s klientem a i když jsem se mu několikrát omluvila a opravdu jsem to neudělala schválně, tak už tu musel vypisovat blbosti a léčit si svůj mindrák.
Těch případů je hodně, několikrát jsem se i tu zastala jiných holek a vím, že tohle bych už nikdy neudělala. Jen jsem skrz ně pak měla problém já.
Několikrát i v současné době se mě doneslo, že pár známých hvězd co jsou nyní v Brně nemůžou překousnout mé návraty na tři měsíce v roce, pomlouvají mě a myslí si, jak někteří zamilovaní pacienti mě znechutí pobyt v ČR pomluvami na internetu. A nebo nesnesou kritiku na svoji osobu. Po pravdě jsem ze začátku taky byla taková, že jsem ji nesnesla, ale spíše mě vadilo, že jsem věděla, že ten dotyčný ani u mě nikdy nebyl.
A nebo nejlepší paradox, jak mě píše jeden .... a ještě udělá speciální vlákno, že jsem už na to stará, že bych měla skončit a přitom jeho favoritka, které píše plno opakujících se recenzí je na tom ještě hůř jak já :-) Na druhou stranu je hezké, že někdo má obavy o mé zdraví a chce, aby ta jeho hvězda si ho dále ničila :-)
Velká většina mých klientů ani sem už nechodí, hlavně skrz nadávky, urážení, napadání atd.
Kolikrát jsem raději klientovi, který mě nabízel, nebo říkal, že mě napíše recenzi řekla, aby to raději nedělal. Stačilo, když to byla jeho třeba první recenze, tak už se vždy našel nějaký zamindrákovaný tupec, který musel řešit, že to je promo, nebo..., že jsem si to napsala sama.
Nikdy jsem po nikom nechtěla, aby napsal na někoho něco špatného, nemám ani proč bych to chtěla a těm co to dělají mě, jak občas vidím, tak karma jim to vrací i s úroky.
Asi jim už nedojde, že se to dozvím, nebo chytrý člověk to rozpozná dle recenzí.
Co se týče výdělku některých úspěšných žen co dělají tuhle práci. Opravdu někteří nemají ani zdání, kolik si šikovná holka, když tedy chce, může měsíčně vydělat. To by těch co mají problém ze závistí bylo asi o hodně více :-) Ale jestli si někdo myslí, že to jsou lehce vydělané peníze, tak by se měl rychle z toho snu probrat.
Nemá nikdo opravdu co závidět.
Občas se mě někdo ptá, že by chtěl otevřít svůj privát :-) Já bych tohle udělala maximálně jen v případě, že by to bylo zlegalizované a měla tam jen holky z Thajska, Kambodže. Jinak ani náhodou. A jelikož to stejně nezlegalizují, takže nikdy :-)
Těch nervů a problémů co to obnáší, i za pronajmutí pokojů je člověk pořád jednou nohou v kriminále. A hlavně těm holkám co to dělají se nedá věřit. Ale už jsem zažila, jak některá holka tak pomotala chlapovi hlavu, že ten do ní napumpoval xxx tisíců korun a pak dotyčná odešla neznámo kam a ten pak brečel na privátu, kde ji hledal.
Jen chci dodat, že tu více jak polovina negativních recenzí ani není pravdivá a každý si musí udělat úsudek vlastní zkušeností. Každému se líbí něco jiného, jeden je na baculky, štíhlé holky, kozaté, umělé prsa, na drzé a dominantní holky, na subinky a tak bych mohla pokračovat dále.
Taky si občas lidi nesednou, nejednou ke mě přišel kretén, který si myslel, že když zaplatí 1000 Kč, že si pak může dovolit co chce. Samozřejmě jsem ho hned i za cenu negativního komentáře rychle vrátila do reality.
Prostě každý má jiné představy, jiné touhy a když se netrefí do černého, tak je pak naštvaný a občas zplodí komentáře co... Tím neříkám, když u některé je xxx špatných komentářů, ale je to trosku divné u někoho, kdo má třeba deset komentářů v pohodě a najednou tam přistane nějaký, co do toho vůbec nezapadá.
Doufám, že si rozumíme? :lol: :lol: :lol:
Nechtěla jsem psát do jejího vlákna a zbytečně tam spamovat, ale když tu je ta volná diskuze.... :lol: A taky víte, že jsem v pořádku :wink:
Někdy bych Vám též chtěla něco napsat o tom, jak se někdo objedná, potvrdí to ještě pár minut předem a pak nedojde. A tak se to třeba stane i 5x za den.
Jinak závěrem jsem ráda, že tu je ještě pár normálních lidí, kteří se zapojují do diskuze a taky přemýšlí mozkem a ne tím co mají dole a dokážou se zastat holek od různých psychopatů.
Mějte se Mia
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod sppavol » stř 21. srp 2024, 15:46

Mio, je moc příjemné se setkat po dlouhé době s nekym inteligentnim, proto budu reagovat. Dle mého názoru se recenzím nedá věřit, ani se nedivím, že se většina lidí ani už sem nechodí a i kdyby chtěla, tak už to nejde, hlavní diskuze už je jen pro pár vyvolených, většina se tam už ani nedostane, takže vlastně ani jakoby by ani nebyla. Mnohdy jsem zkusil tapinu, která měla samé špatné nebo neutrální recenze, ale já jsem byla zcela spokojený a navíc jsem zjistil, že daná tapina se špatnými recenzemi je zaneprázdněna a má i svoji vlastní klientelu. Naopak jsem zkusil tapinu, která měla samé kladné recenze a já jsem spokojený vůbec nebyl, tapina asi taky moc ne, když svoji práci dělala jen brigadne pár dní do měsíce asi moc zákazníků nemá, jinak by žádnou jinou práci prostě nepotřebovala.
Je třeba si uvědomit, že ty recenze píší buď extrémisté nebo svobodní muži, kteří sice nejsou úplně špatní, ale mají jiné názory a preference než muži ženatí, kteří tvoří tu alfu omegu v návštěvnosti na privatech. Ženatý muž možná až na pár výjimek si ale dvakrát rozmyslí psát někde na nějakým diskuzním fóru o tapinach, protože je to vlastně důkaz, že byl své ženě nevěrný. Ten většinový názor tu prostě chybí, je tu ten názor jen menšinový, proto to nemá ani cenu číst. Každý si musí udělat obrázek sám. A já už ty recenze osobně taky ani nečtu. Taky mě to přestalo bavit.
sppavol

Příspěvekod sumiiik » stř 21. srp 2024, 17:14

sppavol píše:Mio, je moc příjemné se setkat po dlouhé době s nekym inteligentnim, proto budu reagovat. Dle mého názoru se recenzím nedá věřit, ani se nedivím, že se většina lidí ani už sem nechodí a i kdyby chtěla, tak už to nejde, hlavní diskuze už je jen pro pár vyvolených, většina se tam už ani nedostane, takže vlastně ani jakoby by ani nebyla. Mnohdy jsem zkusil tapinu, která měla samé špatné nebo neutrální recenze, ale já jsem byla zcela spokojený a navíc jsem zjistil, že daná tapina se špatnými recenzemi je zaneprázdněna a má i svoji vlastní klientelu. Naopak jsem zkusil tapinu, která měla samé kladné recenze a já jsem spokojený vůbec nebyl, tapina asi taky moc ne, když svoji práci dělala jen brigadne pár dní do měsíce asi moc zákazníků nemá, jinak by žádnou jinou práci prostě nepotřebovala.
Je třeba si uvědomit, že ty recenze píší buď extrémisté nebo svobodní muži, kteří sice nejsou úplně špatní, ale mají jiné názory a preference než muži ženatí, kteří tvoří tu alfu omegu v návštěvnosti na privatech. Ženatý muž možná až na pár výjimek si ale dvakrát rozmyslí psát někde na nějakým diskuzním fóru o tapinach, protože je to vlastně důkaz, že byl své ženě nevěrný. Ten většinový názor tu prostě chybí, je tu ten názor jen menšinový, proto to nemá ani cenu číst. Každý si musí udělat obrázek sám. A já už ty recenze osobně taky ani nečtu. Taky mě to přestalo bavit.

Kolego kolego...
Přečetl sis po sobě co jsi to vlastně napsal?? Větší snůšku blábolů a nesmyslů už jsem dlouho nikde nečetl...Jak zaznělo ve filmu Černí baroni: "Chce se mi zvracet..."
sumiiik

Příspěvekod bilmc » stř 21. srp 2024, 18:55

Chtěl jsem reagovat úplně stejně, jako kolega sumiiiik. Větší blábol jsem dlouho opravdu nečetl.
bilmc

Příspěvekod sppavol » stř 21. srp 2024, 19:03

Vlastně jsem ani vůbec nečekal reakci, to že můj post někoho dohnal až k zvracení je celkem zábavné. :lol:
Já vím, že se Vám nelíbí, že jsem jiný než Vy. Myslíte si, že Vy jste ti normální a já jsem nějaký divný cvok, který se odlišuje. Ale nenapadlo Vás, že to může být naopak? Co když já jsem ten normální a vy jste ti jiní.
sppavol

Příspěvekod bilmc » stř 21. srp 2024, 19:13

Vůbec ne, kolego. Tvůj názor je tvůj názor a ten respektuji. Z mého pohledu jde ale o naprostou blbost a nesouhlasím s jeho obsahem.

Každý je svým způsobem zvláštní, nicméně právě z tvého, respektive tvých příspěvků, je cítit úplná nadřazenost a arogance. :)
bilmc

Příspěvekod sppavol » stř 21. srp 2024, 19:32

Sice bych měl být na co arogantní, svého úspěchu v životě jsem dosáhl svou inteligencí, ale jsem cokoliv ale ne arogantní. To mě se spíše chce zvracet z toho, jak se mnozí z Vás tak arogantně navazite do slečen, které si to vůbec nezaslouží. Ale karma je zdarma. S tímhle forem je stejně amen. Sbohem.
sppavol

Příspěvekod bushmills » stř 21. srp 2024, 19:35

sppavol píše:Sice bych měl být na co arogantní, svého úspěchu v životě jsem dosáhl svou inteligencí, ale jsem cokoliv ale ne arogantní. To mě se spíše chce zvracet z toho, jak se mnozí z Vás tak arogantně navazite do slečen, které si to vůbec nezaslouží. Ale karma je zdarma. S tímhle forem je stejně amen. Sbohem.

Papa komiku :lol:
bushmills

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma