Brnas píše:Žvásty o tom jak holky trpí pod bičem pasáků jsou na hovno .Holky na tomhle přivatu jedou samy na sebe a podle toho to vypadá.Dovolat se nedá a pokud se po padesáti hovorech dovolate, přijedete na místo nikdo nezvedne tel.Radeji dám místo 1800 dva tisíce ale dovolání se na poprvé.Otresnejsi domluvu než je tady jsem nezažil.Ale je to kdekoli holky dělají bez dozoru.Kurvy prostě někdo musí stavět do latě.takova je realita. Podívejte se co se píše na nornikovi, jak se tady vyjebává se zákazníky......
Brnas,
máš silácké řečičky a houby o tom víš.
Pokud mluvíš o privátu Neředín, Jílová, tak tam holky nejedou samy na sebe, absolutně ne.

Ale privát vede jedna bývalá ťapka a děvčata odevzdávají dost velkou část výdělku.
Mimo tu bačovou je tam ještě někdy její partner (bača).
Že se tam hůř dovoláš, je dáno obsazeností, že tam mají jen jeden pokoj (většinou ale je tam jen jedna holka) a tím, ten chlap telefony nebere, občas napíše sms.
Opravdu je ale naivita, když píšeš, že jsou "bez dozoru".

Měl bys vidět ten dozor.
Vždy, když jsem chtěl, tak jsem se tam dovolal, domluvil. Ale lepší by bylo, kdyby byly samy.
Vedle toho jsou priváty, kde těm holkám berou ještě větší díl peněz a na organizaci to nemá vliv. Příkladem některé priváty v PV. Anebo dost hrůza v Přerově, tam je to až extrém.
Vedle toho dobře organizuje privát v Brně domácí na privát PB4. Podobně v Praze Domeček.
Celkem souhlasím s tím, že řada dívek si to organizovat neumí anebo nechce, je ve vleku fetu. Ale to rozhodně nevyřeší pasák.