|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Lesni.duch píše:Někdo zkušenosti s Blackdevil18 (Simonou B) ze Znojma? Jaká je, co nabízí a za jaké ceny?
Lesni.duch píše:Někdo zkušenosti s Blackdevil18 (Simonou B) ze Znojma? Jaká je, co nabízí a za jaké ceny?
Petr38 píše:Jak to je tedy aktuálně s tou Růžičkou? Jaká je cena? A jestli to dobře chápu, tak nyní má k dispozici nějaké zázemí, je to tak? Dřív chodila pouze do auta.
Picek píše:Má většinou opsazeno. Jedině dopoledne. Za chvilku bude mít tu pičku natrhlou jaký má nával.
Sudetskyaristokrat píše:Ahoj, řekl jsem si že sem přispěju svými návštěvami za poslední cca půlrok na znojemsku.
Všechno holky z modrého webu.
Sudetskyaristokrat píše:Ahoj, řekl jsem si že sem přispěju svými návštěvami za poslední cca půlrok na znojemsku.
Všechno holky z modrého webu.
Dadka61- panelák na Pražské ulici, pravděpodobně tam i bydlí. Domluva bez přes amatéry bez problému, před domem volám že jsem u domu, navigován kam jít, vpuštěn do domu, paní už čeká u dveří.
Fotky naprosto odpovídají, věk prý 63,na její věk tělo až na břicho hezké, moc pěkná ač už svěšená prsa. Pička hezká, těsná, vyholená.
Po vpuštění následoval pokec, přátelská atmosféra, placeno 800kč za půl hod.
Orál na mé přání s gumou, sex z boku, misio, na koně, zakončuju zezadu a cákám do pláštěnky. Polohy střídá ochotně, nechá si i dobře naložit, zmáčknout prsa, bez zákazů co kazí atmosféru.
Pro někoho může být mínus její věk, v obličeji je vidět že je již značně “vyžilá”. Pro mě co něco takového vyhledával to bylo ok.
Je celkově celkem příjemná a komunikativni.
Uživatelé procházející toto fórum: SJ a 11 návštevníků