|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dy jsi dobrej chudák. Nesneseš .názor normálního chlapa.Jedtli je cestovatelka to mě je úplně jedno.to je většina bab.Honza Pavel píše:Mara170 píše:Honza Pavel = Michala-MiaMiaa 777 410 700 - stará hnusná šlapka +/- 60 let. O T O Č K A![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quoteVidim,že inteligence To.fakt nechybí. Ty určitě budeš hvězda.
Honza Pavel píše:Dy jsi dobrej chudák. Nesneseš .názor normálního chlapa.Jedtli je cestovatelka to mě je úplně jedno.to je většina bab.Honza Pavel píše:Mara170 píše:Honza Pavel = Michala-MiaMiaa 777 410 700 - stará hnusná šlapka +/- 60 let. O T O Č K A![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quoteVidim,že inteligence To.fakt nechybí. Ty určitě budeš hvězda.
Já jsem s ní spokojený. A asi nejsem jediný když stále pracuje. A Ty jsi asi neskutečný hovado.Nezapomeň se zase projevil a ukázat svou inteligencí.
.
Sukater píše:Ke kurv×m kurvarny patří, kdyby byly poctivé, chodí normálně do práce, nebudou dělat k×rvy. Takže divit se, že k+rvy používají fake fotky, je jako divit se, proč je tráva zelená.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků