Jo, cena je skutečně základ 2000, za příplatek 1000 jde ochotně bez gumy i s vystrikanim. Účastnila se i proflakleho gangbangu na vysočině. Posledni dobou je ale hrozně nepříjemná, možná kvůli vysokému vytížení…
Jestli chodí bez gumy nebo ne, to nevím. Ale jinak je to typická zlatokopka... za anál chce už 2.500,- čímž u mě skončila. Navíc má tendence zkracovat zakoupenou dobu a nechá mě vždy se udělat jen jednou.
Jinak už je taková dost "strhaná" a nepomáhá tomu ani to, že všude píše, že je jí 30, ačkoliv jí je reálně 40.
Emilek13 píše:Byl někdo v poslední době? Prý změnila lokaci. Stojí to za to ?
Má teď dům přímo v Moravských Budějovicích. Přišlo mi, že vizuálně celkem zestárla, pořád hubená jak lunt. Nevím, jestli dělá i něco jiného než orál bez, to je pro mě no go. Jak tu psal někdo předtím, je hodně otrávená, asi ji to semlelo, já přestal chodit, takovou čtyřicítku můžu sbalit zadarmo.
to je škoda, že bývá otrávená...úplně empatická nikdy moc nebyla ale vždycky to bylo v pohodě.. já za ni byl naposledy cca rok a pul...předtim během 3 let asi 8x..moc se mi líbilo , jak si nechá naložit mrdal jsem ji jenom do prdele a to vydržela klidně i hodinu...mě parádně rozmrdanou díru ,ale vždy čistou