Hm... jo ... maš pravdu ....
trh tapin je velice pružný

v sobotu jsem byl s kamošema ke prátru ve vídni (jsem z BA).... ťapin tam bylo od černošek skrze aziu až po východní blok... ceny 20 EUR kouŘ 30 EUR šuk...
dobrý cenový relace a služby jsou v Madarsku - MOSONMAGYAROVAR .... koukni napr. privat.hu aneb neco podobnny na .hu, pro Vás je to daleko... do polska je to blíž a lacineji... SLOVANSKE ŽENY JSOU PEKNE..

chci vyskoušet masage asia ... na privatku.. nebo v prátri je to jak s králikama v lonu prírody ... super na tom celým cirkusu je to, že ťapiny mají zdravotnícky prúkaz .... jsou kontrolované policii... mel jsem mix v aute cernoska se šikmíma očima ale ty vole první krát v živote jsem mel kour .... takhle ... v právé ruce papírový kapesník kterým mi zmáčkla koule ... kour jenom s gumou... černošky nevedej kourit. je treba radne a bez kompromisu a milosti silne vošukat...
asiatky jsou jiné kafé v prosinci jdem s bráchou do vidne vyhnát zlý duchy ...

a ve vídni je taká možnost ... dám vedet ... urcite poznas spuso ,,asie,, nafukovačka na které ležíš tapina naleje na tebe olej nebo podobný maglajz tre se o tebe jak delfín a vostatný je na TEBE

čau
LOVU ZDAR
,,vegas,,