Hledat  

Praha Aneta 720 517 156 Jankovcova, Holešovice

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Aneta 720 517 156 Jankovcova, Holešovice

Příspěvekod vulcan » ned 10. říj 2010, 14:36

Nové působiště privátu "formerly Italská" jsem navštívil v nedávné době 2x krátce za sebou, nejprve za Anetkou, a pak za Leonkou.
Nový privát na Jankovcový je opravdu moc pěkný, v pěkném prostředí, s výhledem na přístav v Holešovicích . Výtah funguje.
Vlastní privát působí velmi čistě, příjemně, koupelna se sprchovým koutem je moderní, velká, hygiena na vysoké úrovni, ručníky krásně voňavé a velké.

Anetka 720 517 156 na mně počkala až do pozdních nočních hodin.. sice byla trochu unavená, a mírně indisponovaná, ale vše dopadlo fajn.
Na privátu Jankovcova fungují do 2. A.M., většinou jsou zde 3-4 dívky večer a kolem půlnoci a po půlnoci 2 dívky.

Aneta je vysoká, štíhlá dívka, teenage vzhledu, velmi pěkná tmavovláska. Zhruba 173cm, 19 let, drobnější prsa 1-2, sametová pokožka. Jako dolňák musím ocenit krásný zadeček a blízké okolí.
Domluva na službách docela v pohodě, slečna je trochu hubatá :D , ale vše se dá s klidným přístupem a s úsměvem, domluvit. Určitě to není nafukovací panna, jak někdy tak mladé dívky bývají, ale upřímná, svérázná slečna. Kterou je třeba trošku, diplomaticky usměrnit.
Chvilku jsme do sebe se "strefovali", ale postupně se pohoda dostavila, a sex s Adélkou byl prima, kouření skvělé a povídání v mezidobí taky. Nádherná je především s ní pozice zezadu, její zadeček je nesmírně sexy. Postupně, jak narostly sympatie, tak bylo více mazlení, líbání. Adélka bude určitě v budoucnu skvělá milenka, člověk ale musí pochopit některé její myšlenkové pochody.
A je dost zvědavá.. Určitě s ní není nuda.
Určitě bych Anetku doporučil, především pro ty, co mají rádi hodně mladé dívky, štíhlé, s dlouhými nohami..
Fotky, kterými se prezentuje, jsou věrné, žádný podfuk. Nikam se nespěchalo, Anetka byla posléze dost upovídaná a zvědavá na kdeco, tak jsem přetáhli, a to dost výrazně.

Cena na privátu Jankovcova je půlhodina 1000 hodina 1500. Mimoto jsem Happy hours (14-17hod + 23 - 02h), kdy je cena 800 / 1200. Příplatky jsou pouze za méně tradiční služby - SM, piss atd. Já v noční dobu jsem využil práve Happy hours, takže vše bylo v ceně 1200 Kč.

Navíc pan majitel nyní zvolil sympatickou taktiku :
Pravidelným návštěvníkům, obvláště norníkům garantuje cenu 1200 vždy, bez ohledu na denní dobu.
Mluvil jsem s ním o tom, logicky argumentuje tím, že jej v podnikání často zachránila - podpora stálých obchodních partnerů, a to norníci jsou. Samozřejmě tuto myšlenku jsem uvítal, škoda, že se něčeho podobného zatím nechytnul některý privát v Brně.

Další, poměrně dobrá myšlenka je na tomto pruvátu - kompenzace za "odrbaný služby" . Myšleno tímto problémy s dívkou, nezaviněné norníkem, nesplněný termín ze strany privátu atd. Pokud není tento systém zneužit i norníkem.., tak je návštěvníkovi garantována další návštěva zdarma nebo poloviční sleva.

V obou případech je vidět, že tam, kde je větší konkurence, kde není domluva na vyšších cenách stran pasáků, (tj. v Praze)
tak se začíná "blýskat na lepší časy" i pro norníky.

celkově příjemný, friendly přístup tohoto privátu ( a i dalších v Praze, třeba GE)
bohužel vnímám docela s rozpaky, když si vzpomenu na některé podivné, arogantní praktiky na privátech v Brně.
Neříkám, že všude, ale trochu praxe, v pražských podmínkách by neškodilo. :twisted:
vulcan

Re: Praha Aneta 720 517 156 Jankovcova, Holešovice

Příspěvekod narcius » ned 17. dub 2011, 0:04

to vulcan,
v predeslem prispevku jsi zminil, ze jsi byl na byvale italske i za Leonkou. Nevis nahodou jestli jeste nekde pracuje? Prece jenom
to byla krasna slecna a bohuzel se mi nedari zjistit jestli toho nechala nebo jen zmenila pusobiste. Diky
narcius

Zpět na Dívky mimobrněnské