Nový privát na Jankovcový je opravdu moc pěkný, v pěkném prostředí, s výhledem na přístav v Holešovicích . Výtah funguje.
Vlastní privát působí velmi čistě, příjemně, koupelna se sprchovým koutem je moderní, velká, hygiena na vysoké úrovni, ručníky krásně voňavé a velké.
Anetka 720 517 156 na mně počkala až do pozdních nočních hodin.. sice byla trochu unavená, a mírně indisponovaná, ale vše dopadlo fajn.
Na privátu Jankovcova fungují do 2. A.M., většinou jsou zde 3-4 dívky večer a kolem půlnoci a po půlnoci 2 dívky.
Aneta je vysoká, štíhlá dívka, teenage vzhledu, velmi pěkná tmavovláska. Zhruba 173cm, 19 let, drobnější prsa 1-2, sametová pokožka. Jako dolňák musím ocenit krásný zadeček a blízké okolí.
Domluva na službách docela v pohodě, slečna je trochu hubatá

Chvilku jsme do sebe se "strefovali", ale postupně se pohoda dostavila, a sex s Adélkou byl prima, kouření skvělé a povídání v mezidobí taky. Nádherná je především s ní pozice zezadu, její zadeček je nesmírně sexy. Postupně, jak narostly sympatie, tak bylo více mazlení, líbání. Adélka bude určitě v budoucnu skvělá milenka, člověk ale musí pochopit některé její myšlenkové pochody.
A je dost zvědavá.. Určitě s ní není nuda.
Určitě bych Anetku doporučil, především pro ty, co mají rádi hodně mladé dívky, štíhlé, s dlouhými nohami..
Fotky, kterými se prezentuje, jsou věrné, žádný podfuk. Nikam se nespěchalo, Anetka byla posléze dost upovídaná a zvědavá na kdeco, tak jsem přetáhli, a to dost výrazně.
Cena na privátu Jankovcova je půlhodina 1000 hodina 1500. Mimoto jsem Happy hours (14-17hod + 23 - 02h), kdy je cena 800 / 1200. Příplatky jsou pouze za méně tradiční služby - SM, piss atd. Já v noční dobu jsem využil práve Happy hours, takže vše bylo v ceně 1200 Kč.
Navíc pan majitel nyní zvolil sympatickou taktiku :
Pravidelným návštěvníkům, obvláště norníkům garantuje cenu 1200 vždy, bez ohledu na denní dobu.
Mluvil jsem s ním o tom, logicky argumentuje tím, že jej v podnikání často zachránila - podpora stálých obchodních partnerů, a to norníci jsou. Samozřejmě tuto myšlenku jsem uvítal, škoda, že se něčeho podobného zatím nechytnul některý privát v Brně.
Další, poměrně dobrá myšlenka je na tomto pruvátu - kompenzace za "odrbaný služby" . Myšleno tímto problémy s dívkou, nezaviněné norníkem, nesplněný termín ze strany privátu atd. Pokud není tento systém zneužit i norníkem.., tak je návštěvníkovi garantována další návštěva zdarma nebo poloviční sleva.
V obou případech je vidět, že tam, kde je větší konkurence, kde není domluva na vyšších cenách stran pasáků, (tj. v Praze)
tak se začíná "blýskat na lepší časy" i pro norníky.
celkově příjemný, friendly přístup tohoto privátu ( a i dalších v Praze, třeba GE)
bohužel vnímám docela s rozpaky, když si vzpomenu na některé podivné, arogantní praktiky na privátech v Brně.
Neříkám, že všude, ale trochu praxe, v pražských podmínkách by neškodilo.