Hledat  

Andy 775687578, privát SexyCats, Praha 2

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Andy 775687578, privát SexyCats, Praha 2

Příspěvekod Rescator » stř 20. dub 2011, 11:39

http://www.sex.cz/?Loc=rsf&UID=13205&S=0&SFI=333&Order=Abc
Privát se nachází nedaleko nám.Míru a I.P.Pavlova, pěšky cca 10min. Je to půdní byt v 5tém patře s výtahem, vše nově renovované. Je to byt VLEVO, ten vpravo je další privát Peříčko :).
S trochou štěstí je možné zaparkovat i přímo na adrese nebo poblíž. Do tf vstřícná, takže domluva ok. Pokud nevíte za kým jdete, je možno si vybrat i přímo na místě, já si domluvil přímo ji, takže jsem další ťapky už pak nepotkal.
Fotky jsou její, je menší s hezkou postavou, trochu povolené bříško (mohla by posilovat),moc hezká pevná prsa, příjemná pokožka, tuším jedna malá kérka na rameni a piercing v pupíku a jazyku (trochu šišle :)). Tvář hezká a sympatická, tmavé oči a takový "čertíkovský" výraz. Otevřela dveře v podprsence a v tangách, takže čelist mi spadla dolů už na prahu.
Komunikativní, dá se s ní pokecat i zasmát. Půlhodina je za 1000 OB je v ceně. Extras jsou OBsVDP +500, líbačka +300. OBsVDP nabídce je i s polykáním ale u mně se tak nestalo (nevím jestli jsem si to mněl domluvit) a nabízí i DA ten jsem nevyužil.
Akce byla mazlivá a příjemná, má hezkou malou vyholenou kundičku, umí skvělý orál alespoň u mně to tak bylo, ochotná.
Šukačka taky kvalitní (já tam byl 2x), byl jsem spokojen jak s přístupem, atmosférou, službami i samotnou holčinou.
ObrázekObrázek
Obrázek
Rescator

Zpět na Dívky mimobrněnské