Hledat  

cesty po Moravě

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

cesty po Moravě

Příspěvekod doktor.perverz » čtv 1. čer 2006, 13:24

Pár zkušeností z cest po Moravě:

Pavla z Prostějova: 736244296
Věk 40+, dost zarostlá kunda a prdel, celkem štíhlá, kozy dvojky/trojky. Nic moc jednopokojáč v paneláku, letiště. Za cca 45 min chce litr. Kouří přes gumu, šuká s gumou, prstit se nenechá, líže a prstí pánský anál, dámský anál s gumou - pěkně hlubokej, vibrátory do její řiti, prštění její řiti, mrdka na tělo (i na řiť nebo kundu), piss na ni - kamkoliv mimo pusu, piss na chlapa - kamkoliv. Je subka, takže jsem ji na závěr seřezal prdel pravítkem :-) Návštěvu hodnotím kladně a pokud ji budete volat a máte zájem o anál nebo piss, tak ji to řekněte, ať se připraví.

? z Prostějova: 723209985
Věk asi 50, zarostlá kunda a prdel, silná, obrovský kozy, v obličeji pěkná. Celkem pěkněj byt, letiště. Za 1/2 hod pěťo, za 1-1,5hod litr. Kouř bez gumy, polyká, líže a prstí pánský anál, sama si nechá prstit kundu, šuká s gumou. Naprosto vynikající kouř a tak vylízanou prdel jsem snad ještě neměl - bohovské.

Amatérka z Ostravy:
Věk kolem 20, vyholená, silnější, kozy dvojky/trojky. Hotel nebo auto. Kouř bez gumy, stříkání do pusy, na závěr to vyplivla. Dobře líže a cucá koule. Nechá si mrdat pusu, ale nic moc hluboko. Je bez peněz a tak za prachy by s ní šlo domluvit víceméně všechno (šla by do análu, pissu - i s polykáním, fist, roztahování, focení ...). Cena mírná. Číslo ani e-mail tady nenapíšu, ale rád bych, kdyby se ozval někdo, s kým bych ji mohl ošukat (2 na 1) nebo někdo kdo vymění kontakt na jinou takovou holku.

Amatérka z Opavska:
Věk 40+, zarostlá kunda a prdel (nechá se vyholit), silná, megakozy. Nic moc byt. Cena dohodou. Kouří bez a polyká, šuká, nechá se fistit, líže a prstí pánský anál, dámský anál, vibrátory do její řiti, prštění její řiti (zkusil jsem jí řiť i fistovat), mrdka kamkoliv, oboustranný piss. Číslo zase nenapíšu, je někdo s kým bych ji mohl ošukat (2 na 1)?
doktor.perverz

Prostějov,Jana 723 209 985

Příspěvekod Zero » sob 17. čer 2006, 16:16

Popis privátu "? z Projtějova" odpovídá.Jana je ale hodně tlustá a její gigantické prsa nejsou nic delux estetického.Nicméně Jana je velmi příjemná,vstřícná,nijak nehlídá čas (v pokoji nemá ani hodiny).Co je u ní super je orál - umí si jej vychutnat a je v tomto fakt dobrá.Taktéž jemné vylízání análu je v jejim podání skvělé.Jenom kdyby tak ta paní měl alespoň o 20roků méně!To by bylo úplně super.Takže kdo je na starší a oplácaný,tak si užije...
Zero

Příspěvekod kipkeson » stř 21. čer 2006, 9:55

Ahoj z této oblasti znám jednu holku jméno si nepamtuju kouří a polyká a ráda vylíže i análek, bavil jsem se s ní i o kaviáru a ani.. a zdála se přistupná za kouření a vylízání análu jsem jí dal vždy 500 připojuji její tel raděj komunikovat po sms je od prostějova, jinak neznáte někdo nějakou co líže análek v Brně? tel na tu z prostějova je774595800
kipkeson

Příspěvekod rore » stř 21. čer 2006, 17:51

To kipkeson:Trochu se o té prostějovačce rozepiš - kolik jí je,jak vypadá ,prostředí a pod., tohle se po sms opravdu blbě zjišťuje.
rore

Příspěvekod kipkeson » stř 21. čer 2006, 23:33

našel jsem jí na chatu v nějaké perverz místnosti a dohodl se s ní na tomto možná vám ji o víkendu nafotím ale prostě je vysoká tmavovlasá nic moc postava a ksicht ale užívá si to když jí napíšeš pošle ti určo odkaz na profil na chatu
kipkeson

pavla

Příspěvekod Ludvik » pon 1. zář 2008, 14:51

O víkendu jsem ji zase jednou zkusil.
Piss parádní, i kaviár, pánský anál výborný, do jejího análu se vejde hodně. Líbilo se mi to. Ludvik
Ludvik
Ludvik

Re: pavla

Příspěvekod 86katka » stř 10. zář 2008, 20:36

Ludvik píše:O víkendu jsem ji zase jednou zkusil.
Piss parádní, i kaviár, pánský anál výborný, do jejího análu se vejde hodně. Líbilo se mi to. Ludvik

kterou si to zkusil?? a piss ty na ni?? nebo ona na tebe??
86katka

Pavla

Příspěvekod Ludvik » pon 15. zář 2008, 15:56

Sorry, jedná se o Pavlu. Piss ona na mne. Ludvik
Ludvik
Ludvik

Re: Pavla

Příspěvekod clubBM » úte 16. zář 2008, 22:22

Ludvik píše:Sorry, jedná se o Pavlu. Piss ona na mne. Ludvik

Platí ještě její tel. číslo? Zkoušel jsem a bylo nedostupné.
clubBM

Re: cesty po Moravě

Příspěvekod speddy » stř 22. črc 2009, 14:12

Fakt nedáš číslo na tu Opavu 40+.Prosím můj typ.

doktor.perverz píše:Pár zkušeností z cest po Moravě:

Věk 40+, dost zarostlá kunda a prdel, celkem štíhlá, kozy dvojky/trojky. Nic moc jednopokojáč v paneláku, letiště. Za cca 45 min chce litr. Kouří přes gumu, šuká s gumou, prstit se nenechá, líže a prstí pánský anál, dámský anál s gumou - pěkně hlubokej, vibrátory do její řiti, prštění její řiti, mrdka na tělo (i na řiť nebo kundu), piss na ni - kamkoliv mimo pusu, piss na chlapa - kamkoliv. Je subka, takže jsem ji na závěr seřezal prdel pravítkem :-) Návštěvu hodnotím kladně a pokud ji budete volat a máte zájem o anál nebo piss, tak ji to řekněte, ať se připraví.

? z Prostějova: 723209985
Věk asi 50, zarostlá kunda a prdel, silná, obrovský kozy, v obličeji pěkná. Celkem pěkněj byt, letiště. Za 1/2 hod pěťo, za 1-1,5hod litr. Kouř bez gumy, polyká, líže a prstí pánský anál, sama si nechá prstit kundu, šuká s gumou. Naprosto vynikající kouř a tak vylízanou prdel jsem snad ještě neměl - bohovské.

Amatérka z Ostravy:
Věk kolem 20, vyholená, silnější, kozy dvojky/trojky. Hotel nebo auto. Kouř bez gumy, stříkání do pusy, na závěr to vyplivla. Dobře líže a cucá koule. Nechá si mrdat pusu, ale nic moc hluboko. Je bez peněz a tak za prachy by s ní šlo domluvit víceméně všechno (šla by do análu, pissu - i s polykáním, fist, roztahování, focení ...). Cena mírná. Číslo ani e-mail tady nenapíšu, ale rád bych, kdyby se ozval někdo, s kým bych ji mohl ošukat (2 na 1) nebo někdo kdo vymění kontakt na jinou takovou holku.

Amatérka z Opavska:
Věk 40+, zarostlá kunda a prdel (nechá se vyholit), silná, megakozy. Nic moc byt. Cena dohodou. Kouří bez a polyká, šuká, nechá se fistit, líže a prstí pánský anál, dámský anál, vibrátory do její řiti, prštění její řiti (zkusil jsem jí řiť i fistovat), mrdka kamkoliv, oboustranný piss. Číslo zase nenapíšu, je někdo s kým bych ji mohl ošukat (2 na 1)?
speddy

Příspěvekod luther » pát 27. srp 2010, 22:19

Kód: Vybrat vše
Věk 40+, dost zarostlá kunda a prdel, celkem štíhlá, kozy dvojky/trojky. Nic moc jednopokojáč v paneláku, letiště. Za cca 45 min chce litr. Kouří přes gumu, šuká s gumou, prstit se nenechá, líže a prstí pánský anál, dámský anál s gumou - pěkně hlubokej, vibrátory do její řiti, prštění její řiti, mrdka na tělo (i na řiť nebo kundu), piss na ni - kamkoliv mimo pusu, piss na chlapa - kamkoliv. Je subka, takže jsem ji na závěr seřezal prdel pravítkem  Návštěvu hodnotím kladně a pokud ji budete volat a máte zájem o anál nebo piss, tak ji to řekněte, ať se připraví.

Hoši ta ženská je uchyl a udělá snad cokoli...... za ty prachy to urcite stoji. Kdo je gurman, musi vyzkouset.
Jen upresnim vek, je jí 48.
luther

Příspěvekod jana50 » ned 29. srp 2010, 22:54

Vážení pánové , moje aktuální tel. č. 722403319 . Kromě pátku, kdy jezdívám za svými stálými zákazníky do Přerova, nonstop Brno. Jana 50. Těším se na návštěvu.
jana50
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod lucinos » pát 15. črc 2011, 18:22

luther píše:
Kód: Vybrat vše
Věk 40+, dost zarostlá kunda a prdel, celkem štíhlá, kozy dvojky/trojky. Nic moc jednopokojáč v paneláku, letiště. Za cca 45 min chce litr. Kouří přes gumu, šuká s gumou, prstit se nenechá, líže a prstí pánský anál, dámský anál s gumou - pěkně hlubokej, vibrátory do její řiti, prštění její řiti, mrdka na tělo (i na řiť nebo kundu), piss na ni - kamkoliv mimo pusu, piss na chlapa - kamkoliv. Je subka, takže jsem ji na závěr seřezal prdel pravítkem  Návštěvu hodnotím kladně a pokud ji budete volat a máte zájem o anál nebo piss, tak ji to řekněte, ať se připraví.

Hoši ta ženská je uchyl a udělá snad cokoli...... za ty prachy to urcite stoji. Kdo je gurman, musi vyzkouset.
Jen upresnim vek, je jí 48.

funguje ještě ta Pavla? zkoušel jsem volat,a pořád nedostupná, v profitu ale má inzerát stále.podle popisu mám dojem
že dříve byla v Přerově.
lucinos

Příspěvekod Ludvik » stř 24. črc 2013, 17:03

Pavla funguje, je u Brněnské. Zkoušej to, dá se jí dovolat. L.
Ludvik
Ludvik

Příspěvekod lucinos » pon 29. črc 2013, 16:46

konečně domluva,je to ona , byla v PR tak 2001,takže teď tak 53 let,zarostlá brutal.Nějaká další staršíí nevíte?
lucinos

Zpět na Dívky mimobrněnské