Pavla z Prostějova: 736244296
Věk 40+, dost zarostlá kunda a prdel, celkem štíhlá, kozy dvojky/trojky. Nic moc jednopokojáč v paneláku, letiště. Za cca 45 min chce litr. Kouří přes gumu, šuká s gumou, prstit se nenechá, líže a prstí pánský anál, dámský anál s gumou - pěkně hlubokej, vibrátory do její řiti, prštění její řiti, mrdka na tělo (i na řiť nebo kundu), piss na ni - kamkoliv mimo pusu, piss na chlapa - kamkoliv. Je subka, takže jsem ji na závěr seřezal prdel pravítkem

? z Prostějova: 723209985
Věk asi 50, zarostlá kunda a prdel, silná, obrovský kozy, v obličeji pěkná. Celkem pěkněj byt, letiště. Za 1/2 hod pěťo, za 1-1,5hod litr. Kouř bez gumy, polyká, líže a prstí pánský anál, sama si nechá prstit kundu, šuká s gumou. Naprosto vynikající kouř a tak vylízanou prdel jsem snad ještě neměl - bohovské.
Amatérka z Ostravy:
Věk kolem 20, vyholená, silnější, kozy dvojky/trojky. Hotel nebo auto. Kouř bez gumy, stříkání do pusy, na závěr to vyplivla. Dobře líže a cucá koule. Nechá si mrdat pusu, ale nic moc hluboko. Je bez peněz a tak za prachy by s ní šlo domluvit víceméně všechno (šla by do análu, pissu - i s polykáním, fist, roztahování, focení ...). Cena mírná. Číslo ani e-mail tady nenapíšu, ale rád bych, kdyby se ozval někdo, s kým bych ji mohl ošukat (2 na 1) nebo někdo kdo vymění kontakt na jinou takovou holku.
Amatérka z Opavska:
Věk 40+, zarostlá kunda a prdel (nechá se vyholit), silná, megakozy. Nic moc byt. Cena dohodou. Kouří bez a polyká, šuká, nechá se fistit, líže a prstí pánský anál, dámský anál, vibrátory do její řiti, prštění její řiti (zkusil jsem jí řiť i fistovat), mrdka kamkoliv, oboustranný piss. Číslo zase nenapíšu, je někdo s kým bych ji mohl ošukat (2 na 1)?