Hledat  

Praha TOP privát Slezská Katy 774 173 618

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha TOP privát Slezská Katy 774 173 618

Příspěvekod vulcan » pát 2. kvě 2014, 0:18

TOP privát Slezská
Katy 774 173 618
http://www.topprivat.cz/katy-new

Je neděle večer, po 22 hodině - dilema : k Italovi , Sexy Prague nebo do TOPu ? u Itala Kristýnka a Niky a že prý chtějí jít za chvíli domů, tak nebudu holky přemlouvat, v Sexy Prague je všech 6 dívek vytíženo, - volám do Slezský - a prý jsou 3 dívky, je možno si vybrat na místě, tak jedu tam.
Parkování u Vinohradského pavilonu.
Na místě jsem si prohlédl svlečny, všechny 3 byly určitě k prubnutí, nicméně vybral jsem Katy.
_a katy top.jpg
_a katy top.jpg (31.27 KiB) Zobrazeno 10662 krát

Katy působí bezprostředně, nenuceně , štíhlá dívka asi 173cm, věkově trošku víc než udává, cca 26-28 let, v obličeji spíše běžná dívka, vypracovaná postava fitkem, velký kozy, bohužel po dítěti trošku vytahaný, čtyřky, ale dalo se s nimi docela pohrát , žádná katastrofa .

Příliš se neměla ke společné spršce, ale jak jsem přišel na pokoj, tak se rychle měla k činu, je vidět, že sex má ráda, docela jej prožívá, prstoklad ano, a má jej ráda docela hodně, hned to bylo jako u jarního tání... pěkně nožky do praku a rychlej zásun.
Líbání prý za příplatek, což je proti mým zásadám, ale postupem času si dala říci a líbání bylo i bez příplatku. celkově s ní byl i docela fajn pokec, dívka je opravdu bezprostřední, v ničem není problém, taková trošku ranařka.

Druhé číslo začala docela poctivým kouřením, pak si vysloveně otevřeně řekla o razantnější akci, a tak jsem vyhověl, změna poloh bez problémů, čas sledován, mírně překročen, odhadem o 10 minut, gel nepoužit, vše s kondomem.
Cena 1200 Kč.
Ten, kdo čeká GFE, tak asi ne.. kdo chce pohodovou holku na přirozené zašukání, tak ano. Na opáčko spíše ne, je třeba prozkoumat jiné ..
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské