Hledat  

Praha Prague Privat Katie 732 333 183

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Příspěvekod vulcan » ned 10. dub 2016, 22:04

Privat prague neměl většinou dobré reference, nevypadal zrovna sympaticky cenově, příplatky a ani www nepůsobilo zrovna sofistikovaně. Chyby, nesrovnalosti s realitou. Telefonáty byly někdy jako s pomocnou školou.
Dívka XY není, pak možná je, pak SMS, že bude za nějakou dobu, některé dívky mají fake identitu.
Nicméně některé dívky mně docela lákaly, a když jsem se nedovolal na 1,2,3,..x tou dívku, kterou jsem měl v popředí zájmu, tak jsem zavolal na Pecháčkovu (nomen omen).
Ty, co jsem chtěl nebyly, ale byla jen Samantha (dříve Sára u Itala) a Katie. Mluvil jsem s Katie, jen po paměti jsem zapátral, že Katie měla spíše horší nebo neutrální recenze, ale na webu mladá štíhlá dívka, a tak jsem souhlasil. U dveří Katie, byl jsem příjemně překvapen vizuálem, štíhlá blond, mladá, pěkné prádelko, milé chování. Fakt krásná lolitka.
Trošku úvodní pohrání, pak, že se půjde zeptat, zda může hodinu. WTF ? Vždyť jsem předem chtěl hodinu a bylo to potvrzeno. :shock:
Samozřejmě pak přišla, že může jen 30 minut, že jsou tam 3 dívky a mají 2 pokoje, prý je tam nová dívka (ex post jsem zjistil, že je to blbost, na webovkách žádná tehdy nebyla).
Měl jsem udělat za tento ojeb otočku, ale pohled na Katie a její postavu, mně v tom zviklal, zkrátka rozhodl ten dole. :oops: Pozapomněl jsem, že Katie je asi bývalá Lucinka z TOPu ,netykavka. Privát na slušné úrovni, byt s interiérem rádoby luxusním . Ručník, sprcha a pak pěkná, nicméně šílená postel, kde vše strašně vrzalo.
a PRG Katie.jpg

Katie 18let 168cm 50gk prsa 2 , dívka s krásně jemnou pokožkou, prý studentka VŠ.
Ta její pokožká, to byla opravdu sametový zážitek. Po seznámení nějaký necking, petting, takové nesmělé líbání. Byla jen půlhoďka, tak jsem odmítl orál a hned na to vlítl . Napatlala na frndu tunu gelu, klasika za hrozného vrzání a skřípání postele, museli jsme se tomu oba smát. Pak zezadu - nádherný výhled na krásnou dívčí prcku a pas. Na druhé kolo jsem měl málo času, stále byla jako na jehlách, koukala na hodinky nenápadně, určitě nebyla nepříjemná, ale smysl mělo tam být na hodinu.
Tak jsem udělal chybu, že jsem souhlasil s půlhodinou, měl jsem být v tom zásadovější a trvat na původní objednávce anebo jít pryč. Všeobecně by neměl být podporován tento typ privátu se základem 1500 a příplatky. V tom přijímám kritiku, že jsem tam šel. Nepochybně holky sledují forum a cenovou politiku, a mělo by být jasno, že pěkných dívek je spousta. A pokud někdo má na výběr privát s HH nebo nižším základem, tak jde tam.

Priváty se stěhují jako na běžícím páse, nyní je Prague Privát na Vinohradech, ulice U Kanálky, tam kde byly Sexydolls.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské