Věk: 22/23 let
Výška: 157 cm
Váha: 48 kg
Po návštěvě Adély si skočím na oběd a přemýšlím, zda se nemrknout do nedalekého Sweet Paradise. Noční klub, ale otevřeno již od poledne. Operátorka (barmanka) velmi příjemná

Za chvíli stojím u zlatých dveří podniku. Podle cedulí vstupné („klubový příspěvek“) 100 Kč až od 20 hodin, bankomat uvnitř. Zvoním. Otevírá svalovec v černém firemním tričku. Netuším, kam jít. Svalovec mi nepříliš ochotně ukazuje cestu. Zde přesně vidím rozdíl v přístupu zaměstnanců běžných bordelů a ShowParku ke klientům

Za stolkem jiný muž, u baru dívka, se kterou jsem mluvil po telefonu. „Moje“ Bella pobíhá zmateně kolem. Drobná, celkem hezká dívka v šedých šatech. Vypadá velmi mladě. Tak ji bez vyzvání následuji. Hledá volný pokoj. V ostatních možná spící kolegyně. U krajního se zastavuje a dává mi pokyn, abych vstoupil. Mile asi jako bachařka

Pokoj hezký, moderní sprchový kout, vířivka, čelo postele tvoří Tutanchamonova maska, imitace písku. Nad dveřmi tabulka „Zákaz poskytování sexuálních služeb.“ (či tak nějak)

Bella svléká šaty, červenou podprdu a černá tanga. Nelíbá se (za 1 000 Kč, sděleno později), neprstit. Orál, s nasazením kondomu musím pomoci. Po vyvrcholení vystřelí Bella z postele a telefonem hlásí na bar ukončení. Obléknutí a na rozloučenou dostávám instrukci, abych svalovci řekl, ať mě pustí. Žádný náznak snahy o nějaký „friendly“ přístup. Žádné emoce. Celkově zvláštní pojetí motta podniku „Náš zákazník, náš pán“

Procházím kolem nějakého staršího tlustšího stvoření v černých šatech, dveře na ulici otevřené dokořán, takže mizím bez asistence. V podniku jsem strávil 13-15 minut.
Úpravy vyhrazeny.