Hledat  

Olomouc Michala 776529804

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Olomouc Michala 776529804

Příspěvekod sumiiik » pon 11. dub 2011, 19:12

OLOMOUC MICHALA 776529804
Rozhodl jsem se pro svou první návštěvu privátu a myslím že jsem udělal dobře.Neměl jsem do té doby s privátama vůbec žádné zkušenosti tak jsem byl zvědavý.Zavolal jsem den předem,domluvili jsme se,když jsem přijel do Olomouce,zavolal jsem znovu,čekala na mě na zastávce šaliny,odvedla mě do paneláku.Byteček malý ale útulný.Vybavení strohé ale účelné.Koupelna malá,prostě bytové jádro...
Poseděli jsme,zakouřili si,řekla mě všechno co jsem potřeboval,domluvili jsme se co bude.Udává 23 let,tipoval bych že jo,kozičky menší,akorát do ruky,žádná smrtka ale akorát lehce oplácaná.Nemám rád vychrtliny,proto se mě to líbilo.Vybral jsem si komplet,hodina za 1500,ale jelikož jsem byl poprve,dal jsem si rovnou dvě hoďky,během kterých jsem se vůbec nenudil... :shock:
Holka příjemná,komunikativní,řekl bych že si na nic nehraje.Vůbec jí nevadilo že jsem dost při těle(mám 130 kilo),užil jsem si to dost.Nakonec se všechno domluvené nevydařilo,ale to kvůli mě,její iniciativa byla dobrá.Dokonce byla ochotná klidně přetáhnout čas,ale už mě jel vlak tak to nešlo...Tak jsme si aspoň ještě zakouřili,nabízenou vodu,čaj nebo kafe jsem odmítl,rozloučili jsme se a spokojený jsem odcházel.
Pokud tam někdo z vás byl,napište svůj názor,nikomu ji nevnucuju,jenom jsem napsal svoje dojmy.
A když tam někdo půjdete,napište potom svůj názor.
sumiiik

Zpět na Dívky mimobrněnské