Hledat  

Olomouc Lucie 731 885 180

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Olomouc Lucie 731 885 180

Příspěvekod shrek_85 » pon 4. črc 2011, 15:22

Inzerát na http://www.naprivat.cz/lucia-olomouc/lucie/ . Fotky odpovídají - slečna, oblečení i pokoj. Skutečný věk bych tipnul na ~35. Prsa menší, ale pěkně tvarované. Celkově drobnější, ale velmi dobrá postava. Panelákový byt 2+1, čistý, nic tam nesmrdělo. V druhém pokoji dělá ještě jedna slečna, ale tu jsem neviděl. Trochu nešikovně je vyřešená koupelna, do které se chodí přes kuchyň, ale hlídají si, aby se tam nikdo s nikým nepotkal. Koupelna je malá paneláková ale s použitelnou vanou, teplá voda tekla. Na Brněnské poměry nadprůměrně velký ručník - dal jsem ho bez problémů kolem pasu. Základní cena 1200/hod, příplatek za OB 300, až do konce s polykáním pak dalších 200 navíc. Říkala, že ty příplatkové služby nejsou pro všechny - vybírá si zákazníky, ale neprozradila podle čeho :-) Slečna se umí mazlit, ale moc se nelíbá, vzdychá tak decentně, přece jen to je panelákový byt. Orál bez s polykáním byl hodně luxusní, 69 a klasika taky celkem na úrovni. Sprcha na začátku a na konci se nepočítala do hodiny. Mezi číslama mě sprchovat neposílala. Celkově vypadala velmi zkušeně. Říkala, že to dělá už 3 roky jako hlavní job.
shrek_85

Zpět na Dívky mimobrněnské