Objednání
Návštěvu jsem plánoval, dva dny do předu. Napsal jsem mail na privát, jestli možné objednat se do předu. Psal jsem mail, protože mám špatné zkušenosti z jiných privátů, že mi po telefonu všechno odkývou a když dorazím tak, jako kdyby jsem vůbec objednanej nebyl a kolikrát musím čekat i několik hodin. Ale v tomto privátu mi bez okolků vyhověli, přes mail jsme se domluvili, kdy má Scarlett volno s tím, že v den D mám ještě termín potvrdit sms. Tak se taky stalo a všechno klaplo úplně dokonale. Ještě týden předtím, jsem volal, abych se na Scarlett blíže informoval a telefonistka byla strašně příjemná, byla radost s ní telefonovat.
Úvod
Přesně v daný čas jsem stál před domem na Londýnské, zavolal jsem a telefonistka mi oznámila, že mi za bzučí mám vjet do 4 patra a Scarllet mi přijde otevřít. Vyjel jsem výtahem, dveře se otevřeli a byla tam Scarlett, podala mi ruku představila se a dala mi pusu. Už na první pohled vypadala velmi srdečně a ochotně. (to vypadají skoro všechny, ale některé jen do té doby než jim dáte peníze) Vystoupali jsme po schodech do podkroví, schody nemají zábradlí, takže starší pánové by mohli přijít snadno k úrazu. Podkroví popravdě nic moc, malý pokojík s postelí a klimatizací, na zdi cákanec od nějakého kolegy norníka co se netrefil. Jediné plus byla koupelna hned vedle, takže jsem se nikam nemusel trmácet.
Ceny
Za hodinu tam chtějí 1500 za půl hodiny 1000. Ceny trochu vyšší než bych si představoval, ale nedělá mi problém připlatit si za kvalitu. Vzal jsem si hodinu a zvažoval i nějaké příplatky, ale vzhledem k tomu, že je příplatek skoro za všechno tak jsem si rozmyslel i ten orál bez a vzal vše S.
Vzhled dívky
Dokonalost sama, to jsem mohl posoudit na fotkách. Tam mi ale neseděly ty silikony. V reálu však nemají chybu, skvěle doplňují její tělo, i když nějak extra na silikony zatížený nejsem, vypadaly úžasně a super jsem si s nimi pohrál. Na fotkách vypadá trochu statnější v reálu je opravdu ultra štíhlá, podrobně jsem si ji prohlížel ze všech stran a nenašel jsem na ní žádnou chybu! Dokonalost sama! Obličej je privátový nadprůměr řekněme 7 bodů z deseti možných, jinými slovy je v obličeji krásná. Má opravdu nádherné vlasy, předpokládám že jsou její vlastní, často mě na privátech irituje, když nahmatám na hlavně nebo na vlasech spoje do umělých vlasů, tady bylo vše ok. Měla i pěkné zuby, bílé, takové akorát k její velikosti.
Přístup
Nejlepší přístup co jsem kdy zažil, připadal jsem si jako v nebi, ona mi připadala jako anděl co mi snese modré z nebe. Uměla navodit atmosféru, jak kdyby jsme byli snoubenci, měli dva měsíce do svatby a pokoušeli se o dítě. Byla opravdu dobrosrdečná, udělala co mi na očích viděla. Atmosféru jsem kazil spíš já, protože nějak tohle privátové předstírání moc nemusím, neumím si to dostatečně vychutnat, zvlášť když mi bez mrknutí oka tvrdí jaký jsem sympaťák a jak ji to se mnou baví. Ale bylo to tak reálné, že stačilo na chvíli se přestat koncentrovat, nechat se unést a věřil jsem tomu. Jinými slovy, emočně mě přesvědčila, ale rozumově jsem chápal, že je to hra. V přestávce sama nabídla masáž a ptala se o čem chci mluvit. Ne jak některé co se hned ptají co dělám atd., většinou mi je to značně nepříjemné. Počítal se opravdu čas na pokoji, ne od dveří jak je někde zvykem.Na závěr mi poděkovala a dala pusu.
Orál
I když jsem měl jenom s gumou, tak můžu říct, že fakt umí. Jen mi přišlo takové divné, že s penisem jakoby občas narážela na patro, jako imitovala hluboký orál, nebo to byl hluboký orál? To jsem v tu chvíli nepostřehl, popravdě měl jsem jiné starosti.

Sex
To byl orchestr, když jsem jí řekl nějakou polohu tak jí zaujala s takovou razancí a vervou jako by se na to těšila. Aktivita úplně maximální, slovní doprovod úplně brilantní. Nebránila se chycení za vlasy, prostě maximálně vyhověla ve všem a sama ještě navrh přidávala, až jsem úžasem kroutil hlavou, jak je to vůbec možné. Jen jsem jí musel napomínat ať zpomalí, protože takové tempo bych nevydržel moc dlouho, myslím fyzicky, moc z toho sexu pak nemám když ze mě lije pot a jsem udýchanej.
Závěr
Pro mě je tohle opravdu vrcholný privátový zážitek, za ty peníze jsem toho dostal až příliš a bylo o mě až moc dobře postaráno, měl jsem pocit jako kdybych ještě ušetřil. Chci varovat slabší povahy a citlivky, tahle slečna opravdu může být návyková a ta závislost může být zdrcující. Když se chytíte do sítě, tak se z ní už nedostanete. Chtěl jsem s nořením definitivně seknout, ale po tomhle zážitku své rozhodnutí ještě zvážím.