Volám v podvečer na Londýnskou, bere to slečna Terezka.. a prý mohu přijít a vybrat si. Někdy hodně ovlivní, zda vůbec příjít, jak se telefonistka projevuje, v tomto musím pochválit slečny privátu Terezku a Mariku, méně pak trochu strojené jednání a mluvu managerky. Podle kamarádů z Prahy jim tam krátce předtím na privátě nornický kolega berniedernie rozbil sprchu, z čehož vznikl flame war na masherském fóru (máte tam křáp.. x bernie s tím neumí manipulovat..)

Sympaticky působí přivítání v SP

Dobře na mně působí i možnost výběru,

Většina těch dívek jsou krásně oháknuty, působí v prádle vkusně a sexy, žádný tyjátr, spíše decentně a mile. Musím uznat, že jsou tam opravdu velmi hezké dívky, skoro všechny, paní managerka má dobrý skauting...

Heidi -velmi sympatická, vitální dívka, líbila se mně hned při přivítání, souhlas se společnou sprškou , snad pod vlivem předchozího entreé berniederniho snad nechtěla riskovat další poškození sprchového koutu... Na přivítanou donesla malou lahvinku sektu, pozornost podniku v ceně .
Heidi - fotky jí spíše ubírají, vypadá skutečně atraktivně, je vyšší, tak 172cm, věkem 21-22 , pěkně dívčí formovaná postava, hezké boky a zadeček, menší prsa 1-2, ale krásně jemné, takové k pomazlení. Vůbec - celá měla takovou velmi jemnou, sametovou pokožku ..
Líbání za příplatek, dívka jen podala informaci, ale v kontextu mazlení nakonec bylo i bez příplatku. Stejně to je přece přirozené, příplatek za líbačku obecně nechápu jako normální.., buď to mezi těma 2 štimuje a jde to, anebo ani příplatek to nezachrání...
Ve sprše Heidi už docela aktivní, bylo vidět, že to bude dobrá hodinka. Pak přístup nenucený typu dělej si se mnou co chceš, což mi v podstatě nevadí. Pěkně se přivinula, roztáhla nožky jako gymnastka, a nechala se skvěle ošukat, orálek jsme vynechali, za to dali dobrý sexík, dvě poctivá čísla.
Má moc pěkně tvarované boky, pozorovat ji zezadu stojí zato. Nijak nespěchala k ukončení, i když jsem odhadoval, že je hodinka už za námi, je vidět, že ještě u ní převažuje přirozenější jednání.. byla na privátě jen velmi krátce.
Takže placeno 1500, hodinka stála rozhodně za to, věřím, že se holka nezkazí v tom průchoďáku.