Hledat  

Praha Sexy Prague Londýnská Heidi, 776 798 798

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Sexy Prague Londýnská Heidi, 776 798 798

Příspěvekod vulcan » pát 2. kvě 2014, 0:48

Privát v Praze Sexy Prague v Londýnské, patří trošku mezi pražská "pozlátka" :wink: . Dost špatně se kolem Míráku parkuje, lepší je tam jet hromadnou dopravou.

Volám v podvečer na Londýnskou, bere to slečna Terezka.. a prý mohu přijít a vybrat si. Někdy hodně ovlivní, zda vůbec příjít, jak se telefonistka projevuje, v tomto musím pochválit slečny privátu Terezku a Mariku, méně pak trochu strojené jednání a mluvu managerky. Podle kamarádů z Prahy jim tam krátce předtím na privátě nornický kolega berniedernie rozbil sprchu, z čehož vznikl flame war na masherském fóru (máte tam křáp.. x bernie s tím neumí manipulovat..) :D , k popukání..

Sympaticky působí přivítání v SP :idea: - otevře a velmi mile se usměje Scarlett a jde se po schodech nahoru, její kroutící prdelka na schodech pak nemá chybu ...
Dobře na mně působí i možnost výběru, :idea: slečny přicházejí do pokojíku postupně, podají ruku, představí se, usmějí se a políbí. Možná detail, ale jak se říká "ďábel je schován v detailu" :oops:
Většina těch dívek jsou krásně oháknuty, působí v prádle vkusně a sexy, žádný tyjátr, spíše decentně a mile. Musím uznat, že jsou tam opravdu velmi hezké dívky, skoro všechny, paní managerka má dobrý skauting... :oo: Výběr nakonec padl na Heidi.

Heidi -velmi sympatická, vitální dívka, líbila se mně hned při přivítání, souhlas se společnou sprškou , snad pod vlivem předchozího entreé berniederniho snad nechtěla riskovat další poškození sprchového koutu... Na přivítanou donesla malou lahvinku sektu, pozornost podniku v ceně .

_heidi-SP.jpg

Heidi - fotky jí spíše ubírají, vypadá skutečně atraktivně, je vyšší, tak 172cm, věkem 21-22 , pěkně dívčí formovaná postava, hezké boky a zadeček, menší prsa 1-2, ale krásně jemné, takové k pomazlení. Vůbec - celá měla takovou velmi jemnou, sametovou pokožku ..
Líbání za příplatek, dívka jen podala informaci, ale v kontextu mazlení nakonec bylo i bez příplatku. Stejně to je přece přirozené, příplatek za líbačku obecně nechápu jako normální.., buď to mezi těma 2 štimuje a jde to, anebo ani příplatek to nezachrání...

Ve sprše Heidi už docela aktivní, bylo vidět, že to bude dobrá hodinka. Pak přístup nenucený typu dělej si se mnou co chceš, což mi v podstatě nevadí. Pěkně se přivinula, roztáhla nožky jako gymnastka, a nechala se skvěle ošukat, orálek jsme vynechali, za to dali dobrý sexík, dvě poctivá čísla.

Má moc pěkně tvarované boky, pozorovat ji zezadu stojí zato. Nijak nespěchala k ukončení, i když jsem odhadoval, že je hodinka už za námi, je vidět, že ještě u ní převažuje přirozenější jednání.. byla na privátě jen velmi krátce.
Takže placeno 1500, hodinka stála rozhodně za to, věřím, že se holka nezkazí v tom průchoďáku.
vulcan

Re: Praha Sexy Prague Londýnská Heidi, 776 798 798

Příspěvekod Dobermann » ned 4. kvě 2014, 6:40

A tobě to Vulcane štymuje s každou, to se musí nechat. Kdyby ty holky nemusely
odvádět desátek, asi by s tebou chodily zadarmo.
Panebože už ty sebeoslavný posty nemůžu ani vidět...
Nechápu proč takovej plejboj platí za sex? Ty můžeš oslovit každou
ženskou na ulici a hned rozta(hne)je...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod vulcan » ned 4. kvě 2014, 12:05

Dobermann píše:A tobě to Vulcane štymuje s každou, to se musí nechat. Kdyby ty holky nemusely
odvádět desátek, asi by s tebou chodily zadarmo.
Panebože už ty sebeoslavný posty nemůžu ani vidět...
Nechápu proč takovej plejboj platí za sex? Ty můžeš oslovit každou
ženskou na ulici a hned rozta(hne)je...

:D V pohodě, Dobermanne, Ty jsi v poslední době takový nervní, nevyrovnaný... nejdou Ti kšeftíky ?
Chce to trochu klidu a hned Ti bude více holek štymovat..
ty holky většinou vycítí, je-li ten chlap v pohodě.
Máš-li problém, svěř se..

Ale už dlouho, předlouho jsem od Tebe neviděl nějakou recenzi, jen občas nějakou jedovatou slinu,
nebo obhajobu Tebou preferovaných SOHO.
Ale to je vysloveně náhoda, že ?

Jinak, díky o péči o moji osobu. Ale neboj, já si nějak poradím, jak v placeném, tak neplaceném sexu. :oops:

PS. Heidi a Scarlett jsou opravdu milé, půvabné dívky.
Škoda, že nějaké podobné nejsou k mání v SOHO (až na drobné, občasné výjimky). Ale ty výjimky se najdou i jinde, na jiných privátech.
vulcan

Příspěvekod Dobermann » ned 4. kvě 2014, 13:09

Amatérský psycholog a ekonom Vulcan:) po akci mu holky se slzami v očích
vracejí peníze se slovy "ty jsi ve mně probudil šelmu":)))
Dobermann

Příspěvekod vulcan » ned 4. kvě 2014, 14:29

Nemáš co psát, a tak píšeš kraviny.
vulcan

Příspěvekod Dobermann » ned 4. kvě 2014, 16:19

Nemám co psát? Měsíc zpátky jsem tady hodil tři recenze z Blavy, v Brně nechodím, protože není kam. Ani v Sohu jsem nebyl
ani nepamatuju. Jak jsem napsal, poloha Soha pro mně nemá žádné velké kouzlo, takže tam chodím jen v nouzi nejvyšší. A ta je
v Brně vlastně pořád.
Pak jsem byl za sympatickýma holkama v Brně, které na mně působily takovým dojmem, že si nezasloužily, abych o nich napsal,
že se mi moc nelíbily. Tak než jim uškodit, radši jsem nenapsal nic.
Ale opravdu mi lezou na nervy ty tvoje samolibé recenze, ze kterých kouká tvoje donebesvolající ješitnost... fakt si zajdi
k psychologovi ty, aby ti vysvětlil, že to je porucha. A že se to máš aspoň snažit kontrolovat, když to nedokážeš ovládat...
Dobermann

Příspěvekod acx » ned 4. kvě 2014, 16:33

dopučil bych SZ, škodí vám to oběma .... , každý si udělá vlastní názor. :roll:
acx

Příspěvekod ADR » ned 4. kvě 2014, 17:37

Hele je mi jasný že to tady zase bude každému připadat že se cpu kam nemam protože nemám recenze na šlapky.Ale taky mě vždycky rozesměje jak je každá koc ráda že ji přijde opíchat Vulcan a vzájemné sympatie a líbání vyplynulo a podobně.
ADR

Příspěvekod cortex.bm » ned 4. kvě 2014, 17:49

acx píše: .... , každý si udělá vlastní názor.

Nemohu si pomoct, recenze od vulcana jsou pro normálního čtenáře sexprivátu věcné , přínosné. Nemám s nimi žádný problém, nevidím v nich žádnou ješitnost. Naopak jsem se v řadě případů jeho doporučením řídil a bylo to v richtigu. Škoda, že tu není více lidí, od kterých by se dalo něco dovědět, k věci. Dobermann zbytečně tady píše mimo význam vlákna, nic k věci. Připadne mně, jako by si hojil nějaký svůj komplex . Toť můj názor.
cortex.bm

Příspěvekod Dobermann » ned 4. kvě 2014, 17:54

TO máš pravdu, je to mimo vlákno. Ale jedna věc je jistá, nikdy jsem ještě nezažil, aby byl někde Vulcan nespokojenej,
a co jsem nezažil vůbec, aby nějaká šlápota skončila neukojená :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
takže mi ty jeho recenze moc nepomohly. von byl spokojenej i u těch nejprotivnějších a nejpitomějších holek co jsou
v branži.
heh vsadím se, že byl spokojenej i u Dášenky z Krkoškovy a vona ho prosila ať přijde příště zas :wink:
Dobermann

Příspěvekod nemesis000 » ned 4. kvě 2014, 17:58

ADR píše:Hele je mi jasný že to tady zase bude každému připadat že se cpu kam nemam protože nemám recenze na šlapky. .

ADR,
hele, to máš pravdu, že nemáš žádné recenze na šlapky,
když jsem se koukl na tvoje posty, tak Tvůj slovník jakoby Dobermannovi z tlamy vypadl. :D
Podobná témata, vymazané příspěvky.
Nevím jak Ty, ale já se zabývám spíše těmi ženskými, holkami, a ne norníky. Maximálně si řeknu, jestli to píše pasák či člověk zainteresovaný na tom byznysu nebo běžný norník.
nemesis000

Příspěvekod Dobermann » ned 4. kvě 2014, 18:05

pomooooooc :roll:
edit: teď koukám, že taky Lance7 má smazané příspěvky a taky chválí SOHO, to jsem taky já? :lol:
detektive jak to je?
Dobermann

Příspěvekod nemesis000 » ned 4. kvě 2014, 18:20

:cry: Ale kdepak, Dobermanne, lance7 je normální norník, to ty určitě nejsi,
podle mne, je lance7 na prsatky jako já a proč vymazal nějaké příspěvky nevím, můžeš se jej zeptat.
Mám pocit, že chválí jen tu Karolínu, se kterou má dobrou zkušenost (já taky) .
nemesis000

Příspěvekod sumiiik » ned 4. kvě 2014, 19:43

Já to jaksi nechápu,někdo tady hodí recenzi a hned se najde pár jedinců kteří si na tom léčí nějaké svoje mindráky. Nikdo přece nikoho nenutí aby recenzím kolegy vulcana věřil.Prostě si na to udělám svůj názor a basta.Já jsem v SP nikdy nebyl(je tam na mě dost draho,z principu),ale na jiných fórech tento podnik docela chválí,něco na tom asi bude.
Já bych Dobermannovi i jeho pochlebovačům doporučil ať si tam taky zajedou,vyzkouší a potom řeknou svůj názor jestli se tam holky takhle chovají jenom k vulcanovi nebo jestli je to tam standard.A přestat tady závistivě napadat.
sumiiik

Příspěvekod lance7 » ned 4. kvě 2014, 20:05

Dobermann píše:pomooooooc :roll:
edit: teď koukám, že taky Lance7 má smazané příspěvky a taky chválí SOHO, to jsem taky já? :lol:
detektive jak to je?

Ty příspěvky jsem smazal z toho důvodu, že nějaký dobrák se na ně odvolával, když se dožadoval toho, co jiný má proto, že chodí za ženskou pravidelně. A nezapomněl nabonzovat kde to vyčetl, kdo to napsal a pak už nebyl problém mě identifikovat. Následně jsem uznal, že to nebylo vhodné sem psát. Udělal jsem chybu, protože jsem si holt neuvědomil, že to tady nečtou jenom normální chlapi, ale taky bohužel ti, co se chovají jak idioti. Dobře mě tak - já bych totiž nikdy nevyslepičil ženské co jsem kde vyčetl...
Live to Ride...
lance7

Další

Zpět na Dívky mimobrněnské