Hledat  

Praha Mazlivky Lucemburská Sandra 737 542 349

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Mazlivky Lucemburská Sandra 737 542 349

Příspěvekod vulcan » pát 2. kvě 2014, 0:58

Privát Mazlivé studentky na Lucemburské na Vinohradech. 737 542 349
Telefonistka prý, že je volná Barunka, Sandra a ještě asi 3 dívky, že si mohu vybrat.
Jedu na Lucemburskou, v předsíni mně přivítala Sandra, poté dívčí přehlídka na pokoji, Barunka najednou nebyla k mání, zato Ivetka, Anetka, Andrejka a Sandra.

Pod dojmem předchozích kladných recenzí volím "začátečnici" Sandru . Nebyla to dobrá volba, ale mohu si zato sám.
http://www.mazlivestudentky.cz/zacatecn ... -2093.aspx
_maz sandra.jpg
_maz sandra.jpg (32.42 KiB) Zobrazeno 7227 krát

Sandra asi 23 let, v obličeji spíše nevýrazná holka, fotky spíše přidávají. Postava štíhlá, asi tak 173cm , spíše nevýrazné boky, prsa pěkná docela do ruky, ale ne moc pevné dvojky. Bledá pokožka, na ní docela dost pupínků, znamének. Postavou mně připadla jakoby byla nějak neaktivní, zborcená, určitě by to chtělo cvičit, zpevnit postavičku.. a hned by byl i lepší přístup k vlastnímu milování.

Na pokoji, jestli nechci nějaké něco navíc, příplatky atd. Společná sprška ano, ale mám počkat, že si odskočí.. Líbání ne, jen za příplatek. Povídám obvyklou mantru, že líbání je věcí sympatií a ty si za příplatek nekoupím. Kýve souhlasně hlavou ale stejně jen dostanu takové sesterské políbení . Povídá něco , že se tak přenáší infekce.. nicméně OB dělá, tam asi ty mikroby nepřeskáčí.
Vlastní sex průměrný, celkově stále taková nepohoda, neklid z předsíně, neustále tam někdo rušil a tedy i dívka byla z toho nervosní. Mám pocit, že se Sandra trošku pokazila, asi ji semlelo prostředí, v čemž není jediná. Možná byla unavená (nicméně to není omluva, tak si má raději dát pauzu..).
Většinou jsem u Mazlivek byl (u)spokojen, tady jsem s Sandrou neudělal terno.
Cena 1200, v ceně OB, čas bedlivě sledován, gel použit.
Věřím, že to u další návštěvy u Mazlivek dopadne lépe, snad odtud nebudou dívky odcházet do jiných mančaftů.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské