Věk: 19 let
Výška: 170 cm
Váha: 55 kg
Prsa číslo: 3
Po Evě si chci spravit chuť a doufám, že mi v tom Aria pomůže. V XX:55 (pět minut před domluveným termínem) volám do Sex No.1 a ohlašuji svůj příchod za Ariou. Operátorka mi sděluje, že jsem tam již dneska byl (to je nějaké omezení

Na privátě si odkládám boty a Eva mi dává na výběr ze dvou pokojů - „náš“ a sousední. Je mi to jedno, nevím, zda v něm nezůstanu sám. Takže dostanu ten, kde jsem strávil čas před hodinou a něco. Jsem instruován, abych zavřel dveře. A Eva mě opouští, pro dnešek snad úplně

Ve XX+1:10 se pro mne Aria vrací, abych šel do sprchy. Za pár sekund zjišťuje, že mě prý „někdo předběhl“. Za pár minut se zase objevuje v pokoji, omlouvá se a už opravdu mohu do sprchy. Jelikož jsem se sprchoval předtím, strávím tam tak dvě minuty.
Ve XX+1:18 čekám v pokoji sám, osprchovaný. Aria se vrací v podprdě a tangách, za postavu se stydět nemusí. Již namalovaná. Ptá se, zda nečekám moc dlouho. Nee. Předpokládám, že časomíra běží až nyní. Tak proč to hrotit... Netuším, jak moc se mýlím

Aria bere do ruky kondom a sděluje mi, že orál s kondomem nedělá

Po návratu ze sprchy se oblékám. Aria se vrací, oblečená v bundě spěchá na jídlo. Veškerá konverzace proběhne až nyní a při společné cestě výtahem. Před opuštěním domu se loučíme.
Stejné fotky jsem nalezl u Leny a Nikoly (samozřejmě pozdě)

Spravím si chuť aspoň ve ShowParku?
Úpravy vyhrazeny.