|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Věk: 20 let
Výška: 172 cm
Váha: 54 kg
Věk: 25 let
Výška: 153 cm
Váha: 48 kg
Věk: 28 let
Výška: 165 cm
Váha: 60 kg
Věk: 25 let
Výška: 153 cm
Váha: 48 kg
Věk: 19 let
Výška: 170 cm
Váha: 57 kg
Solo2 píše:Ahoj lidi ,ještě pořád funguje?
Lukes19 píše:Ahoj, navštívil jsem nově otevřený Showpark na I.P. Pavlova… Oproti minule lokaci je podnik na rušném místě, budova je označena logem, takže se o moc velké diskrétnosti bavit nedá. Přímo za vstupními dveřmi je turniket a u nej chlapík co vybírá 450 Kc za vstup. Upozorňuje, ze dole holky neoslovuji zákazníky, naopak je musí oslovit sám zákazník.
Po zaplacení vstupného jsem vystoupal pár schodů do hlavní části. Po levé straně byl bar, po pravé straně posezení. Všechny holky byly rozprostřeny kolem jednoho místa, takže někdo stydlivější by mohl mít s oslovením problém. Většina přítomných holek vzhledově vypadala kolem 25-30 let, 2 vypadaly hodně mladě. Ja si koupil předražené pití a prošel jsem všechna patra s holkama. V patrech to vypadalo podobně jak v Showparku v Holešovicích s tim rozdílem že na každém patře stála ve dveřích jen 1 holka, velká slabota. Z toho jen jedna mladší, jinak starší, ne moc hezké….
Nakonec jsem znovu sešel dolů. Jedna z holek mě tam i přes to co říkali oslovila, ale moc se mi nelíbila, tak jsem ji slušně odmítnul. Nakonec jsem si vybral mladou, brýlatou holku. Následoval rychly pokec, domluva na ceně a přesun na pokoj.
Nepamatuji si na jméno, ale mělo ji být 26 let, původem byla z Francie. Na pokoji jsem byl požádán o 3000 Kc za 30 minut. Následoval striptýz, měla dost hezké a pevné tělo. Po striptýzu jsme se přesunuli na postel. Kouřila dost dobře, vystřídali jsme pár poloh a následoval finish. Celkově při akci byla dost aktivni a snažila se. Po finiši následovala ještě krátká masáž a pokec. Po sprše se mnou sešla dolů, kde jsme se rozloučili.
Cože?Tttttttři tácy za 30 minut?
No to bych si ho twl rači usekl!
![]()
Abych to shrnul, tak to byl celkem fajn zážitek, jen skrz cenovou politiku to neni na nějaké časté navštěvování
lance7 píše:Naprosto souhlasím s "bleha", který ani po 9 letech na tomto fóru neumí správně reagovat pomocí citace![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků