Rád bych se podělil o zkušenost, a zároveň varoval před touto hrůzou z modrýho webu. Nikde jsem nenašel, nebo nepoznal. Pokud už tu je tak sorry, a prosím o sloučení.
https://www.amateri.com/cs/lide/2909343/NikoletPraha
NEJSEM CIGANKA!!!
Jsem 25ti letá- normal postavy
PRAHA 5 SMÍCHOV!!!
Po dlouhé době nabízím sex za FO tady v Praze !!
anal ( dámský i pánský ),Oral, lizani, líbání, prstění, masáž, piss , sex
1000kc - Rychlovka
1300kc - půl h
1800kc - hod
Samotný orál- 1000kc ( 15-20min )
Domluva na AM, číslo mi nedala. Komunikace OK, mohla hned. Měl jsem cestu Prahou zrovna kolem, tak jsem do toho šel. Navedla mě jak uvádí v inzerátu na apartmány Smíchov, poslala kod ke dveřím a napsala patro. V bytě bordel, oblečení poházený všude a na všem. Jinak ale čisto (jasně, není to její byt ale pronajatý na tři dny).
V prvé řadě je to polokofola, ne že ne. Ale pořád byla milá, dal jsem ji 1300/30 s OB a šel do sprchy. Přišel jsem ze sprchy, a už to byla úplně jiná baba. Na kozy moc nesahej, udělej se rychle mám po tobě dalšího. Když už jsem tam stál říkám si, že to nějak dám, ale OB jsem si nakonec rozmyslel. Baba má už docela břicho a prdel, nic moc pevnýho, jedině ty kozy se aspoň daly. Vypadlo z ní že dělá na střídačku ještě v Budějovocích. Otrávená, furt hypnotizovala mobil. Orál o ničem, nebavil mě, a ji evidentně taky ne. Furt kecy jak mi nestojí a že škoda gumy apod. Šukat jedině zezadu, protože koníčka prej nedělá - moc práce. Pořád aktivně nabízela anál za příplatek, chtěla z toho vytřískat co nejvíc. Za deset minut připomněla že už se mám udělat že má po mně dalšího. Jak mě to nebavilo tak jsem to urychlil a udělal se do gumy. Říkám že hodím sprchu a vypadnu. Na to se teda netvářila, že borec už stojí za dveřma (bylo 21 minut od příchodu).Řekl jsem že to není můj problém, mám zaplaceno 30 minut. To po mně málem hodila telefonem, byla nasraná až hrůza. Dal jsem sprchu, oblíkl se, řekl ji že je úplně vygumovaná a šel. Před bytem jsem opravdu potkal borca (tímto zdravím, měli jsme jít na to pivo ). Řekl jsem mu v kostce co a jak, naštěstí se zachoval rozumně a šel semnou pryč. Ty výhružný zprávy co jsem pak dostal nebudu ani komentovat.
Takže výsledek, vyhněte se obloukem, pokud můžu radit.