Privát jsem už popisoval, je pod hradbami Vyšehradu, v menší nenápadné ulici, samotný byt je až nahoře, půdní vestavba, a nádherný výhled na Hradčany.
K Valerií jsem se nakonec dostal, přes sněhovou bouři, sibiřské podmínky. Auto raději nechal pod viaduktem dole a vyklusal pod Vyšehrad, pak nejel výtah, tak jsem vyklusal i schody.. docela dobrá rozcvička, když jsem se vracel, výtah už jel..
Valerie je velmi príjemná dívka, http://www.privat-golden-eye.cz/divky.php?girl=Valerie
oproti fotkám trošku má silnější stehna a zadeček, ale - pro horňáky - má opravdu krásná pevná prsa 3

Dohodnutá byla hodinka, společná sprška - pro rejpaly - vešli jsme se do sprchového kouta v pohodě a pak do modrého pokoje s nádherným výhledem na zasněženou Prahu ....
Oproti dříve navštívené Nikol to byla poctivá hodinka, jak časově, tak přístupem.

Valerie ráda jak mazlení, tak i trochu tvrdší sex, v nabídce má i anál, slabší SM a fist, mimochodem.., to já nevyužil.
Pěkně jsme si taky popovídali a byla to po všech stránkách příjemná hodinka.
Tak, jak se zmínili už další norníci na masheru , Valerie bude v GE jen krátce do ledna, tak kdo chce poznat tuto dívku, ať neváhá.
Cena za hodinu 1100 Kč, příplatky žádné, hodina se měří od příchodu ze sprchy, v případě Valerie.