Nikol http://www.privat-golden-eye.cz/divky.php?girl=Nicol
mladá, 20 letá dívka, menší postavy 160cm 53kg, podsaditější, drobná prsa 1 - 2.
Fotka jí mírně přidává, má trochu silnější stehna a zadeček, ale je to spíše na posouzení každého. Trochu na můj vkus to přehání s makeupem.
Domluva na hodině, slečna je v GE krátce, ale zkušenosti již má z jiných privátů v Praze, a trošku profi návyky.
Tentokrát žádná společná sprcha, a tak při zahájení CD skladby uplynulo aspoň 15 minut než jsme se oba sešli na pokoji.
Nikol byla trošku ve stressu, aspoň mně tak připadala, přístup nebyl ani špatný, ani nijak moc prima, působila na mně jako by byla unavená nebo nervózní.
Docela taky byl vedle hluk z vedlejšího pokoje, což se mně v GE ještě nikdy nestalo. Příčinu jsem poznal až později, jiná slečna byla ještě trochu více společensky unavená..
Nikol má drobná, ale pěkná, jemná prsa, jemnou pokožku jako mají dvacítky.. orálek a vlastní klasika byla spíše bez nasazení a nějakého osobního projevu. Po dohrátí CD a poslední skladby Golden Eye .. Tina Turner.. se chtěla nejprve sama osprchovat, prý jí to déle trvá, což tedy trvalo - asi 15 minut - přísla už zase oblečená a namalovaná..., a pak já do sprchy... myslím, že by to mělo být v opačném pořadí, zdržovala sebe i mne.
Z mého pohledu to na opáčku u této dívky rozhodně není. Nedá se to srovnat třeba s přístupem u Karin.
cena 1100 Kč za hodinu, příplatky žádné.