Příjemně telefonistka překvapila, pracuji non stop, klidně přijeď, na místě si vybereš, máme tu 3 priváty vedle sebe.
No, věděl jsem to, že ta Tyršova je v tom charakteristická.
Dorazil jsem do centra, parking v noci docela šel, předtím mně drátovali policajti, dýchal jsem a mladí kluci se evidentně nudili, prý Kryštof.

Na Tyršové jsem dole prozvonil, bzučák, pak výtah, 5 patro a schodečky.
Holky se už houfovaly, bylo kolem 0,45, trochu unavené , ale usmívaly se všechny 4, měl jsem na výběr mezi Beátou, Angelínou, Katkou a ještě jednou, už nevím jméno. Fajn vypadala hlavně Beáta a Katka, nakonec jsem kývl na Katku, jemná drobná blondýnka.
Zavedla mně do sektoru vlevo, asi tedy spíše AngelsPrague. co já vím..
pěkný půdní byt, Katka byla v obličeji pěkná, přívětivá, menší, trochu oplácanější postava, prsa 2. Na privátě není dlouho a profi návyky nemá.
Souhlasila se společnou očistou ve vaně, trochu zápolila s mixování teplé vody, mírně opařila mně i sebe, naštěstí mimo citlivá místa.
Zavedla mně do útulného pokojíčku, začala se mně věnovat, bylo vidět, že je jí mazlení hodně příjemné, krásně zvlhla, líbání jsem nepřiplácel, ale došlo k němu zcela přirozeně. Pak se chopila orálku, dělá OB v ceně, moc toto nepodporuji, ale tentokrát jsem se nechal kvalitně BJ-ovat
Začali jsem na koníčka, pak zezadu, ale klasika převážila, Katka je spíše taková mírně subinka, nechala se opravdu moc pěkně ojet, a hned se ptala, zda jsem spokojen. Uklidnil jsem jí, že jo, a aby byla v klidu a užila si to.
V mezičase jsem si ji trochu víc prohlédnul. Je asi 160cm vysoká, kolem 25 let, možná kousek víc, prsa dvojky, po dítěti, ale poměrně pevná, krásně vzrušivou pipinu.
No a druhé kolo, pak sprška. Zbývalo asi 10 minut, a tak jsme se mazlili, povídali, a zase to na mne přišlo, zvedl jsem tázavě hlavu, Katka vzrušená taky, tak ještě kolem 2.AM potřetí, přetáhli jsme trochu, ale nic se neřešilo, holka se tvářila spokojeně, a já byl plně zrelaxován
Celkově - Katka určitě není modelka, ale je příjemná, pěkná dívka, mladá žena, která se snaží vyhovět a umí si to užít. Otázkou je, jak by to probíhalo, v době odpoledního šrumu, ale věřím že moc odlišně ne.
Placení 1200 až po akci, potěšila důvěra.
Jinak má ceny 800 půlhodinka, stejně jako ostatní u těchto privátů, výběr asi z 10 - 12 dívek přes den - ve 3 privátech, hodinka 1200 Kč, vše včetně OB v ceně.