Hledat  

Amsterdam

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Amsterdam

Příspěvekod esuba » ned 1. kvě 2011, 14:42

Tak se chci podělit s norníky o svoje zahraniční skušenosti tentokráte z Nizozemnského hlavního města Amstru.
Asi znáte nebo Vám něco bude říkat red light district...Nachazí se v středu města podél řeky Amstel.Ceny jsou 50 euro za 20minut,ale dalo by se spíš říct že je to 50 euro za jedno číslo pokud jste rychlejší.Poprvé sem to nevědel udělal jsem se asi za 5min :roll: a čekal jsem že bude další kolo ale holka mi naznačila že tady jsou jiné pravidla a že jednou a dost...leda že bych zaplatil další pade...Příšte sem si dal pozor..Je tady velice pestrá směs národností Jižní Amerika,Evropa něco z Asie a u kostela oude kerk jsou černošky...a jsou zde i shemalky.Poznáte je tak, že jejich kabinky jsou osvětleny fialově kdežto jiné holky mají osvětlení růžové.Smlouvat se občas dá ale to je velice individuální.Jsou zde mračna turistů a v ve velmi úzkých a frekventovaních uličkách na začátku rld. dávejte bacha na šrajtofly.
---------------------------------------------------------------------------------------

Norníci nemáte někdo skušenosti z těchto měst? Hamburg,Palma(Mallorca) Malága(šp) Palermo(sic) athnény(ř) Byl bych vám moc vděčný za Vaše tipy prosím sz.díky
Pokud někdo chce jeste neco vedet tak at se mi ozve a já pomuzu.

Esuba
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Re: Amsterdam

Příspěvekod brnak83 » ned 20. říj 2013, 3:41

Joo Amsterdam, tam je to pěkné! Hodně milých slečen se vystavuje ve výloze, jen si vybrat :)
brnak83

Zpět na Dívky mimobrněnské