Navštívil jsem v Olomouci můj vůbec první privát. Na slečnu jsem narazil v seznamce náhodou, byla milá, příjemné vystupování, poslal fotky a vypadala moc pěkně, krásné oči a úsměv, až jsem si říkal, že to není možné, že by nějaká taková mohla existovat. I kdys s velkou ostýchavosti jsem se rozhodl, ze to zkusím, když jsem to chtěl zkoušet předtím, tak mne odradilo vystupování žen, odsekávání, falešné fotky atd..Dojel jsem do Olomouce a volal ji , domluvili jsme se kam mám přijet a kdy a bylo. DOjel jsem na místo určení. Musím říci, že když slečna otevřela tak jsem zůstal stát, oči a úsměv mnohem krásnější jak na fotkách, krásná postava, sexi oblečení a přívětivé přivítání. Chvíli jsme si povídali, dal jsem si sprchu a šlo se na věc, nemohu hodnotit jinak, než vše za 1. Líbání, orálek, sexík samotný, análek. Vážně vše super. Dělá to prý jen brigádně. Musím vám ale říct, že je mi líto takové příjemné a pěkné ženy, když má takový přívýdělek, i kdyz je to samozrejme jeji vec. ALe potkat ji nekde na zábavě, tak ji určitě chci poznat vícero, i když i ted bych rád víc poznal, ale pochybuju že bude mít zájem. Sídlí v centru, ulici si již nepamatuji, byla tam sama v bytě alespon myslím
Prostě první zžitek a jsem unešený jak ze slečny tak ze sexu..Určitě ta mzavítám znova a ne jen kvůli sexu ale i kvůli popovídání