gogo123 píše:Něco pro ty co jezdí přes Ostravu:
Karolína 737608098 ...píše: určeno pro náročnější klienty...Hrabůvka, Plzeňská ul.
Jsem náročný a tak jsem zavolal. Nečekaně přišla krásná holka cca 21 let s velmi pěkným obličejem a krásným tělem, štíhlá s prsy č. 4. Zaplatil jsem na Ostravu trochu více než je tam běžné a to 1000 Kč za h. Vše dělá s ochranou, nelíbá se, neprstíkuje, ani se nenechá lízat.....což jako dárce krve mi vyhovovalo. Tato studentka je mazlivá a milá, ve všech směrech krásná dívka, perfektně upravená a voňavá. Nedalo mi to a několikrát jsem udělal opáčko. Kdo je velmi náročný doporučuji. Škoda, že není v Brně.
Tak jsem nedávno taky pobýval na Ostravsku,
a oko mně spočinulo též na
Karolíně, bohužel byla nedostupná, a opakovaně,a nyní už vím proč.
Gogo123 ji zkrátka znedostupnil

, nejspíš opakovaně.
.... Ale přeju mu to.
Nejspíš ji chytil do té sítě.
U Syslice, na Plzeňské je to spíše výjimečný úlovek.

tak jsem se vydal v Ostravě či okolí hledat jiné pokojíčky. Celkově se dá říci, že je v Ostravě pěkně a úrodně, slečen na privátech opravdu hodně,
ceny někde 500 půlhodina 800 hodina, jinde o trochu víc 600/1000 či tak nějak podobně.
Většinou možnost výběru dívky na místě. Zkusil jsem štětsí ve Fifejdách, poblíž KOTVy, ulice Baarova, mají plošné bombardování v inzerci, spusta telefonů.... (736 241 662. 605 141 920) ale na místě spíše průměr. Některé opravdu vyjetiny, třeba Žaneta, Adriana, Ingrit - zkrátka to nejsou typy , kterým zrovna fandím...
Viděly můj mírně zklamaný obličej

,
takže prý zavolají další, po chvíli přišla prsatá 20 letá Kačenka,
ale mnou vytipované dívky Petra 18/176/3 , ani Daniela 27/173/2 s pěknou fotkou v Avízu tam nebyly, tak jsem udělal otočku.
Ceny tam byly 500 / 800, příplatky prý žádné, jen údajně za anál, kolik nevím..
Pak jsem ale měl štěstí, zavolal jsem na privát též na Fifejdách, ulice Ahepjukova Martina 605 065 328.
Asi 25letá, štíhlá dívka z Valašska, černé vlasy na ramena, menší prsa, milá od pohledu. Dohoda na hodinu, cena 900, žádné příplatky.
Na mé přání společné sprchy se dívala sice vyjeveně, ale souhlasila a musím říci, že se nám oběma teplá Niagára líbila.
Vůbec musím ocenit úroveň tohoto privátu po stránce čistoty, pořádku... vkus sice mají trošku prapodivný, veškerá architektura interiéru taková... barokní, šmarja

...
ale čistota a velké ručníky.
Pokoj s krásně velkým letištěm, puštěny líbivé oplodňovací melodie.. po chvili jsem poprosil raději o změnu CD.
Martina byla dobrá slečna asi 165cm, 25 let, spíše pasivní, ale u orálku nebývale aktivní. Mazlila se, líbala, což mně jako dárci krve nevadilo.
Čas nesledován, docela jsem se divil, asi není taková frekvence návštěv.. na privátu jsou údajně ještě 2 dívky, ale neviděl jsem je tam.
Parkování a navigace na místo činu bez problému.