Docela jsem si předtím užil jarního sluníčka a sportu, a čekala mne dlouhá cesta po německých dálnicích, takže poblíž Stuttgartu, jsem zvolil nutnou zdravotní zastávku.., asi 30 km před Stuttgartem, v Sindelfingenu je podnik typu free Laufhaus, se sugestivním jménem Erospark, 4 patrový, v klidné zahradní čtvrti. Nedá se ho nepoznat, má charakteristickou barvu, tedy spíše osvětlení.
Je to trochu něco jako Dům Relaxu, je tam restaurace, kde chlapi koukaj na Ligu mistrů , venkovní zahrádka, taková celková pohodička.
Vstup je tam volný, v jednotlivých patrech uvidíte opravdu dívky všech možných národů , od exotických jihoameričanek, Venezuela, Kolumbie, Brazilie, pak Asiatky Thajky, Korejky, nějaké černošky a pak Evropanky. Poměrně hodně Rumunky, Bulharky, Maďarky, Polky, dívky z Pobaltí. Docela dost Italek, Rusek, Španělek, občas nějaká Němka. A taky tam nejdete slečny ze Slovenska a Češky.
Docela si tam popovídáte, jak německy, tak anglicky Vám slečny rozumějí, i když slovní zásoba je spíše úzce zaměřená.

Občas zákazníky docela agresivně nahánějí, hlavně černošky.

České holky tam byly tentokrát jen ze západních Čech.
Jinak pro info, ceny za půlhodinku 30 Euro, hodina 50 Euro. Na světelné obrazovce dole je schéma pokojů, dívky mají uvedeny zdravotní testy, které absolvovaly.
Za žádnou dívkou jsem nešel, už předtím jsem, ještě ve Švýcarsku navštívil dívku, co byla loni krátce na 2 privátech v Brně.. Bližší lokaci, pro její diskrétnost neuvádím, třeba se zase v Brně objeví. Ceny tam má opravdu trošku v jiné kategorii.