Hledat  

Německo Sindelfingen (Baden -Wurtenberg)

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Německo Sindelfingen (Baden -Wurtenberg)

Příspěvekod vulcan » stř 4. dub 2012, 0:43

Možná to někomu bude užitečné, i když je to dost daleko.. Pojedete-li třeba někdy z lyžovačky v Alpách (francouzských nebo švýcarských) směrem na Stuttgart a pak dále na Prahu.
Docela jsem si předtím užil jarního sluníčka a sportu, a čekala mne dlouhá cesta po německých dálnicích, takže poblíž Stuttgartu, jsem zvolil nutnou zdravotní zastávku.., asi 30 km před Stuttgartem, v Sindelfingenu je podnik typu free Laufhaus, se sugestivním jménem Erospark, 4 patrový, v klidné zahradní čtvrti. Nedá se ho nepoznat, má charakteristickou barvu, tedy spíše osvětlení.

Je to trochu něco jako Dům Relaxu, je tam restaurace, kde chlapi koukaj na Ligu mistrů , venkovní zahrádka, taková celková pohodička.
Vstup je tam volný, v jednotlivých patrech uvidíte opravdu dívky všech možných národů , od exotických jihoameričanek, Venezuela, Kolumbie, Brazilie, pak Asiatky Thajky, Korejky, nějaké černošky a pak Evropanky. Poměrně hodně Rumunky, Bulharky, Maďarky, Polky, dívky z Pobaltí. Docela dost Italek, Rusek, Španělek, občas nějaká Němka. A taky tam nejdete slečny ze Slovenska a Češky.

Docela si tam popovídáte, jak německy, tak anglicky Vám slečny rozumějí, i když slovní zásoba je spíše úzce zaměřená. :oral:
Občas zákazníky docela agresivně nahánějí, hlavně černošky. :oo: Exotické typy nejsou nic pro mne, utvrdil jsem se v názoru, že nej jsou naše moravské a české holky.
České holky tam byly tentokrát jen ze západních Čech.
Jinak pro info, ceny za půlhodinku 30 Euro, hodina 50 Euro. Na světelné obrazovce dole je schéma pokojů, dívky mají uvedeny zdravotní testy, které absolvovaly.
Za žádnou dívkou jsem nešel, už předtím jsem, ještě ve Švýcarsku navštívil dívku, co byla loni krátce na 2 privátech v Brně.. Bližší lokaci, pro její diskrétnost neuvádím, třeba se zase v Brně objeví. Ceny tam má opravdu trošku v jiné kategorii.
vulcan

Re: Německo Sindelfingen (Baden -Wurtenberg)

Příspěvekod brnak1 » pát 6. dub 2012, 19:57

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 18:52, celkově upraveno 1
brnak1

Příspěvekod vulcan » pát 6. dub 2012, 20:22

brnak1 píše:Těch laufhausů je v Německu plno. Já se divím, že to neroste jako houby po dešti i v Česku. Pěkně u dálnice za benzínkou, vždyť to musí vydělávat víc než ty předražený kluby který stejně většinou zejí prázdnotou.
Jak tam vypadaly ty Asiatky? Pěkný mladý nebo vysloužilý pracovnice?
To Švýcarsko je drahý samo o sobě? Jaký jsou tam ceny? To asi nebude 50 éček jak v Německu. Holky tam teď můžou dělat legálně, to je asi výhoda.

brnak1
ano, máš pravdu, myslím, že i v Česku by to bylo podnikatelsky úspěšnější než kluby.

Asiatky tam byly především Thajky a asi jedna Korejka. Já na Asiatky moc nejsem, tak jsem si je zvlášť neprohlížel.
Ve Švýcarsku nemám přehled, asi je to průměrně dražší, jako skoro vše oproti EU. Prý jsou tam priváty některé dražší, kolem 80 - 100 Euro, aleněkteré i jako v Německu, záleží od místa.
vulcan

Příspěvekod jemný01 » ned 27. kvě 2012, 18:14

Vulcane, nevíš náhodou, kam zmizela Dominika z Kotlářské? Malá, křehká, asi 25letá blondýnka. Prý měla nasměrováno do Švýcarska. Možná už je zase zpět. Patřila mezi moje nejoblíbenější v Brně.
jemný01

Příspěvekod vulcan » ned 27. kvě 2012, 18:31

jemný01 píše:Vulcane, nevíš náhodou, kam zmizela Dominika z Kotlářské? Malá, křehká, asi 25letá blondýnka. Prý měla nasměrováno do Švýcarska. Možná už je zase zpět. Patřila mezi moje nejoblíbenější v Brně.

jemný01,
pamatuji si na tu Dominiku, měla fotky u zrcadla.. :D myslím, že byla nějakou dobu v Praze, aspoň tedy ty stejné fotky tam byly..
Ale ve Švýc. je asi tolik podobných zařízení či privátů, že by musela být náhoda na ni narazit.
vulcan

Příspěvekod jemný01 » pon 28. kvě 2012, 10:31

Dík, Vulkane. Já jenom, jestli se náhodou nevrátila a já to prošvihl. Tyhle krásky asi nemají důvod. Nebo už si ji někdo stáhnul jen pro sebe. Moc bych se nedivil. Byla opravdu skvělá a šikovná. Taková nějaká mi teď v Brně dost chybí..
jemný01

Zpět na Dívky mimobrněnské