Hledat  

ZNOJMO a okolí - nové

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: ZNOJMO a okolí - nové

Příspěvekod petras60 » pon 1. črc 2024, 16:02

Potetovaná cikanka humus.
petras60

Příspěvekod bleha » stř 3. črc 2024, 21:43

Kdo chce vidět živé strašidlo, tak to stálo onehdy směrem od Znojma na Chvalovice v kopci, když se mine odbočka vlevo na Vrbovec, tak o kousek dál vpravo je to trochu zarostlé a cesta k vysílači. Strnule zhulený pohled, špinavě blond, fakt hrůza :lol: Ještě další nejmíň půlhodinu jsem konsternován přemýšlel, kdo na to může vlézt a vůbec za kolik? 200.- je moc! :D
Když jsem pak jel za pár hodin zpátky, tak nad tímto prostorem od Chvalovic seděla na bobku pod stromem u odbočky do vinohradů potetovaná tmavovláska s kabelkou a uhrančivě po mě čuměla, o kus dál už si asi někdo s dodávkou nějakou takovou odvážel dál do polí ::oral:: o:-o Strašidlo v pozici sochy bylo furt na místě :lol: Asi to tam pěkně valí, ale prakticky vyzkoušet fakt nemám odvahu :D
bleha

Příspěvekod Petr38 » pát 12. črc 2024, 18:42

Čoki / Nela
https://www.amateri.com/cs/lide/2005898/Coki9325ova
https://www.instagram.com/cokii_k/

Nedbal jsem varování a z hlouposti chtěl zkusit tu Čoki alias Naomi. Komunikovala jen přes SMS, ale nedařilo se mi od ní zjistit cenu, ale schůzku se domluvit podařilo.
Pak mi sdělila, že nemá prostory, tak prý jedině v autě.
Z komunikace celkově bylo patrné, že moc rozumu nepobrala.

Na místě mě pak nechala 10 minut čekat. Až v autě mi sdělila cenu... prý 3.000 za hodinu.
Což je úplně mimo, obzvlášť v autě a navíc to není žádná kráska (vzhledově spíše odpudivá). Jiné slečny v autě ve Znojmě stojí 1.000 až 1.500.
Takže jsem ji zase vysadil.

Opravdu tupá cikánka, víc bych to nerozebíral...
Petr38

Příspěvekod Petr38 » sob 13. črc 2024, 15:45

Aneta, 40 let
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/aneta-4777/

Navštívil jsem Anetu. Oceňuji bleskurychlou domluvu. Z hlediska postavy to sice není žádná modelka, ale má poctivé ženské tvary. Za půl hodiny análu chtěla 2.000, hodinu prý anál nezvládá.
Když jsem jí ho strkal do zadku, tak u toho vydávala zvuky, co mě vzrušily natolik, že jsem se udělal hned, jak jsem do jejího análu pronikl (a to jinak mívám výdrž poměrně značnou).
Dalšího análního styku už nebyla schopna, takže jsme měli běžný vaginální sex.
Poměrně dobrý! I ona říkala, že to bylo fakt dobrý.
Takže vcelku fajn, ale krátké a vzhledem k tomu i poměrně drahé... dva litry za půl hodiny jsou na můj vkus zkrátka moc.

Jinak, bohužel se nelíbá, i orál je s gumou, čehož nejsem zastáncem a vaginálně prstit ji lze pouze v rukavicích (u análního prstění to neřešila).
Petr38

Příspěvekod luli » ned 14. črc 2024, 12:24

Nedbal jsem varování a z hlouposti chtěl zkusit tu Čoki alias Naomi. Komunikovala jen přes SMS, ale nedařilo se mi od ní zjistit cenu, ale schůzku se domluvit podařilo.
Pak mi sdělila, že nemá prostory, tak prý jedině v autě.
Z komunikace celkově bylo patrné, že moc rozumu nepobrala.

Na místě mě pak nechala 10 minut čekat. Až v autě mi sdělila cenu... prý 3.000 za hodinu.
Což je úplně mimo, obzvlášť v autě a navíc to není žádná kráska (vzhledově spíše odpudivá). Jiné slečny v autě ve Znojmě stojí 1.000 až 1.500.
Takže jsem ji zase vysadil.

Opravdu tupá cikánka, víc bych to nerozebíral...

zato já bych to rozebral ... na jeji fotky se stačí podívat na instagramu , já ji měl ještě když dělala na privatě na lužické , velice sexy pohledný a milí píchadlo ... viděl sem ji i nedávno a nevypadalo že by byla horší ,spíš měla dítě ale pořád štíhlá . A co se ceny týká ,tu si dělá podle toho jak vypadá tvoje auto a jaká je sympatie k tobě ...takže specialně pro tebe 3000 :D ceny ve znojmě 2500 + výběr mizernej ,takže žádnej vejvar ,jinak silnice ke chvalovicim.... a 2 litry je i tak dost a v autě blbý. NHolky bych nešpinil ,jen se přizpusobujou tomu co sou schopný dostat od píchačú ... jinak pozdravuju všechny odvážný píchače a mrdání zdar
luli

Příspěvekod petras60 » ned 14. črc 2024, 17:10

Co tady píšeš za kokotiny je to děcka už má 2,hnusná jak prdel,30 je není ani náhodou na to bych nevlezl ani zadarmo kámo a to mi je 64 let.
petras60

Příspěvekod paul40 » úte 16. črc 2024, 4:17

Napíšu to stručně. Tělo má Čoki (30) po dvou dětech parádní, je vždy voňavá , tetování ma vkusné a mrdá skvěle. Její problém je, že nejde s každým. S důchodcem zadara rozhodně ne.
paul40

Příspěvekod petras60 » úte 16. črc 2024, 7:57

Odpovím stručně na Lužický jsem byl mockrát byli tam dost dobré holky škoda tohoto privátu.Byl jsem aji za Čoki,ale kdýž otevřela a viděl sem to, byla to moje jediná otočka na Lužický na to bych nevlezl ani zadarmo a nejsem sám víme dobře co je to zač ve Znojmě.Máme to každý jinak,ale toto opravdu ne.
petras60

Příspěvekod luli » úte 16. črc 2024, 18:32

petras60 píše:Co tady píšeš za kokotiny je to děcka už má 2,hnusná jak prdel,30 je není ani náhodou na to bych nevlezl ani zadarmo kámo a to mi je 64 let.

ty budeš asi dobrej reta.. . za kým chodils ,za modelkama? rozhodně ne na lužický , kolik tam bylo hezkejch holek ? hele dědo ... neviš co píšeš zřejmě nějakej stařeckej komplex se vzpamatuj . Když si dal otočku tak jak něco mužeš vědět evidentně si s ni nebyl a teď jako otočkář chceš dávat reference ? Tak trochu trol .. nemyslýš ?
luli

Příspěvekod Vincentt » pát 19. črc 2024, 19:26

Tak doufám, že se shodneme aspoň na tom, že 3000,- za hod. je malinko přes čáru...ještě dva roky zpět jí stačil 1000, - se vším všudy :)
Vincentt

Příspěvekod bushmills » sob 20. črc 2024, 7:58

Vincentt píše:Tak doufám, že se shodneme aspoň na tom, že 3000,- za hod. je malinko přes čáru...ještě dva roky zpět jí stačil 1000, - se vším všudy :)

Neshodnete, protože on nemyslÝ :lol:
bushmills

Příspěvekod nikdydost » stř 4. zář 2024, 9:07

Čau chlapi.
Nějaká recenze na Martinu, co je teď ve Znojmě?
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/martina-2255/
Nikde jsem nenašel, ani v jiných fórech.
Klidně do SZ, vyměním za zkušenost s černovlasou Luckou u Chvalovic.
nikdydost

Příspěvekod sumiiik » stř 4. zář 2024, 17:50

nikdydost píše:Klidně do SZ, vyměním za zkušenost s černovlasou Luckou u Chvalovic.

Zkušenost s čenovlasou Luckou od Chvalovic buď napiš tady veřejně nebo si ji strč někam...
Co to je za blbost vyměňovat si recenze v SZ ?? :shock:
sumiiik

Příspěvekod Dobermann » ned 8. zář 2024, 11:35

byl jsem za ní kdysi v Prostějově. mladší žena, trochu silnější podvozek, na krátko, pěkný obličej celkem, píchala obstojně, bavilo ji to. párkrát jsem se za ní ještě chystal, hostovala v Uherském Hradišti i Olomouci, ale nakonec na to nedošlo.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod nikdydost » stř 11. zář 2024, 12:51

Díky Dobermann. Nevydržel jsem a šel jsem ještě před tvou odpovědí.
Malá, na krátko střižená blondýna s brýlemi. Obličej hezký, postava jiná než na fotkách. Fotky asi její, ale tak před 10 lety. Kouří hezky. Sex bohužel nebyl dobrý. Nezakazovala nic, co jsem chtěl, ale byla u toho potichu bez jediného vzdechu či náznakuvzrušení, jako s nafukovací pannou.
Nabídla i autoerotiku s vibrátorem, ale opět bez jakéhokoliv zvuku. Pak masáž a tu teda umí.
Cena 1500 půlhod.
nikdydost

PředchozíDalší

Zpět na Dívky mimobrněnské