Nedbal jsem varování a z hlouposti chtěl zkusit tu Čoki alias Naomi. Komunikovala jen přes SMS, ale nedařilo se mi od ní zjistit cenu, ale schůzku se domluvit podařilo.
Pak mi sdělila, že nemá prostory, tak prý jedině v autě.
Z komunikace celkově bylo patrné, že moc rozumu nepobrala.
Na místě mě pak nechala 10 minut čekat. Až v autě mi sdělila cenu... prý 3.000 za hodinu.
Což je úplně mimo, obzvlášť v autě a navíc to není žádná kráska (vzhledově spíše odpudivá). Jiné slečny v autě ve Znojmě stojí 1.000 až 1.500.
Takže jsem ji zase vysadil.
Opravdu tupá cikánka, víc bych to nerozebíral...
zato já bych to rozebral ... na jeji fotky se stačí podívat na instagramu , já ji měl ještě když dělala na privatě na lužické , velice sexy pohledný a milí píchadlo ... viděl sem ji i nedávno a nevypadalo že by byla horší ,spíš měla dítě ale pořád štíhlá . A co se ceny týká ,tu si dělá podle toho jak vypadá tvoje auto a jaká je sympatie k tobě ...takže specialně pro tebe 3000
ceny ve znojmě 2500 + výběr mizernej ,takže žádnej vejvar ,jinak silnice ke chvalovicim.... a 2 litry je i tak dost a v autě blbý. NHolky bych nešpinil ,jen se přizpusobujou tomu co sou schopný dostat od píchačú ... jinak pozdravuju všechny odvážný píchače a mrdání zdar