V telefonu má neutrální tón na všechno bez řečí odpoví ceny 700/1000. V telefonu jsem se ptal na líbání a bylo mi řečeno, že se nelíbe, když jsem ji pak viděl naživo, tak mi bylo jasný, že jí nelíbe ani její starej. Má opravdu špatný chrup, pár zubů ve předu dokonce uražených.
V obličeji vypadala nic moc, prorovnal bych to k mladší a škaredější sestře Debry Morgan ze seriálu Dexter. (viz poslední foto)
Ale tělo bylo opravdu jak na fotkách, luxusní tak jsem do toho šel...
Velmi mě pobavilo, když na posteli ležela osuška, připravená na to, aby jsme na ní souložilli, ale to jsem nevěděl, že sranda ani zdaleka nekončí...
Šukal jsem jí na misionáře, potom jsem ji vzal na koníčka a po dvaceti minutách jsem se udělal. Stáhnula mi kondom utřela mi ptáka a žeprej jestli se půjdu vysprchovat...

Říkám jí co blbne, vždyť mám zaplacenou hodinu a ona teda, že by mi ještě mohla udělat masáž... Já jí říkám, že přece jestě budeme pokračovat a to na mě vytřeštila oči jak kdyby viděla nějaký přízrak a nechtěla tomu vůbec věřit.
Abych se trochu zrealaxoval tak jsem jí na 5minut teda tu masáž povolil, ale stejně to bylo takové šmrdlání po zádech. Potom jsem řekl, že jdem o pět na věc a všiml jsem si že má úplně červenou a sedřenou pipinu, jak jsem jí daval do těla...
Začal jsem do ní solidně bušit ze zadu přitáhl jsem si jí trochu za vlasy a ona začala řvát jak kdybych jí ty vlasy trhal, no nic pokračovali jsme, zase na koně... potom na mě vyžadavala polohu na boku, ale to jsem odmítl, tuhle polohu nenávidím, tak jsem jí dal na misionáře, holka pochopila že bych ji šukal do nekonečna a tak začala vyvíjet hodně velkou snahu, abych se udělal a šlo jí to dobře, když se chce tak to jde.

Po cestě domů jsem pak zjistil, že mám pořádně naraženou oblast nad penisem, od toho jejího kostnatého těla, možná by holka mohla trochu přibrat.
Jinak ještě zdůrazním ,že má opravdu nádherné kozy, přímo ukázkové, velké, pevné, muchlal jsem je, cumlal, nejvíc jsme si s nimi vyhrál v poloze na koníčka, jak je mým zvykem...
Pokud hledáte diskrétnost tak tenhle privát opravdu nemůžu doporučit,
ale s viki to byl celkem dobrý zážitek, je to mladá ochotná dívka s krásným tělem... (uvažuji že si na priváty budu nosit masku a případně ji některým dívkám nasadím, když to bude třeba.