Hledat  

Ostrava - Viki - privát Plzeňská - 777 950 435

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Ostrava - Viki - privát Plzeňská - 777 950 435

Příspěvekod aceri » úte 13. srp 2013, 12:17

Původně jsem chtěl v daném termínu navštívit privát Miriam, ale nadchly mě fotky viki tak jsem vyrazil za ní.
V telefonu má neutrální tón na všechno bez řečí odpoví ceny 700/1000. V telefonu jsem se ptal na líbání a bylo mi řečeno, že se nelíbe, když jsem ji pak viděl naživo, tak mi bylo jasný, že jí nelíbe ani její starej. Má opravdu špatný chrup, pár zubů ve předu dokonce uražených.
V obličeji vypadala nic moc, prorovnal bych to k mladší a škaredější sestře Debry Morgan ze seriálu Dexter. (viz poslední foto)
Ale tělo bylo opravdu jak na fotkách, luxusní tak jsem do toho šel...

Velmi mě pobavilo, když na posteli ležela osuška, připravená na to, aby jsme na ní souložilli, ale to jsem nevěděl, že sranda ani zdaleka nekončí...
Šukal jsem jí na misionáře, potom jsem ji vzal na koníčka a po dvaceti minutách jsem se udělal. Stáhnula mi kondom utřela mi ptáka a žeprej jestli se půjdu vysprchovat... :lol: :lol: :lol:

Říkám jí co blbne, vždyť mám zaplacenou hodinu a ona teda, že by mi ještě mohla udělat masáž... Já jí říkám, že přece jestě budeme pokračovat a to na mě vytřeštila oči jak kdyby viděla nějaký přízrak a nechtěla tomu vůbec věřit.
Abych se trochu zrealaxoval tak jsem jí na 5minut teda tu masáž povolil, ale stejně to bylo takové šmrdlání po zádech. Potom jsem řekl, že jdem o pět na věc a všiml jsem si že má úplně červenou a sedřenou pipinu, jak jsem jí daval do těla...

Začal jsem do ní solidně bušit ze zadu přitáhl jsem si jí trochu za vlasy a ona začala řvát jak kdybych jí ty vlasy trhal, no nic pokračovali jsme, zase na koně... potom na mě vyžadavala polohu na boku, ale to jsem odmítl, tuhle polohu nenávidím, tak jsem jí dal na misionáře, holka pochopila že bych ji šukal do nekonečna a tak začala vyvíjet hodně velkou snahu, abych se udělal a šlo jí to dobře, když se chce tak to jde. :-D Nakonec jsem se fakt krásně udělal v čase 45minut a pár vteřin po té bordelmáma bouchá na dveře, úplně jsem vyprskl smíchy a řekl, že to stihla akorát a nejspíš poslouchala za dveřma. Takže 15minut před koncem už mě hnala do sprchy, šukat už jsem stejně nechtěl tak jsem z toho nedělal vědu, ale řekl jsem si teda že tu sprchu za 300 pořádně využiju. Už po deseti minutách sprchování mi začaly ostatní dívky z privátu bouchat na dveře, tak jsem vždycky otevřel a řekl ať se zklidní, viki to přišlo strašně k smíchu a pořád se tam chychotala, nakonec když jsem vylezl do předsíně tak mě dívky z privátu začaly peskovat, jako co si dovoluji a že tady brzdím provoz ( v laškovném tonu), bylo to tam jak na Václaváku, celkově jsem viděl 4 dívky plus bordelmámu a jednoho norníka. Dva norníci byly na pokoji a jeden čekal venku, a když jsem si před odchodem kontroloval jestli mám všechny věci tak děvčatům už tekly nervy. Nakonec jsem šel s bordelmánou dolů po schodech, sprdl jsem ji za těch 15minut a ona to trochu sprostě svedla na viki... Před domem už čekal norník, který nebyl vůbec nadšený, když viděl, že se bavím s bordelmánou, která pro něho přišla dolů...

Po cestě domů jsem pak zjistil, že mám pořádně naraženou oblast nad penisem, od toho jejího kostnatého těla, možná by holka mohla trochu přibrat.
Jinak ještě zdůrazním ,že má opravdu nádherné kozy, přímo ukázkové, velké, pevné, muchlal jsem je, cumlal, nejvíc jsme si s nimi vyhrál v poloze na koníčka, jak je mým zvykem...

Pokud hledáte diskrétnost tak tenhle privát opravdu nemůžu doporučit,
ale s viki to byl celkem dobrý zážitek, je to mladá ochotná dívka s krásným tělem... (uvažuji že si na priváty budu nosit masku a případně ji některým dívkám nasadím, když to bude třeba. :-) )

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
aceri

Re: Ostrava - Viki - privát Plzeňská - 777 950 435

Příspěvekod gogo123 » úte 13. srp 2013, 23:08

aceri píše: tak mi bylo jasný, že jí nelíbe ani její starej. Má opravdu špatný chrup, pár zubů ve předu dokonce uražených.
V obličeji vypadala nic moc, prorovnal bych to k mladší a škaredější sestře Debry Morgan ze seriálu Dexter. (viz poslední foto)

.... poprskal jsem monitor. Je fakt, že u Syslice to jde z kopce. Baba která vodí chlapy na privát, hnusná a špinavá koupelna, ty dva brlohy, kterým říkají pokoje a skoro vždy příšerky ... ve tvém případě bez zubů, to je fakt hrozný. :?:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod aceri » stř 14. srp 2013, 8:34

Tak nebylo to zase tak strašné jak to možná vyznělo, zuby měla, ale v dezolátním stavu. Na otočku to ale nebylo.

Horší to bylo v jednom privátu u nádraží svínov, tam jsem se jako vyděsil, když jsem si nechal všechny ukázat... A holky už tak nějak dopředu čekaly, že odejdu s nepořízenou. Pak mi jedna řekla, že je to u nich tak pořád...
aceri

Příspěvekod pjotr » ned 19. led 2014, 21:41

Potvrzuji, co o Viki píše aceri, popis chrupu je fakt přesný, to mě chuť na líbání okamžitě přešla. Ale jinak má exkluzivní tělo a ty kozy jsou k sežrání. Je hodně mladá, říkala, že ještě chodí na střední. Aj bych jí to věřil.
Prostředí je tam nevlídné, počínaje tím, že bordelmamá nechá norníka stát dole před vchodem a pro každého si jde, pak holky nastoupí v pokoji a vyber si. Plus k tomu nehezké staré vybavení bytu, tragická koupelna, tragický ručníček, který mi ani nevyšel omotat kolem pasu. Takovou nediskrétnost jsem ještě nezažil, ale v Ostravě jsem byl jen služebně na otočku, tak mně to bylo fuk. Příště budu muset taky myslet trochu hlavou při výběru privátu :-)
Naposledy upravil pjotr dne pon 20. led 2014, 6:41, celkově upraveno 1
pjotr

Příspěvekod aceri » pon 20. led 2014, 0:01

Dá se někde v inzerci najít její fotka? Že bych doplnil ty zmizelé fotky pro lepší představu...
aceri

Příspěvekod pjotr » pon 20. led 2014, 6:42

aceri píše:Dá se někde v inzerci najít její fotka? Že bych doplnil ty zmizelé fotky pro lepší představu...

http://erotika.avizo.cz/skolacka-9398953.html
pjotr

Příspěvekod aceri » úte 21. led 2014, 3:29

Podle oka bych řekl , že ty fotky jsou její, ale jsou teda hodně bídné všechno foceno zezadu, s fotkami co měla v inzerci přes léto se to nedá porovnávat, ty byly fakt luxus...
aceri

Příspěvekod aceri » ned 6. črc 2014, 12:51

Pro představu ještě doplňuji fotku
Přílohy
big_1417452_file_5.jpg
aceri

Zpět na Dívky mimobrněnské