Hledat  

Zuzanka moment of love 605 081 669

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Zuzanka moment of love 605 081 669

Příspěvekod mikos79 » stř 21. srp 2013, 23:42

Ahoj chlapy. Chystám se do Prostějova. Našel jsem privát Moment of love: http://www.naprivat.cz/privat-moment-of-love-p112.html .
Obě dívky se zdají šukatelné, mě se víc líbí Zuzanka. Máte prosím někdo zkušenost s dívkou nebo privátem? Díky za info. Mikoš
mikos79

Re: Zuzanka moment of love 605 081 669

Příspěvekod Kure » čtv 22. srp 2013, 10:16

Čau Mikoši,
ano, mám 1 zkušenost, asi jeden rok zpátky. Je to dívka příjemná, ne že by byla atraktivní jako např. Karin,
ale sexu si užívá náramně! Je velmi vášnivá...Vše dělá s ochranou, i když inzeruje i OB s příplatkem. Ráda se
líbá apod. Myslím, že s ní není problém ukojit své chtíče 2x.
Já nevím, jestli funguje, tak jak inzeruje, ale já jsem se k ní už po mé návštěvě nedovolal(podotýkám, že před
rokem). Dle mého soudu má ohromné množství stálých klientů...Těsně před mou návštěvou právě začala...po
mateřské dovolené. Já už jsem to po 5 nebraných telefonátech vzdal.
Třeba budeš mít štěstí a podaří se ti prorazit do stálých zákazníků. Je opravdu v sexu vášnivá a aktivní. Asi
jak si všichni norníci přejí. Já jsem byl víc než spokojen!(koupelna v paneláku nevalná, ale to je úplně jedno,
vynahradí to vášnivost této ženy). Stojí za to!
Napiš poté, jak si dopadl.
Hodně štěstí a pravé vášně!
Kuře
Kure

Příspěvekod vulcan » čtv 22. srp 2013, 15:59

mikos79 píše:Ahoj chlapy. Chystám se do Prostějova. Našel jsem privát Moment of love: http://www.naprivat.cz/privat-moment-of-love-p112.html .
Obě dívky se zdají šukatelné, mě se víc líbí Zuzanka. Máte prosím někdo zkušenost s dívkou nebo privátem? Díky za info. Mikoš

mám 1 zkušenost, asi jeden rok zpátky. Je to dívka příjemná, ne že by byla atraktivní jako např. Karin,
ale sexu si užívá náramně! Je velmi vášnivá...Vše dělá s ochranou, i když inzeruje i OB s příplatkem. Ráda se
líbá apod. Myslím, že s ní není problém ukojit své chtíče 2x.
Já nevím, jestli funguje, tak jak inzeruje, ale já jsem se k ní už po mé návštěvě nedovolal

Nevím, jestli Kuře píše o Zuzce nebo Marušce.

Já znám Zuzku, tedy navštívil jsem ji v PV někdy před 3 lety, tehdy byla na Sídlišti Svobody, panelákový byt. Docela obtížná domluva, ale pak vše v pohodě.
Naproti fotkám, kde je v paruce, má live své blond kratší vlasy.
Jaké je má nyní, to opravdu nevím.
Byl jsem s návštěvou opravdu velmi spokojen. Dívka Zuzka je zprvu velmi nedůvěřivá, ale pak naopak velmi příjemná, společná sprcha v umakartové koupelně, rozumné povídání, pak na posteli, která měla nějakou prohlubeň uprostřed (to si pamatuji, protože jsme do ní společně opakovaně zapadali) mazlení, líbání, pleasure soft sex, s OB, opakovaně, zejména pozice zezadu a zboku patřila tehdy mezi top.
ab PV zuz.jpg

Tehdy byla 23-24 let, v obličeji vcelku vzhledu nevýrazného, ale krásná postavička a velmi sexy zadeček, se kterým uměla důsledně motivovat k sexuálním radovánkám.
Cena tehdy 1200 za schůzku. Slíbil jsem jí opáčko, ale splnil jen jednou, je to trochu z ruky a neměla čas vždy stejně jako já.
Měla nějakou spolupracovnici , ale nebyla to ta, co je nyní uváděna.
vulcan

Příspěvekod Kure » čtv 22. srp 2013, 17:01

No ano, zapomněl jsem uvést to jméno - psal jsem o Zuzce, sorry.
Nevím o fotkách s parukou? Fotky, které má naprivat.cz, jsou pravé!
Loni, tak jak Vulcane píšeš, měla kratší blond. Jinak potvrzuješ to,
co jsem o ní napsal...je fakt o.k.
Kuře
Kure

Příspěvekod vulcan » pát 23. srp 2013, 13:36

Kure píše: psal jsem o Zuzce, sorry.
Nevím o fotkách s parukou? Fotky, které má naprivat.cz, jsou pravé!

Jasně, chápu její nynější fotky, tam neukazuje hlavu , ale jen tělo.
Chtěl jsem říci, že ty fotky viz výše, které jsem sem dal, jsou s parukou a ve skutečnosti měla krátké, špinavě blond a tu paruku měla kvůli anonymitě. :idea:
vulcan

Příspěvekod mikos79 » pát 23. srp 2013, 21:22

Chlapi. díky za info. Pokud se zadaří, tak vyzkouším a dám aktuální info.
mikos79

Příspěvekod mikos79 » sob 7. zář 2013, 0:56

Ahoj.
Jak jsem slíbil, píšu něco málo zkušeností. Volal jsem na telefon Zuzance. Telefon i na potřetí zvedla kolegyně Maruška, ale ochotně mě k Zuzce zapsala na požadovaný čas. Vše časově klaplo. Zuzce určitě není inzerovaných 25 ale spíš kolem 30 let, na krátko střižená blondýna, fotky spíš fake. Postavička ale pěkná a pevná. Byt je panelákový starý a nic moc pořádek. Zuzka je na svůj věk sexy, ale aktivitu nechala jen na mě (možná únava). Určitě nebudu opakovat. Myslím, že by to chtělo v Prostějově nějakou konkurenci :| . Mikoš
mikos79

Příspěvekod Kure » čtv 12. zář 2013, 14:10

Mikosi,
Tvoje info o Zuzce mě popravdě dost nemile zaskočilo. Až se mi nechce věřit, že jsi byl v akci se zmíněnou.
To, že jsem ji označil, že je o.k.(a potvrdil to navíc zkušený "norníkolog" Vulcan), se zakládá(lo) na pravdě.
Těžko hledat teď pravdu...Připouštím, že se mohla změnit k horšímu, únava apod. Píšeš o možnosti fake
fotkách, ale zcela určitě jsou zveřejněna její fota.
Mrzí mě, hlavně kvůli tomu, že jsem Ti dal na ni dobrou recenzi, že nemáš dobrý zážitek, ale co naplat? I to
se stává.
Svým způsobem jsi mne vyprovokoval k návštěvě k ní, abych potvrdil Tvoji zkušenost, a to i přesto, že se
mohu taktéž zklamat...nemohu tomu stále věřit.
Kuře
Kure

Zpět na Dívky mimobrněnské