mám 1 zkušenost, asi jeden rok zpátky. Je to dívka příjemná, ne že by byla atraktivní jako např. Karin,
ale sexu si užívá náramně! Je velmi vášnivá...Vše dělá s ochranou, i když inzeruje i OB s příplatkem. Ráda se
líbá apod. Myslím, že s ní není problém ukojit své chtíče 2x.
Já nevím, jestli funguje, tak jak inzeruje, ale já jsem se k ní už po mé návštěvě nedovolal
Nevím, jestli Kuře píše o Zuzce nebo Marušce.
Já znám Zuzku, tedy navštívil jsem ji v PV někdy před 3 lety, tehdy byla na Sídlišti Svobody, panelákový byt. Docela obtížná domluva, ale pak vše v pohodě.
Naproti fotkám, kde je v paruce, má live své blond kratší vlasy.
Jaké je má nyní, to opravdu nevím.
Byl jsem s návštěvou opravdu velmi spokojen. Dívka Zuzka je zprvu velmi nedůvěřivá, ale pak naopak velmi příjemná, společná sprcha v umakartové koupelně, rozumné povídání, pak na posteli, která měla nějakou prohlubeň uprostřed (to si pamatuji, protože jsme do ní společně opakovaně zapadali) mazlení, líbání, pleasure soft sex, s OB, opakovaně, zejména pozice zezadu a zboku patřila tehdy mezi top.
ab PV zuz.jpg
Tehdy byla 23-24 let, v obličeji vcelku vzhledu nevýrazného, ale krásná postavička a velmi sexy zadeček, se kterým uměla důsledně motivovat k sexuálním radovánkám.
Cena tehdy 1200 za schůzku. Slíbil jsem jí opáčko, ale splnil jen jednou, je to trochu z ruky a neměla čas vždy stejně jako já.
Měla nějakou spolupracovnici , ale nebyla to ta, co je nyní uváděna.