http://www.seznamka69.cz/inzerat/sexy-b ... let/78885/
Hned na počátku musím říct, že to byla docela příjemná návštěva.
Privátek je v klidné ulici, městská část Nová hospoda. Dům je nedávno postavený, s kvalitou vnitřního vybavení je ale trochu problém - takže postel vrže, voda neteče jak by člověk čekal....nicméně nepřišel jsem kupovat barák a nenastal tam žádný zásadní problém.
Holka je nepřírodní špinavý blond, střední výška, štíhlá. Pro hnidopichy je třeba dodat, že má trochu bříško, ale nijak to nevadí. Fotky z inzerátu jsou skutečně její i když ji příliš nevystihují.
Holka rozhodně není žádná kráska - především má výrazný předkus, což mě ve dveřích málem odradilo. To bych ovšem přišel o její krásný prsíčka a to by byla opravdu škoda! Ona sama píše, že má prsa jedničky - já bych spíš řekl menší dvojky

Na pokoji peníze předem, dostal jsem ručník a očista. Nejdřív moje, pak šla Bára. Přišla z koupelny nahá (škoda, rád si holky "rozbalím" sám) a hned jsme na to hupsli. Začali jsme orálkem (zcela automaticky OB), který bych hodnotil velmi průměrně (neurazí nenadchne), pak jsme střídali polohy....výkon v sexu hodnotím velice pozitivně. Uvěřitelně u toho vzdychá.
Na začátku byla trochu chladná, ale brzy jsme prolomili ledy a bylo to fajn.
Čas měřen přibližně (pokud do toho počítá i koupelnu, tak jsme přetáhli, pokud ne, bylo to velmi přesné).
Ceny 800/1200, extras jsem nevyžadoval a myslím, že ani nebylo nabízeno.
Celkově, pokud překousnete že má holka předkus, tak se dá určitě doporučit - dobrá volba za dobrou cenu.