Hledat  

Praha SexyPrague Roxy 776 798 798

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha SexyPrague Roxy 776 798 798

Příspěvekod vulcan » pát 15. srp 2014, 20:38

Londýnská SP, Roxy 18let 169cm 47kg prsa2-3 776 798 798
Tak konečně došlo i na Roxy. Měla skoro furt plno, od pondělka do čtvrtka.
Tak nakonec jsem se tam vecpal, doslova last minute, telefonování s SP je stejně kapitola sama pro sebe :shock: . Ale když to norníci akceptují, tak proč ne.. tak si v SP diktují podmínky..

Na Roxy jsem byl teoreticky připraven, od recenzí i její kolegyň. Věděl jsem , že je to podivná, ač velmi svůdná dívka, někdo říkal, že je střelená, cvok, jiný, že v něčem jede.
Přivítání bylo stejně mírně šokující. Z přítmí chodby se na mně vrhla, pevně objala , že jsem hodný, že jsem jí navštívil :shock: , jakoby neměla návštěv jiných..
Pokoje byly obsazeny, tak mně vedla kamsi pod ty schody, malý pokoj, koupelna mimo.. Působila jako mládě, snad 15-leté, prý neřekne odkud je a jak se jmenuje, hihňala se :D , oboje nakonec řekla asi za 10 minut. A jestli prý jsem tam v SP za nějakou už byl, pak, že jestli jí budu věrný.. :shock:
Poslouchala za dveřmi, zda-li někdo jde venku ve foyeru, pak že jdeme do sprcháče, ale zapomněla na ručníky.
Návštěva sprcháče dopadla naštěstí bez zranění. Ale byl to boj s přírodou a s živly. Uklouzla před sprchou, naštěstí se jí nic nestalo, obalila mně i sebe prostěradlem a "potajmu" jsem vklouzli do pokoje.
p18roxy68akskd55.jpg
p18roxy68akskd55.jpg (21.5 KiB) Zobrazeno 6607 krát

Je to nepochybně moc hezká18-letá holka, krásné tmavé dlouhé vlasy, pěkné oči, jen zoubky se zkrátka nepovedly.
Postava hodně štíhlá, rajcovní, moc pěkné kozičky 2-3, pěkný zadek i nohy.
Říkala, že si nastudovala manuál, jak se chovat k návštěvníkovi a podle toho se bude chovat. :oo:

Střídaly se vážné chvilky a chvilkami jako v grotesce, nejhorší bylo, že to vše myslela vážně. Chvilku měla problém v tom, než pochopila, že musí aspoň trošku spolupracovat, aspoň minimálně se nastavit, uvelebila se mezi poštáři a norníku, makej..
Musel jsem projevit mírnou asertivitu, a pak bylo vše OK, najednou zase nával euforie, něhy a důvěrností.. o sobě o privátu atp.
Nejspíš, kdo nezažije, nepochopí.
Řekl bych, že asi někdy je zcela neovladatelná, dovedu si představit, že celá doba na pokoji může být na nic.

Celkově ale šuk určitě stál zato, hlavně díky jejímu vzhledu, trochu jsme přetáhli, pak nějaká kun... tam zabušila na dveře tak, že Roxy byla málem leknutím pod postelí.. Neměla tam žádné hodiny, tak čas jen odhadem.
Jsem zvědav na její další osud, moc nechápu ten enormní zájem o ní, snad jen , že je tak mladá..
myslím, že to tam nebude mít lehké.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské