V Pardubicích měla recenze poměrně dobrý, podle fotek to nebyla úplná atletka, no po třech letech nakynula o minimálně dalších pět+ kilo, už je to dost za hranou. Není to sice (ještě) vyloženě jateční váha a tak i celkovej zážitek nebyl tak strašnej jako minule na Kladně (zvlád sem aspoň jeden střik), ale když bych to měl shrnout tak velmi těžkej podprůměr. Tímhle tempem bude příští rok už vhodná jen pro milovníky tučňáků.
Klasickej panelák, ručník malej, takže napodruhý už sem stejně odcházel z koupelny mokrej. Šukcimra má jenom vzduchovou matraci na zemi, takový dost spartánský. Má tam dva psy, očividně jí do té postele lezou protože nejen že tam ze mě pořád obírala psí chlupy (WTF

Šuk už mě pak vůbec nebral, zepředu a na koníčka to bylo zas jak do matrace. Zezadu to vypadalo nadějně, ale po chvíli sem v tom vedru toho měl dost (bylo to dopoledne kdy bylo venku ještě velmi příjemně, ale měla tam zabedněno takže horko ještě z předchozího dne). Anál prej nejde, nemá gel, hlavně že sem se ptal do telefonu jestli mám něco hlásit předem, prej stačí na místě

pokec 1
kuřba 3+
šuk 3-
tělo 4
prostory 3
Celkově tak 4+