Hledat  

Pardubice

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Pardubice

Příspěvekod janus » čtv 28. čer 2007, 10:07

Zdar chlapi. Nemáte někdo zkušenosti z Pardubic? Může to být privát, nebo i klub. Jedu tam na služebku. Dík předem za info. Janus
janus

Pardubice

Příspěvekod sombaro » čtv 28. čer 2007, 13:08

Pardubice jsou celkem obšírně zpracovány na www.nornik.net v sekci Východní Čechy, ale pokud si vzpomínám, tak nic moc
sombaro

Pardubice

Příspěvekod janus » čtv 28. čer 2007, 13:53

Dík. Janus
janus

Re: Pardubice

Příspěvekod ronald » pon 5. říj 2009, 20:15

Smáznuto.
ronald

Příspěvekod mazlik36 » úte 6. říj 2009, 21:49

Prosím nějaký ověřený dobrý kontakt na Pardubice či okolí? Děkuji
mazlik36

Příspěvekod honzakouris » čtv 3. říj 2013, 8:59

Přidám pro informaci dvě dost čerstvé zkušenosti z pardubic:
1. masérka Míša, která své služby rozšířila i klasiku, orálek a anál... xx10
inzerát např. na amaterech Relax s Míšou nebo web misazpardubic.webnode.cz
Velmi přijatelné ceny, masáž s klasikou za 1000 kč, průměrný byt se starší koupelnou...
Co mne na počátku rozladilo, že po mém návratu z koupelny se šla Míša terpve sprchovat, a zrovna nespěchala...
Nicméně masáž to vynahradila, umí si s chlapem krásně pohrát a po 15 minutách krásné orální finále...příjemný pokec pak vás vybudí na druhé kolo...pěkná masáž prostaty, co ocenuji, že si umí užít sex, aktivně, prostě si ho užívá, i hlasitě, komu nevadí troška slovního doprovodu, užije si....
Míša ví, co chlap potřebuje, umí mu to dát a sex byl prostě naživo, pro oba, což mám rád a je to málokdy... xxx63

2. řekl jsem si, že zkusím změnu, nějakou starší přítulnou milf, vybral jsem si ANETU 49, ID: 537075 a to byla chyba, prostě všechno zle,
věk tak +5-7, vypadá na 65, původně jsem zamýšlel, že dám masážku, masáž prostaty a trochu sexíku, když už jsem tam byl, řekl jsem si, zkusím aspon tu masáž, tam na vzhledu nezáleží, zkušené ruce dokáží zázraky, a to byla další chyba...
masáž naprosto neerotická, bez náboje, když na mě hodila "psí uši" z podprsenky, tak ...po otočce trošku honění a nabídla orál, tak jo, a raději s, už jsem nechtěl nic riskovat, tady něco chytit, to by byl vážně opruz...opruz byl i ten orál, asi třikrát se ptala, jestli už jsem byl..no nakonec jo...tak jsem se vystříkl, rychle osprchoval a zmizel ...
never more... xxx28
honzakouris

Příspěvekod Azrael007 » ned 3. lis 2013, 22:43

Ahoj, zatím se jen tak rozkoukávám :?
V PA mo hu doporučit Ellen, dříve pracovala v Chrudimi.
Byl jsem u ní dvakrát. Jednou v dost pozdní hodinu. podruhé odpoledne, jenže to nějak neklaplo, byly jsme domluveni na 17 hod, pak nebrala telefon. Navíc kolem domu brousil nějaký blondáček byl dost nervozní-do auta, pak z auta před vchod .., tak sem to vzdal.
Ovšem první návštěva byla... byl jsem dost spokojen. Micinka malá, pěkná, tělo sportovní-nic měkého (tak jak u Anetky z CB, je jak houba, ale dobrá). Luxusní byt, vše uklizeno a připraveno na akci. Po domluvě, následovala sprška. Bylo vidět, že už je unavená-předemnou zrovinka někoho měla. Přemýšlel jsem a připlatil si líbání. Sexík začal doteky, líbáním a jemným poznáváním toho druhého, oo, a obez. Je šikovná. Polohy jsme střídaly a užívali si to oba. Říkala že jsem ji překvapil, že mě neodhadla. Dokonce jsem odcházel po hodince a půl, protože zapomněla hlídat čas :-).
Takže já mohu jen tuto, pro mě exkluzivní, kočičku doporučit. Ale asi určitě má dost klientů, tak je potřeba mít trpělivost :wink: .
Azrael007

Zpět na Dívky mimobrněnské