od honzakouris » čtv 3. říj 2013, 8:59
Přidám pro informaci dvě dost čerstvé zkušenosti z pardubic:
1. masérka Míša, která své služby rozšířila i klasiku, orálek a anál... xx10
inzerát např. na amaterech Relax s Míšou nebo web misazpardubic.webnode.cz
Velmi přijatelné ceny, masáž s klasikou za 1000 kč, průměrný byt se starší koupelnou...
Co mne na počátku rozladilo, že po mém návratu z koupelny se šla Míša terpve sprchovat, a zrovna nespěchala...
Nicméně masáž to vynahradila, umí si s chlapem krásně pohrát a po 15 minutách krásné orální finále...příjemný pokec pak vás vybudí na druhé kolo...pěkná masáž prostaty, co ocenuji, že si umí užít sex, aktivně, prostě si ho užívá, i hlasitě, komu nevadí troška slovního doprovodu, užije si....
Míša ví, co chlap potřebuje, umí mu to dát a sex byl prostě naživo, pro oba, což mám rád a je to málokdy... xxx63
2. řekl jsem si, že zkusím změnu, nějakou starší přítulnou milf, vybral jsem si ANETU 49, ID: 537075 a to byla chyba, prostě všechno zle,
věk tak +5-7, vypadá na 65, původně jsem zamýšlel, že dám masážku, masáž prostaty a trochu sexíku, když už jsem tam byl, řekl jsem si, zkusím aspon tu masáž, tam na vzhledu nezáleží, zkušené ruce dokáží zázraky, a to byla další chyba...
masáž naprosto neerotická, bez náboje, když na mě hodila "psí uši" z podprsenky, tak ...po otočce trošku honění a nabídla orál, tak jo, a raději s, už jsem nechtěl nic riskovat, tady něco chytit, to by byl vážně opruz...opruz byl i ten orál, asi třikrát se ptala, jestli už jsem byl..no nakonec jo...tak jsem se vystříkl, rychle osprchoval a zmizel ...
never more... xxx28