|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Lolitasara píše:Devadesát procent borců nedá za oplacanou hrošicu dva hadry.v jiným městě by se vůbec nechytly a zkouší to akorát tady.bohužel se najdou tací ,kteří jim to s úsměvem na ksichtě daji a podle toho ta nabídka tady vypadá.ty který jsou mladý a pěkný mají v současnosti cenovku mezi 2500-5000 což by mě osobně zas tak nevadilo,kdyby ty služby měly vysokou úroveň což většinou nemají,protože holt nemusí
Jose2000 píše:Ahoj, vypadá dobře, také bych rád referenci. Jaký je ten privát na Bratislavské, má úroveň?
Dík
Lookkaass píše:Zkoušel někdo ?
Riana
+420722700035
722700035
Afrodita House Brno
https://www.sex.cz/955877?Kraj=jihomora ... r=RegD&S=7
PeterR3 píše:Svlečně bych typl cca 45. Pěkně udělaný kozy, komu se líbí, přístup k zákazníkovi super, velmi vstřícná se vším, trošku ukecaná.
Na mě ale až příliš hubená, nemám moc rád, když holku chytnu a je to samá kost a kůže. Nějaký svaleček tam byl, ale musel jsem hledat.
K těm kozám by jí víc slušelo mít +10kg. Celkově mohu doporučit, ale já opakovat nebudu, potřebuj těch +10.
martin666 píše:Komunikace přes Whatsapp, adresa uvedena Bratislavská XY, cena 3000Kč za hodinovou návštěvu. Provedl jsem otočku virtuální, právě kvůli ceně. Možná by věci prospělo, kdyby nás tak učinilo více, třeba by to provozovatele přimělo k zamyslění se nad cenotvorbou.
Je však fér podotknout, že komunikace probíhala korektně i přes to, že jsem cenu neakceptoval.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků