Lucia masiruje v byte v Krpoli, zaujala ma ponukou masaze penisu s oddalovanim. Telefonicke spojenie pravdepodobne s operatorkou, ktora spravuje komunikaciu Lucie a jej kolegyne. Po novom k dispozicii online rezervacia na webe, ako napisal kolega nadomnou. Lucia je baculka s krasnym ksichtikom, fotky v inzercii su aktualne a zodpovedaju realite.
Na zaciatku nekonecne bludenie v budove, na druhy pokus som trafil a prichadzam s 5-10 minutovym spozdenim. Uvita ma vysmiata Lucia, udajne sa to klientom stava pravidelne
Pre istotu si vopred ujasnite, kam a do ktorych dveri mate ist (doporucujem vchod priamo z ulice, nie z garaze).
Odkladam veci priamo v pokoji a davam sprchu osamote - sprchovy kut je stredne velky ale na spolocnu sprchu by asi nestacil. Navrat do pokoje, Lucia si ma polozi a tiez odbieha do sprchy.
Jemna masaz zacina na bruchu, je to hladenie / patlanie oleja, ziadne pritlacenie necakajte. V pozicii na bruchu nedochadza k intimnym dotykom, az v zavere tejto pozicie zapoji svoje prsia a cele telo v uzasnom B2B. Celu dobu so mnou prijemne debatuje a ma super zmysel pre humor, konverzacne si s nou budete rozumiet.
Po otocke sa rovno chopi penisu, pomaly a jemne ho postavi do pozoru. Zo zaciatku sedi vedla mna, takze nevaham a chytam sa (nielen) prilezitosti - ma velke a prijemne prsia. To bol chytry krok, pretoze ked zacne oddalovanie, sedi v podstate medzi mojimi nohami a uz na nu nedotiahnem.
Lucia skusene otestuje ako moc som citlivý, potom zacina samotne oddalovanie. Vzdy ked sa blizim k vystreku, mam jej zaklepat na nohy. To sa zopakuje cca 4 krat a potom ju poziadam, aby pokracovala v honeni aj po vystreku - rada vyhovela. K onomu povestnemu brneniu koncekov prstov nedoslo, aspon nie pocas masaze. Zato po vystreku a naslednom honeni mi uz brnelo cele telo
Suma sumarum prijemny zazitok, ceny ma vyssie (2000/hod) takze nechodim pravidelne. Za vyskusanie to asi stoji.
Skusili ste niekto 4-rucni masaz?
PS - pre lepsie vyhladavanie, ma nove cislo: 778 977 993 (778977993)