|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
LoveMike píše:Já byl tady a spokojenost. Čisto, hezký byt. Hlavně je dobrý, že klíče byly v takové schránce na kód, takže jsem se s nikým nemusel vidět, což mi přijde dobrý kvůli diskrétnosti.
https://www.natajno.cz/hodinovy-hotel/penthouse-brno
vojnarr1 píše:welleness Penelope, ul. Bayerova..cena 1500/2h, 1700/3h.. to se dá..
vojnarr1 píše:Milenecky azyl Slatina.. jen přidávám kladnou recenzi.. domluva v poho, čistota, cena 700/2h, za mě dobrý..
amater52 píše:vojnarr1 píše:Milenecky azyl Slatina.. jen přidávám kladnou recenzi.. domluva v poho, čistota, cena 700/2h, za mě dobrý..
Slatina kde? Nějaký kontakt?
530i píše:Ahoj,
dlouho jsem milenecký azyl nehledal. Poradí někdo něco za rozumnou cenu v Brně a hlavně bez občanky ?
Jako dávat občanku na registraci s milenkou považuji za dost indiskrétní........
Spěchá !!!
530i píše:Ahoj, díky za tipy na azyl, mám asi hodně náročnou milenku a zdá se jí to napoprvé málo nolb nemám tip na něco extra bez občanky v Brně nebo okolí ? Cena do 3 tísíc max. Je jasný, že za ní nebudu dávat 3 tácy pokaždé, ale na první šukání to zkousnu.
530i píše:Ahoj, díky za tipy na azyl, mám asi hodně náročnou milenku a zdá se jí to napoprvé málo nolb nemám tip na něco extra bez občanky v Brně nebo okolí ? Cena do 3 tísíc max. Je jasný, že za ní nebudu dávat 3 tácy pokaždé, ale na první šukání to zkousnu.
Uživatelé procházející toto fórum: svopav1 a 7 návštevníků